ANNONS
Integritet på Tailsweep

Dagens heta shot med ingefära och vitlök!

/


Dagens runda på 7 km före frukost var bitande kallt men när jag kommit igång och varit i solen blev det riktigt skönt. Kan inte vara utan dagsljus och passar på så fort jag hinner att röra på mig utomhus. 30 min är bättre än inget om ni har stressig vardag och nu är det ju så skönt att det är ljust längre på kvällarna. Mössan frågar många efter på instagram. Den finns i rosa och även barn och snart kan ni beställa!
Dagens bästa shot-tips är den här lilla starka godingen jag gjorde efter rundan. Ökar blodcirkulationen och har du någon förkylning på G är det super. Starkt och syrligt på samma gång. Tyckte den blev grym.


Stark shot- Håll dig frisk.
1 nypa Cayenpeppar
1/4 Vitlöksklyfta
12 g Färsk ingefära
1/2 apelsin med köttet
1/2 pressad citron
1 tsk Agavesirap
Kör allt i mixern och det blev en shot som glaset ovan. Men man kan också hälla det i en vanlig smoothie. Den var uppiggande och tror den gör susen.


Slurp!
Gillar ni leopard? I do!
Nästa tips blir en snygg Zip leo från Happiness som jag kommer bo i i vår. Jag har flera toppar från happiness och det är riktigt bra kvalité som inte blir förstörda när man tvättar.


Jeansen är gamla från Just R, Blueco men skorna är nya och märket är blue on blue från Melrose.  Guldfärg och supersköna)
Vill ni kika på tröjan hittar ni den HÄR. Tror den finns kvar.


Detta inlägg började jag skriva före jag och L-M gick till gymmet sedan blev klockan mycket och vi hade ett pass vi ville på. Idag körde vi Latin Jam! Högt tempo och så rolig dans. Skön musik och man flyger fram på passet. Marilyn är tyvärr förkyld så hon stannade hemma lilla pluttisen.
Måste sätta fart med maten, pannbiff med fetaost och tsatziki blir det idag. Ska testa en Dadel balsamvinäger jag fick av en kund till salladen.
Puss så länge, måste sätta fart här.

8
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00