• 2015-03-13, 11:47
  • 4

SOL och vårkänslor så jag spricker snart! Kolla vad jag har hitta på Clarks, vårens läckraste blus! Så härlig och eftersom den inte är så lång känner man sig inte stor i den. Den faller snyggt och blir även ett plagg på stranden när man vill vara lite mer klädd. HÄR finns den.

DSC_0005

Testade mina nya vita please från Blueco och rosa Philippe model gympaskor. Herregud vad härligt med vår! Böt dock om till mina svarta skinntights  lite senare för det är lite för tidigt med rent vitt. Skorna har jag på mig idag och perfekt att stå och arbeta i när vi jobbar.

Åkte upp halv nio i morse och har precis lämnat in grejerna på hotellet. Snart kommer Mats och plockar upp mig och vi ska köra igång med alla förberedelser inför första genrepet ute på Friends arena. Väskorna är fullproppade med hårgrejer och så  taggade vi är!

IMG_6563

Njut av solen och fredag! Ska visa er bilder från allt där ute på friends lite senare.

Kram!

 

2015-03-13 Mode / Skönhet

Kommentarer

Caroline 6 år sen

Hej Johanna!
Upptäckte just era superfina mössor! Hur gör jag för att beställa!?
Kram Carro

Lotta 6 år sen

Hej! Vilka snygga solglasögon? Vilket märke är det på dem?

Louise 6 år sen

Hej
Hoppas ni har det bra i Stockholm, jag älskar mello. Är de vita Please jeansen från Blueco normala i storlek? Jag har många Please men de har varierat så mycket i storlek det är därför jag undrar.
Kram

cia 6 år sen

Hej Johanna! Gympaskorna från Philippe Model är sååååå sjukt snygga..tyvärr e dom slut på Blueco men jag undrar ändå: Är de normala i storlek?
Ha en bra dag i solen!

//Cia

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Hoppas ni fått en fin start på veckan, tänk att vi snart är förbi januari och det faktiskt redan märks att det är ljusare ute.  Även om jag älskar vintern är det…

Idag har vi kikat på två stugor här uppe, så kul att åka runt och titta, drömma och tänk när man hittar något som känns rätt. Så spännande! Vi har kört längdskidor…