• 2015-03-04, 14:36
  • 23

Utsvängda jeans är tillbaka! Vad tycker ni? Dom smala, stuprörsjeansen kanske är ett minne blott? Jag tycker bootcut är en skön, avslappnad stil. En t-shirt och sneakers så har man en enkel men snygg stil. Ett par klackar så är du genast festsnygg.

Jag gillar det!

DSC_0304

Dessa är jättesköna, sitter som ett smäck och märket är Dl jeans Joy Nirvana från Blueco.se  även glittriga tenniskor som jag kommer bo i. Det är Philippe model  (kolla in dom, också från Blueco) Gillar att bryta av, tänk dom rosa/guld i vår till snygga shorts eller en kjol. Toppen är från Furia.se 

Så, vad tycker ni. Hiss eller diss på utsvängda jeans? =)

2015-03-04 Mode / Skönhet

Kommentarer

Max 6 år sen

Ursnyggt!! Men sådant kom ju tillbaka för typ 1 år sedan ;)

JeanetteK 6 år sen

HISS!! Älskar’t, men det ska vara bootcut som du har på bilden inte “tjaffs” som på 70talet som var mycket vidare ;-)
Kram

Eva Samuelsson 6 år sen

Hiss!! Tycker det är jättefint!! Din modell du har på dig är så fina!

Carina H 6 år sen

Skriver igen… hade inte läst alla kommentarer, men dom flesta vill nog inte tillbaka till 70-talet. kul att fler än mig tycker lika. ville bara säga detta.

Carina H 6 år sen

Dom Du har på dig på bilden är snygga, lagom utsvängda, tänker på 70-talet då man hade långa jeans ner till marken över skor och vida som ett tält, nej inte tillbaka till det, så jag hissar dina du har,

Babsan 6 år sen

Hissar högt.

Annette 6 år sen

Diss. Gillar inte heller “slafset” runt benen nertill.

sussi 6 år sen

Hiss passar min kropp bra då jag har korta runda ben, lite högklackat och utsvängt gör mirakel. Men vill inte ha föööör utsvängt. Men du är fin i allt jag sett hittills:-)

maria 6 år sen

Hiss skitsnygga v jag smal som du jag skulle köpa
dom idag verkligen snygga j saknar 70 talet mjukare
samhälle då .

Annette 6 år sen

DISS!!!! snubblar bara på det xtra tyget som slafsar runt vaderna, o inte snyggt. Har “alltid gillat stuprör, o jag är född -66 ;)

TS 6 år sen

Jamen nej… känns för mig som 70-talet igen o jag kommer inte att krypa i dem igen. Gillar inte slasandet som blir runt fötterna…. håller mig till Miss Me som är mina godingar. Tur alla kan välja o inte följa modet “slaviskt”, förstå mig rätt.
Kram o ha en skön kväll

Svar på kommentaren:
carina H 6 år sen

Håller med dig till fullo, tur också att smaken är som baken ,delad.

Marie K 6 år sen

Jag tycker det är sååå jäkla fult! Påminner mig för mycket om 70-talet. Jag tror att har man burit utsvängda jeans en gång för “100 år sedan” känns det inte lockande att göra det igen….meeeeen….man ska aldrig säga aldrig….DET är något jag lärt mig. Ser man tillräckligt många snygga brudar på stan i en läcker outfit brukar man till slut vänja sig och ändra åsikt,….men tveksamt???

Ulrika 6 år sen

Hej Hiss! :) Jag brukar vara lite sen på att haka på mode men dessa jeans har jag redan köpt hihihi gillar den känslan får en skön stil.

Agneta 6 år sen

Hiss:)) snyggt!

Camilla 6 år sen

Nej, nej, nej! Diss;)

AnnaE 6 år sen

HISS!!! :)

Sussie 6 år sen

En sån jäkla HISS!!!!!!
I love it, har några schyssta modeller hemma, längtar till våren för att få den rätta känslan!!

Annika 6 år sen

Hissssss!

Annika Bodin Salomonsson 6 år sen

Supersnyggt!

Martina 6 år sen

Innan dom tajta stuprörs jeansen kom hade jag alltid bootcut och kunde inte förstå hur man kunde ha stuprörsjeansen och nu tycker jag tvärtemot. Det gäller ju verkligen att dom är tajta upptill för annars sitter dom inte snyggt tycker jag. Men…det är nog en vanesak och snart står jag väl där med mina bootcut igen ;-)

LottaF71 6 år sen

Jösses, ja det kommer mer och mer har jag sett ;)… Men jag vet inte. Jag har nog svårt att vänja mig. Tycker det är lite för mycket från “förr” och det känns inget kul. Min yngsta dotter har redan anammat detta och började använda utsvängda jeans för 2 år sedan.

Men själv är jag lite tveksam … måste nog vänja mig först ;) … Har ett par gamla jeans som köptes när det var inne men jag har aldrig använt de :) så det kanske är dags att rota fram de .. hihi

Tack för ett super fin och händelserik blogg <3
Kram Lotta

D. K . DeMarkey 6 år sen

Jag älskar utsvängda jeans, det är så snyggt och jag har saknat det. Dock vet jag inte hur korta passar i det men jag tycker om dom i alla fall. Längtar tills jag gått ner dom sista efterhängsna gravidkilon så att jag kan handla hem lite nytt. :)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Idag fyller vår fina vän Hélen 50 år! Stort grattis älskade vän på din dag! Hon skulle haft en fest med middag och allt med sina vänner, men fick ju ställa in……

Idag fyller hon år! Älskade Lisa-Marie! Grattis på din 23-årsdag. Hon föddes en vacker vinterdag 3 december 1997, så efterlängtad! Tiden ser ni på pepparkakorna ;) Grattis vår målmedvetna, envisa härliga tjej…