• 2015-04-07, 23:45
  • 49

Nu ska vi fira!

Idag är det exakt 1 år sedan jag körde igång med min alldeles egna blogg och sajt! Fantastiskt! En overklig känsla att äga sin blogg, att få bestämma och forma den precis som man själv vill. En dröm men också ett hårt slit. Den här sajten hade dock inte funnits utan hela mitt team som hjälper mig att driva den så här bra som jag tycker dom gör det.

Linda.Vad hade jag gjort utan dig här. Hon är den som roddar ihop alla samarbeten, alla annonsörer och har även ganska mycket koll på förfrågningar, event mm om jag inte hinner svara. Hon är även den som syr ihop allt med säljteamet, som är ett supergäng och gör ett jättejobb. Hon hjälper mig även med allt tekniskt och är länken till många som ligger bakom portalen.

Mats. Du är superproffset som alltid fotar så fina bilder! Han har både plåtat och sminkat mig till headerbilden ovan. Nu ska vi strax plåta nya bilder till en ny header.

Bilden nedan är från Mats som hade den på sin instagram.

IMG_8348

Erika är också en grym tjej som har format och gjort hela den här sajten. Jättduktig och fina färger som jag gillar.

Janne. Utan dig är jag ingenting. Love you!

Janne hjälper mig med oerhört mycket. Är skarp, har koll och styr upp mig när jag stressar. Vi kompletterar varandra väldigt bra och därför vi även har företag tillsammans med stora projekt på gång. Framförallt, vi skrattar och har väldigt roligt ihop.

Men utan ER finns ingen blogg alls.

Vill tacka er fina läsare för att ni följer min vardag här inne varje dag. Ni är så många som ofta skriver, mailar, kommer fram på stan eller skriver på facebook.

Tusen TACK från mitt hjärta för att ni läser min blogg. Jag brinner för att peppa, inspirera och dela med mig av livet. Jag får energi av er och hoppas jag kan hjälpa någon med tex träning eller något recept eller kanske bara kännas som en vän. För bloggvänner är nästan som vänner, fast man ändå inte träffats. Visst är det skumt?

IMG_8346 2

Nu till två fantastiska roliga saker. Eftersom jag firar 1 år idag vill jag fira det ordentligt. Jag kommer i morgon köra en tävling där ni kan vinna två klockor och inte vilka klockor som helst. Det är superfina klockor från Gant!

Kika in under dagen så måste ni vara med i den tävlingen!

**********************************************

Sedan ska jag också viska vad det är jag pysslat med dom sista veckorna…

Jo, det är nämligen klart att jag ska ha en

B-L-O-G-G-T-R-Ä-F-F !! 

Jag är överlycklig för detta, för det är något jag velat ha väldigt länge. En bloggträff som är för er. 

Kan knappt hålla mig att berätta om vad som kommer hända, men snart ska ni få veta allt. Jag har bestämt temat och känslan för bloggträffen är: Hälsa, träning, god mat och fashion. Vi ska umgås, dansa och träna. Äta god mat, lyssna på flera kända inspirerande föreläsare. (SÅ glad för namnen jag fått ja till) Ni kommer gilla dom tror jag :) Lyssna på bra musik och uppträdanden…

Jag kan säga att det kommer bli i Göteborg och där vi ska vara är också klart. Det är SÅÅÅ bra så jag smäller av!

Jag jobbar hårt för att pressa priserna, få tex självkostnadspris mm. Allt för att ni ska kunna köpa en biljett som det ingår massa fast i själva verket är betydligt dyrare. Nu är det ER tur att få möjlighet att lyxa sig ordentligt fast till en riktigt bra pris.

Nästa vecka kommer inbjudan och fredag sätter jag dom sista namnen som kommer medverka. Så- nu får ni hålla utkik om ni vill köpa en biljett när vi släpper dom. Datumet är i början av juni och därför kör vi järnet nu för att få allt klart. Mer info kommer.

Så, nu vet ni vad jag planerar och har även ett annat företag/butik  som är med och roddar och hjälper mig. Ni kommer även gilla det tror jag…..

Puss på er, TACK för att ni hängt med här inne i ett helt år.

Nu kör vi så det ryker!

Love//

Johanna

 

 

 

 

 

 

Kommentarer

Cecilia Sjögren 6 år sen

Grattis några dagar för sent! Gud vad jag blev peppad nu på din Bloggträff…Tur jag har en son som studerar i Göteborg, kommer från Skåne. Så självklart skall jag köpa biljett och unna mej detta…..Två flugor Bloggträff och min son ! Håller ögonen öppna efter mer info.
Ha en go helg
Kram Cecilia

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Tusen tack!

Wohooo!!
Dagen är 5e juni!! ;)

Kommer bli fantastiskt!

kram Johanna

katja 6 år sen

Grattis till 1 årsdagen för din fina blogg! :)

Anneli Roth-Jansson 6 år sen

Jag skulle gärna vilja vinna en herrklocka åt min son som tar studenten den 12/6.
Skulle bli en extra studentpresent då han inte bara tar studenten utan också fick veta i veckan att han med vänner blivit vinnare av årets UF företag Gästrikland/Hälsingland och därmed skall delta i SM för UF företag i Stockholm 11-12 maj.
Det tycker jag kan vara värt en klocka!!

Karriärkvinna & mamma 6 år sen

Wow! Vad spännande! Verkligen bra jobbat! Stort grattis till alla dina framgångar, du är värd varenda en av dem! Go girl! :)

Linda Norrman 6 år sen

Ja ,riktigt skoj med en bloggträff Johanna!
Sedan att den kommer att äga rum i Göteborg är ju bara ännu bättre !:)
Kanske det blir då vi ses at last ;)

Kram

helen 6 år sen

Din blogg är jättebra och du peppar så bra i träning och kost, gillar att din blogg är så varierande. Roligt då du nämner det här med att det känns som man känner varandra , min man brukar säga “det låter på dig som du o Johanna känner varandra” ;) Grattis till din 1 årsdag! Hoppas det blir många många fler.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Tusen tack snälla du! Haha, ja men det blir lite så :)

Klart det blir fler år, detta är bara början!

kram

Linda C 6 år sen

❤️❤️❤️❤️ Ses snart!!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Jaaaa!! <3<3 Så kul!

Pia 6 år sen

Grattis till en super Blogg! ! Alltid lika kul med tips och”peppning “. Fortsätt så! ! Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Tack Pia!
Absolut, det gör jag :) kram Johanna

Fia 6 år sen

Grattis på 1års dagen för din fina blogg

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

TACK Fia!!

Jessica Eliasson 6 år sen

Grattis på 1-års dagen!
Tack för en underhållande, positiv blogg. Låter väldigt trevligt med en bloggträff!
Med vänlig hälsning,
Jessica/Kungsbacka

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Tack snälla <3
Ja, den bloggträffen tror jag kommer bli fantastiskt rolig!

Hoppas du kan komma! Kram Johanna

Karin 6 år sen

Grattis till 1 årsdagen.Hade inte en tanke på att det gått så fort känns som det var igår. Alltid kul att läsa här finns en bra mix av det mesta.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Tackar! Ja, det går så fort. Blev själv förvånad.

Roligt att du trivs här inne!

kramar

Annica T 6 år sen

Grattis finaste vän för 1-år❤️️❤️️Och TACK för att jag får gästblogga mellanåt! Du och Janne är bara bäst! Kram mig

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

TACK Själv fina Annica!! Om du visste vad många läsare som uppskattar när du skriver. Du är en inspiratör och kämpe! <3

KRAM från oss

hannah 6 år sen

Hej fina Johanna! Grattis till 1-årsdagen av din blogg. Di blogg är fylld av positiv energi! Man blir bara så glad och positiv av att följa dig. Du är en sann inspirations källa!!! Kram hannah

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Tusen tack Hannah! Vad glad jag blir!! kram Johanna

Cinna 6 år sen

Grattis på DIN 1 årsdag o till din fantastiska blogg.
Du är enorm till att inspirera o tagga mej. Har nästan blivit som ett gift att läsa din blogg. Underbar träning o härliga recept o bilder.
Kramar till dej

PS! Väntar med stor spänning på bloggträffen, kanske man kan komma.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

TACK snälla, blir så glad över era kommentarer och att ni är så många som trivs här inne.

Ja, hoppas du kan komma på bloggträffen. Kommer bli så kul!!!

kram!

Desirée 6 år sen

Grattis på 1 årsdagen…. vad tiden går fort, men så är det när det är trevligt -som det alltid är hos dig!
Tack för trevlig blogg!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Tack! <3

Agneta 6 år sen

BLOGGTRÄFF! Äntligen =)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Yes!!! ;)

Gizze 6 år sen

Stort Grattis, men oj vad tiden går fort :)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Tack snälla, ja det gör verkligen det….

kram Johanna

Inger 6 år sen

Grattis till 1-års dagen av din fina blogg. :) Den är så oerhört insprirerande och bra, jättefina bilder och så bra text. Har ej följt från början men har nu gått tillbaka och läst allt du skrivit. :) Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Oj, vad roligt Inger! Då var det en hel del att läsa, haha!

Kul att du trivs här inne!

kramar

Lena 6 år sen

STORT GRATTIS Johanna!
Att läsa din blogg ger en små kickar av glädje & energi.
Samtidigt när man har en tung dag…å läser på bloggen….å tänker..huuur orkan hon med allt hon gör den där Johanna. DU är grym!
kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Tack söta du <3
jag har mina dagar jag också kan jag säga men oftast full fart. Jag trivs som bäst då. Jag älskar utmaningar och mycket jobb ;)

Får massa energi av att dela med mig till er!

kram Johanna

Lotta från Sundsvall 6 år sen

Grattis till dig Johanna! Jag brukar inte kommentera så ofta, men jag följer din blogg dagligen, och det är min favvo-blogg. Oj oj så kul med blogg-träff! Hoppas att datumet passar, och att jag kan vara med. Det skulle vara helt underbart roligt och lyxigt och välbehövligt.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Tack! Ja, hoppas det!! Vi kommer få så roligt!!!!

Kramar

Camilla 6 år sen

GRATTIS till 1-årsdagen av din blogg.
Den är suveränt bra och den som jag läser direkt på morgonen och sen flera gånger om dagen.
Har en blandning av allt och det gillar jag. :)
Kram <3

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Tack Camilla! <3

Blir så glad! kramar

Diana D (La Madre) 6 år sen

wow vad kul, ett stort grattis till dig finaste!! Till bloggen och alla bakom bloggen också. Har egentligen aldrig förstått hur sånt funkar, anställde du dom eller är det dom som sköter portalen där du bloggar?! Ja jag är helt värdo på sånt. hur som helst, stort grattis. KRAM

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Tack snälla du!
Kram!

Frida 6 år sen

Gud vad roligt detta låter. Stort grattis till 1 år!! Har följt dig ända från början!!
Kram frida

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

ÅH tack Frida. Har du? Vad roligt! Då är det några år :)

kram på dig

Minna 6 år sen

Grattis till 1 årsdagen!!!!!! Mkt spännande med bloggträffen!!!!!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Tack Minna! Jaaaaaa det tycker jag med!!! kram Johanna

Helén 6 år sen

Ett stort grattis på 1-årsdagen!!
Jippi…. en bloggträff, låter spännande.
Ha en bra dag ♥

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Tack Helén!
Ja, det kommer bli så bra! Hoppas du kan komma!

Ha en fin dag du med.

kram Johanna

Erika GBG 6 år sen

Kan knappt tro det är sant – 1 år, det känns som igår! Grattis!!! Stort lycka till i framtiden! Älskar att läsa din blogg med mode, träning, kärlek och allt annat som gör livet gott att leva :-)

Madde 6 år sen

Kul!!! och grattis på 1 årsdagen :-)

Laura 6 år sen

hipp hipp hurra! Grattis till dig och hela teamet :)

Ser framemot träffen, kommer datumet passa så kommer jag och njuter… :)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

I fredags hämtade jag min nya Lexus på Lexus Jönköping! Wow vilken känsla det var! Jag var pirrig som ett barn på julafton, en fredag dessutom och champagnens dag. Kunde ju inte…