• 2015-03-08, 23:07
  • 6

Idag har vi firat syrrans stora kille som fyller 11 år idag. Hipp hurra och GRATTIS Marcel! Nästan hela familjen var där, vi är ett stort gäng när vi ses och är lyckligt lottad som har många syskon. Vi blir många när vi ses med alla barn, hehe.  Sedan har vi även mormor och morfar som är pigga och friska.<3

Tack för ett trevligt kalas!

IMG_6375

“Jaha, tittar ni bort så gör jag också det”. Voff!

DSC_0421

Vila koftan. Gillar den, tunn och skön. Tror den finns i flera färger. (Linnet är från clarks men tror inte det finns kvar)

DSC_0446

Vi har haft en skön söndagskväll, tänder alltid mycket ljus, vet inte hur mycket det går åt här…

Har suttit och jobbat en del vid datorn men ska nog lägga mig snart. Nackdelen att inte bo ihop med den man älskar mest är saknaden att inte sova ihop varje dag. Fördelen är att längta, inte gå på varann och tycka det är mysigt varje gång man ses. =)  Tryggheten, passionen och glädjeruset…..är oslagbart.

Ett dygn kvar! Missa inte tävlingen där ni har chansen att vinna en natt för två i en vacker svit i Stockholm. HÄR. 

I veckan blir det mycket jobb och förberedelser inför den stora FINALEN! På fredag morgon åker jag upp till Stockholm, så kul det ska bli. Mats, jag och Anna-Fia är sjukt taggade! Den här gången ska även Janne vara med redan på fredagen där bakom och hjälpa oss fota och liveblogga mm. Magnus vill ha exakt samma team som jobbade med honom i Malmö och nu kör vi nedräkning och peppar för fullt. Kommer bli en fantastisk helg med det här härliga gänget. Det är en ära att få vara med dessutom få arbeta med sina nära vänner.

IMG_5252.JPG

Heja dig Magnus och dina grymma dansare!

IMG_5260.JPG

IMG_5289.JPG

Dags att krypa ner och ladda för en ny vecka. God natt och God morgon på er =)

Natti natti

Kommentarer

Marie 6 år sen

Hej!Har du sett vad M.Ilmrud skrev på sin blogg igår? Är det om dig alltså?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Hej!

Jag har som dom flesta bloggare tyvärr några troll efter mig. Jag lägger ingen kraft och energi på att leta efter skitsnack.

Ha en fin kväll, kram Johanna

maria 6 år sen

Vad roligt m kalas o vad tårtan ser god ut det måste
varit lyckat o ha en fin vår med mycket sol.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Ja, det är så mysigt att träffa hela familjen <3
kram

Jenny 6 år sen

Hej Johanna! Undrar hur du gör/tänker gällande mat och fika när det vankas kalas ? Har du några tips på hur man hanterar det?
Ta hand om dig / Flitig besökare :)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Jag tar inget fika alls just nu och det ska man inte behöva skämmas för. Var och en väljer själva och bara för man är på kalas har man rätt att säga nej.
Din kropp, ditt val. =)

Kanske jag kommer göra det framöver och bara hålla mig till kalas mm.

Maten äter jag. Vräker inte i mig av tex pommes eller det “onyttiga”. tar tex mindre snabba kolhydrater och mer protein. Man behöver inte krångla till det.
Jag går inte på någon diet men väljer bort skräpet och tar mer av det nyttiga. Ofta finns det tex sallad, grönsaker, protein mm mm.

Stor kram!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Vilken härlig helg i Stockholm! I fredags kväll checkade jag och Janne in på mysiga Kung Carl och snabbt svidade vi om för middag med våra vänner Magnus och Mats.  Det var en…

Här i Malmö är det fullt ös! Vilken kväll det kommer att bli! Så spännande!! Hinner snabbt med några bilder innan vi måste fortsätta! Magnus hälsar till er alla så mycket och…

Jag såg på Nyhetsmorgon om språkpoliser i morse, där de intervjuade folk på stan om missarna vi älskar att hata! Vad älskar du att hata när det kommer till språkmissarna? Det sämsta och roligaste…