• 2015-03-06, 09:25
  • 0

God morgon vänner!

Vi hade en fantastisk kväll hos Maskrosbarn igår och sitter just nu på hotellet och jobbar, bilder kommer strax. Delar mina krönikor så länge då jag ser att dom sista två inte är inlagda i bloggen. Ni minns kanske när jag skrev om cellprov för några veckor sedan och än så länge inget svar. Posititva med det är att har dom inte ring på en gång så är det förhoppningsvis ingenting. Hoppas. Jag gjorde en krönika om det ämnet med förhoppningen att vi sprider och delar vidare detta. Man ska inte strunta i att ta sina cellprov!

Krönikan hittar ni här. 

 

2015-03-06 Krönikor

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

I fredags hämtade jag min nya Lexus på Lexus Jönköping! Wow vilken känsla det var! Jag var pirrig som ett barn på julafton, en fredag dessutom och champagnens dag. Kunde ju inte…