• 2015-03-15, 22:03
  • 6

Oj oj oj vilken helg! Stort TACK alla som röstat, stöttat Magnus och hans gäng. Vilken resa!

Har knappt någon röst kvar efter en helt fantastisk Mellofinal och en grym efterfest där vi dansade ända till morgonen. Ont i fötterna, ingen röst kvar men både jag och Janne sa när vi satt på tåget hem i eftermiddags- Vi är lyckligt lottade att få vara med om detta. Underbara Magnus och hela hans team, ni är så grymma allihop. Det är kärlek att både få arbeta och omge sig med så fina vänner samt vara med på den här Melloresan. Magnus är grymt proffsig och kunde inte framföra sitt bidrag bättre.

Stort Grattis Måns! Ta hem hela tjottaballongen nu!

Självklart ska jag dela med mig av alla (kanske inte alla, hehe) bilder från kvällen som slutade 04 i morse. Då gav mina fötter upp även fast schlagerlåtarna pumpades ut och det var väldigt mycket folk både på dansgolvet och i barerna kvar. För ni kan inte ana vilken fest vi fick vara med om. Jag tror på riktigt det kommer bli årets roligaste baluns! Alla artister körde sina nummer igen, vi åt god mat och skålade i skumpa hela kvällen och hade så galet roligt! Jag älskar att dansa, älskar schlager och älskar mina fina vänner.

Tacksam <3

Här hemma har vi tänt ljus, myser med tjejerna och pratar om kvällen. Dom har tittat på alla bilder och en del kanske dom tittat på lite extra. Några godbitar i startfältet dom tyckte extra mycket om tror jag ;)

Jag blev sugen på chokladbollar (nyttiga utan socker) och svängde ihop ett gäng. L-M gjorde lite fruktsallad och snabbt fick vi jättegott “TVgodis” fast betydligt nyttigare alternativ. (ekologiskt)

DSC_0238

DSC_0231

Strö lite kokos på fruktsalladen om ni vill ha lite mer söt smak.

DSC_0208

SÅ GODA…..

DSC_0195

Har ni gjort dessa med mandelmjöl och nötter? HÄR ligger receptet.

Vad äter ni när ni blir sugna på något? Ner i godisskålen eller något annat? Man måste inte käka tråkiga grönsaksstavar, det finns ju så mycket annat gott som även ger energi.

Ska fortsätta greja här med bilderna och nu blir det tydligen skräckfilm….

Kram!

Kommentarer

Becca 5 år sen

Har nu gjort dom här super goda chokladbollarna kommer garanterat göra dom flera gånger barnen älskade dom. Tack för alla nyttiga och goda recept.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Ja, visst är dom underbara!! Så goda!!

Kramar Johanna

Marica 5 år sen

Nu har jag även provat att pimpa de här chokladbollarna genom att ha raw cacao nibs i “smeten”! Supergott!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Kul! Ja, visst blir det gott.. man fattar nästan inte att det verkligen inte är “dom vanliga” men skräpsockret…

kramar

Babsan 5 år sen

Magnus verkar vara en sådan go kille. Håller med om att han är duktig. Men jag röstade inte på honom tyvärr och inte Måns heller. Jag höll på Jon-Henrik. Vi har ju alla olika smak gillade också Uno S låt. Men vilken fest ni varit med om. Du har säkert gjort ett superfint jobb bakom kulisserna det är jag övertygad om. Imorgon ska jag baka dina chokladbollar som ser så goda ut. Har börjat med att försöka ta bort socker och godis och läsk som jag gillar. Men det funkar bra. Ingen träning men långa promenader är vad jag orkar med. Sedan gör jag lite rörelser hemma och en gång i veckan på qigong. Alltid något och bättre än inget. Älskar att promenera vid havet.

Katja 5 år sen

Kan bara tänka mig hur kul ni haft!!!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänk till Ioaku Vilket kalas det blev i lördags! Inte mycket som slår västkusten, sol och härliga vänner. Magdalena hörde av sig och var i stan och skulle ut och äta…