ANNONS
Integritet på Tailsweep

Smoothie med kokosmjölk och Mango

/


Gillar ni kokos och mango? Smaken får dig att längta ännu mer till sandstranden men snart är vi där. Den här sommardrinken måste ni testa. Dessutom- fullt med nyttiga saker för kroppen. Den slår dom flesta smoothies jag gjort men det är också för jag är löjligt förtjust i kokos.


Jag drack den efter en pw runda i morse och den blev min frukost. Kokosmjölken lägger sig som bomull i magen och du står dig långt fram till lunch. Smoothie tycker jag är fantastiskt att variera med både som frukost, lunch eller mellanmål. Man kan ju ta precis vad som helst.
Här kommer receptet.
Somrig smoothie med kokos och Mango!
1 dl kokosmjölk
2 dl fryst mango i bitar (Antioxididanter)
1 msk kokosolja (alt hampaolja som är super el linfröolja.)  Oljan smörjer hela kroppen inifrån och ut.
Lite riven ingefära
2 tsk nyponmjöl (super för lederna och inflamationshämmande.
1 tsk gurkmeja
Mixa ihop allt. Späd med lite kallt vatten om du tycker den blir för tjock.
Jag rostade lite kokosflingor och strödde på.
SÅ god!


Jag tycker maten och det vi stoppar i oss ska smaka gott, se gott ut och framförallt- Vi vill få i oss näring. Vi vill bli mätta och inte gå och vara småhungriga. Är du trött på dina kokta ägg till frukost är en god smoothie perfekt. Tränar du mycket är en smoothie också super direkt efter ett pass. Jag brukar göra en kanna ibland och ha i kylen några dagar.


Bon apetit!
Ps. Har ett fantastiskt inlägg från Kristian Thimberg som är Annicas fina man. Kommer här snart.  <3

11

Häng med mig på Instagram!

@johannatoftby
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00