• 2015-03-22, 18:54
  • 53

Nu kan ni äntligen beställa våra nya mössor! Kolla även in tävlingen längre ner. De förra blev snabbt populära och sålde slut men nu har vi nya färger.  De nya mönstren är rosa leopard och blå camo och jag tycker dom blev så snygga och sitter fint på. Jag har min när jag är ute på morgonrundan och den passar även som en snygg accessoar. Då det är en tunn, skön mössa passar den även i vårvädret.

Kvaliten är 95% bomull, 5% lycra, krymper max 5 %.

Pris: Vuxen 169kr Barnmössa 149kr

DSC_0393

DSC_0391

Nytt för kollektion II är att vi också har barnmössor, vi fick många frågor gällande detta senast och vi lyssnar så klart på era önskemål.

DSC_0384

Titta så söta dom är.

Barnmössorna har en ungefärlig omkrets av 43 cm. Tyget är i stretch på samma sätt som den första kollektionen var, detta gör att den passar de flesta. Vi syr upp mössorna i Polen så det är Made in EU. Kommer även fota med barn så bilder kommer.

Vi hade tänkt att ha vår webbshop klar till lanseringen men vi har full fart hela tiden så den är inte riktigt färdig än. Därför kör vi via mail eftersom många redan vill beställa. Vill du försäkra dig om att få en mössa i detta mönster beställ snarast.

Dessutom har Janne tagit fram en söt låda vi kan skicka mössorna i till er. Kolla vad fin den blev? Han bad om en högupplöst bild och sedan frågade han vad jag tyckte om en rosa låda mm. Sim salabim så blev den så här!

DSC_0382

Vad tycks? Han är grym min darling! Mats har tagit bilden som ni säkert känner igen från min header i bloggen.

DSC_0372

Hur gör man om man vill köpa mössorna? 

För att beställa så maila till [email protected] och följ intruktionerna som ni får i det automatiska svaret. För att allt skall fungera smidigt och snabbt så starta inga nya mailtrådar utan svara gärna på mailet ni får tillbaks från oss.

DSC_0365

Vill ni vinna dessa?

För att fira att vi även har barnmössor så kommer vi tävla ut mössor till två familjer. Ni har alltså chans att vinna till både föräldrarna och barnen!

För att vinna gör så här:

*Dela inlägget på facebook gilla 

*Gilla gärna min facebook HÄR. Då får ni även alla blogginlägg i flödet.

*Skriv en kul motivering här i kommentarsfältet varför du vill vinna, samt hur många ni är i familjen. 

Tävlingen pågår fram till onsdag lunch kl 12.

Stort lycka till och hoppas ni gillar dom nya färgerna.

Kramar Johanna och Janne

 

Ps. Vi får massor av beställningar just nu, har du mailat flera gånger så får du flera svar. Så ni inte tror vi blivit tokiga när ni får samma svar igen :) ds.

 

Kommentarer

Malin 5 år sen

Hej!

Har det dragits ngr vinnare i tävlingen om mössorna?

Mvh Malin

Heléne Hultqvist 5 år sen

Hej
Jag älskar mössor och eftersom jag är ute mycket, både när jag tränar och springer med hunden och när jag följer med min man och mina tre barn på deras fotbollsmatcher skulle det vara roligt att äntligen få vara lite snygg i mössa.

Linda B 5 år sen

Så snygga mössor. Det vill jag vinna till min fina familj, man dotter och son. Två rosa och två blå. Kram

Annelie Grönlind 5 år sen

Hej :) och tack för en trevlig och inspirerande blogg . Jag är farmor och har 2 små barnbarn . 4 år (Tjej). och 1 år (kille). Det skulle vara kul om både farmor å farfar å barnbarnen hade så här fina mössor . Hoppas nu på tur . Kram. Annelie

Helena Johansson 5 år sen

Grattis till era nya fina mössor! Dom är verkligen jättesnygga, sååå härliga mönster och färger! Älskar både leopard och kamoflage. Jag och min familj (sambo och 2 barn) skulle alla med stor glädje bära dessa mössor och bli klart häftigast i vårt lilla samhälle. :)

Jenny Sjöberg 5 år sen

Jag har delat inlägget och är gärna med och tävlar.

Vi vill gärna matcha våra mössor i familjen, två barn och två vuxna. Så lätt det blir att hålla reda på alla då för mig! :) Maken har dåligt lokalsinne, sonen på 2,5 har inget lokalsinne alls men väldigt kvicka ben och dottern på 8 månader kryper dit det passar henne och går väl snart…

Malin Svensk Björck 5 år sen

Hej!
Jag gillar och delar på Facebook, Malin Svensk Björck.
Skulle vilja vinna en varsin mössa till min lillasyster och hennes son . Hon skulle älska om dom hade matchande mössor så en blå camo vore perfekt :)
Hon behöver få dra på munnen och skratta lite efter allt jobbigt som varit det senaste året.
Ha en härlig vecka!
Mvh
Malin

Theresia Thernzon 5 år sen

Det är roligt med mössor inte så många andra har! Så vi håller tummar o tår att vi vinner, jag o min man o 2 barn!

Anneth Winqvist 5 år sen

Eftersom min måg gillar dig skarpt skulle det passa att hans dotter, mitt barnbarn, fick den ena och den andra vill mormor ha själv! Rosa leopard skulle sitta fint i påsk!

Eva Gustafsson 5 år sen

Vi har ingen husvagn och matchande träningoveraller i min familj. Så hade verkligen behövt ett annat sätt att matchan varandra på :)
Mössa är någon vi alla 3 anvbböänder så det ahde ju suttit som ett smäck.
Gäller bara att övertyga sambon och grabben i familjen att rosa leopard är suoperfint och passar alla :)
Vi är 3 i familjen, 2 vuxna och en 11åring.

Mvh Eva

Mirjam 5 år sen

Hej! Vi är fyra i familjen. Min man och våra två barn. En tjej på 17 och en kille på 15. Vi tränar mycket allihopa och det hade varit härligt med lite färg nu i vår på huvudet. Ha en bra dag. Kram ☀️

Stina 5 år sen

Wow va snygga!!
Äntligen, jag vill piffa till hela familjen inför påsken. Vi är mamma,pappa och två små söta troll :)
Kramar

Camilla Sandmark 5 år sen

Hej!
Vilka ursnygga mössor! De skulle passa oss här hemma som är lite dåliga på det där med att använda mössa men till och med gubben tycker att camo-mössan är cool så den skulle han bära med stolthet! Vi är 3 i familjen.

lotta r 5 år sen

jag skulle vilja vinna mössorna till mig spm e mormor å mina fina goa barnabarn på strax 7 år å 3,5 år kille tjej de som jag älskar rosa å deras pappa med . det är kul med mössor de skulle vi alla ha på oss när vi e ute leker träna dagis skolan ja alltid å jag hatar annars mössor tycker jag ej passa i det, men dessa e så fina älksaker kamoflae å leopard helst alltid varit insnöad i det hi hi 53 år e jag . kan nog inte köpa dessa på grund av ang hur man betala via nätet, å då e man fast . så önskar hoppas vinna dessa till mig i mina ölskingar 5st tack

Madde 5 år sen

Jag har dock inga barn men två superhärliga kompisar som alltid har hållit ihop. Vi blev kompisar i årskurs 6 och 15 år senare har vi lika kul ihop! Skulle vilja visa min uppskattning till dom och ge dom var sin mössa i rosa att ha på våra promenader.

Stor kram till dig!

Angelica Larsson 5 år sen

Såååå snygga mössor!
Är mammaledig med min lilla Stella 15 månader och skulle så gärna vilja ha en matchande mössa till henne och mig när vi är ute på våra promenader (den rosa). <3

Maud Lindberg 5 år sen

Vi är bara 2 st i Familjen. Jag jobbar på Förskolan alla har så fina och roliga och tuffa mössor. Nu önskar jag mig en också att var fin i och sen är det kallt ute på gården. Kram.

Mariella 5 år sen

Såå snygga mössor! Vill gärna vinna!

Mille 5 år sen

Så snygga dom är.Jag hoppas på lite tur för jag och mina 3 barn.Vi alla rycker mössorna är super snygga:)
Vill vara så fint vi hade matchande mössor när vi är ute att gå tillsammans.Vad vi är startat på för två månaden sen, 4 gången i veckan,vad fin vi skull se ut alla ihop:)
Vi är jag och mina två tjejer på 16 och 17 1/2 och min killa på 19.

Ulla Arvidsson 5 år sen

Har gillat på gubbens facebook då min sida inte vill som jag vill.
Här kommer en bra anledning att vinna. Tänk farmor och farfar och två barnbarn med samma mössor det vore något.

Anneli Forss 5 år sen

Vår lilla chihuahua hane Calimero skulle bli så mallig över sin matte och husse, om de hade en varsin fin mössa på sig på promenaderna.

Carina Ekelund 5 år sen

Min familj 2 tonårskillar , min man och jag är det i vår familj. vi tycker de blå var coola.
Min ena son ska snart operera örat kommer behöva raka en hel del av håret.
En känslig grej i den åldern, men med en cool mössa hade det inte varit lika illa.

Karin Blom 5 år sen

Lite info föll bort i mitt tidigare inlägg – vi är fem i min familjen – mamma, pappa, två tjejer (3&8) och en kille (5)

Tina 5 år sen

Hej Johanna! Vill självklart vinna dom snygga mössorna; jag behöver en ny tunnare mössa när jag är ute o går pw o även sambon behöver en o sonen , då blir vi läckrast på bygden och alla kommer fråga var vi inköpt dessa

Jennie 5 år sen

Vill jätte gärna vinna dom snygga mössorna till mig min make å våra tre barn. ( två tonårs tjejer o en sexårig kille ) För vem vill inte se snygg ut på vårpromenaden och samtidigt slippa frysa

Lena 5 år sen

så snygga. Bara hoppas på lite tur till min lilla familj. Man och ett barn.

Karin Blom 5 år sen

Skulle bli görglad för fina mössor till familjen och sätta lite färg på oss lantisar

Aw 5 år sen

Hade mer än gärna viljat vinna dessa fina mössor till min man och mina två underbara barn. Har tyvärr inte fb

Ingela 5 år sen

Är en mormor som aldrig använder mössa! Det skulle vara så kul att få ha samma mössa som barnbarnet, så i nte jag heller behöver frysa om öronen! Vi är ofta ute tillsammans

Frkmillan 5 år sen

Hej. Skulle gärna smycka min familj med de fina mössorna☺️ har en rosa sen innan och dom är sååå avundsjuka på fina mig när jag är ute och går

Madeleine 5 år sen

Jag har ingen kul motivering men den är oerhört välment och från djupet av mitt hjärta! Jättefina! Jag kommer omedelbart att leverera dessa till en fantastisk,liten tjej i min närhet. Min tappra bonussysterdotter fick vid 6 års ålder diagnosen leukumi, jobbiga och slitsamma behandlingar som skulle pågå till december 2014 påbörjades, hon föll på mållinjen då det i oktober upptäcktes en ny cancer och den lilla tösen var tillbaka på ruta 1…Så nu genomgår hon för andra gången i sitt 9-åriga liv en tuff och intensiv behandling vilket gör att hon tappat sitt hår och kompenserar detta med tuffa mössor! Hon älskar sina mössor och hon älskar leopard så en rosa leo skulle hon bli väldigt glad för! I familjen finns oxå förutom mamma och pappa en lillasyster! Hon har även en insamling i sitt namn hos Barncancerfonden http://www.barncancerfonden.se/14124 Hon är min allra tappraste hjälte ♥

Maria Grunnegård 5 år sen

Jag som läser din blogg är mamma i familjen och jag tycker mössorna är supersnygga, har tre tonåringar som älskar mössor och använder Mössa ofta. Min sambo och lilla bebis på 8 månader skulle även dom passa väldigt bra i mössorna, så skulle vi vinna så får ni bra spridning på marknaden men det är ju dock sex mössor ni får dela ut, lovar att vi ska ta en bild med alla i mössorna om vi vinner…Två killar, Tre tjejer och en barn tjej och jag älskar när killar är blå och tjejer rosa så min önskan om färgen är given…

Maria 5 år sen

Självklart vill vi ha matchande mössor på våra turer ihop hela familjen. Vem vill inte vara varm om huvudet och samtidigt snygg när man är ute och går, cyklar och springer?
Vi är en mamma, en pappa och två busiga killar i familjen.

Ewa 5 år sen

Hej
Vad var det mössorna kostade?

Ann-Sofie 5 år sen

Första året egentligen som jag alls använder mössa då jag aldrig gillat det. Har dock haft svårt att hitta någon jag verkligen gillar men nu så äntligen finns det i min smak :)
Har inga barn men en särbo som skulle bli supersnygg i en av era mössor också :) så 2 personer.

Anna-Lena 5 år sen

Superfina mössor!! eftersom vi inte har några småbarn i huset så är jag inte med och tävlar själv, men delar såklart inlägget och kommer med en beställning på en rosa inom kort som blir perfekt till mina löprundor framöver. Nu har jag tränat upp flåset så pass att jag skall börja min löpträning i gen och kommer vara klart snyggast i byn när jag kommer flygandes ;)

Anja 5 år sen

Vilka fina mössor. Älskar verkligen färgerna. Vad glad jag skulle bli om jag vann dessa till hela min familj. Vi är 4. Jag, min man och mina 2 pojkar som är 6 och snart 8 år. Tack för en jätteinspirerande blogg :)

Therese Pelgander 5 år sen

Skulle gärna vIlja vara med i tävlingen om mössorna. Men vi är en Facebook-fri familj

Emma Gustavsson 5 år sen

Åh vill vinna dessa snygga mössor vi har 2 barn i familjen och 2 vuxna

Lotta Rosenberg 5 år sen

Vore häftigt att vara den enda familjen på gatan som har likadana mössor. Vi är 5 personer i familjen.

Linda 5 år sen

Hej!!
Vad roligt med en tävling! Klart jag vill vara med och vinna snygga mössor till hela familjen:) Vi är 3 i familjen Eriksson ( jag, min man och våran son). Skulle vara jätte kul att få ge dom en snygg påsk present, så vi kan matcha varandra nu i vår:) tack på förhand///Linda

Caroline Brünjes 5 år sen

Det var en gång en mössgalen mamma
Som såg en tävling där hela familjen kunde vinna samma
Hon gillade och delade
Men icke att hon velade
En mössa på knoppen
Vore bara alldeles toppen!

Svar på kommentaren:
Caroline 5 år sen

glömde ju skriva att vi är 4 stycken i familjen, 2 vuxna och 2 barn

Jenny 5 år sen

Vem vill inte vinna så coola mössor!mina tjejer tycker att dom är gör läckra!hoppas på lycka till våran familj på 5

Annika Nykvist 5 år sen

Hej!
Åh, va kul det vore att vinna dessa fina mössor till familjen. Vi är fem personer. Bakslag i vädret och då vore det ju toppen med en fin mössa som lyser upp tillvaron i väntan på sol och värme igen. Tack för en bra blogg jag läser varje dag!! Kram

Malin 5 år sen

Tre tjejer och en kille
som alla vara snygga och varma ville
Mamman fick chansen att vinna;
dumt att låta den försvinna!
Heja oss alla i vår kvartett
snygga mössor vore ju moderiktigt och helt rätt.

Veronica 5 år sen

Ääääälskar era mönster på mössorna

Ak 5 år sen

Hej.
Har en mössa sen förut älskar den. Har den varje dag.
Skulle vara kul o vinna en ny till mig o mitt lilla barnbarn.
Har tyvärr inte Facebook .

annci olsson 5 år sen

Våra mössor har en tendens att försvinna och att hitta, snygga, funktionella och unika mössor är en utmaningag. Men nu när era finns i barnstorlekar – blir det ett lätt val. Plus att de är snygga, så jag misstänker att barnen håller reda på dem ;)
Vi är fem i familjen!

Carolina 5 år sen

Skulle ju vara jätte kul att alla fem i familjen kunde gå runt i samma mössa i vår och höst

Hanna 5 år sen

eftersom vi är en familj i farten, sportiga och gillar att hitta på saker skulle ett par nya mössor vara pricken över i nu i vår till mej och blivande mannen samt våra två söner. Kram

Rebecca 5 år sen

Hej Johanna!
Jag har tyvärr inte Facebook längre men kan mer än gärna skriva ett inlägg om era fina mössor på min blogg i stället om det hade gått bra.
Vi är nyblivna trebarnsföräldrar, så vi är 5 i familjen. Hade varit så roligt att få ge mina fina familjemedlemmar varsin supersnygg mössa i påskägget i år! Bättre än godis!

Kramar

Cissi J 5 år sen

Hej
Så fina o läckra mössor. Skulle gärna vilja vinna till sonen o mig.
Börjar tidigt med mössa på hösten o har även långt in på våren
för jag är så frusen. Skulle va kul att vinna dessa läckra. Delat o gillat på fb.
Kram Cissi

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Fredag och en skön helg väntar! Hoppas ni har en fin dag, jag har fått så mycket gjort idag, betat av massa jobbmail och samarbeten, en promenad med Lucy i solen och…

Har precis ätit en god omelett efter träningspasset, omelett mättar och går snabbt att svänga ihop. Jag tar oftast vad jag har hemma, idag blev det spenat, tomater, paprika och ost, kryddar…

Innehåller annonslänkar Vaknade på ett strålande humör idag, snart helg och en massa spännande saker händer nu, är så taggad för vår! Ja jag vet det är knappt slutet av januari, men…