• 2015-04-07, 22:56
  • 10

Här kommer bilderna från vår Påskmiddag med familjen igår.

DSC_0013

DSC_0026

Vi hade knytis så vi alla tog med lite av varje. Tur för mig, haha! Jag gjorde en västerbottenpaj på mandelmjöl. Blir så god. Sedan lite småplock, ostar mm och även desserten… Dom andra gjorde så god mat. Påskmidagen är ju nästan som julbord fast ändå inte lika mycket kött kanske… mer fisk och ägg. Väldigt gott!

DSC_0032

DSC_0022

DSC_0034

DSC_0037

DSC_0047

Opps. Min tallrik..

DSC_0098

Twinsen! Den ena har dessutom också tvillingar =)

DSC_0065

Fina kusiner! Min syrras tvillingpojkar och hennes tvillingsysters dotter och son. Hängde ni med? Fina i våra mössor.

Vi har några barnmössor kvar, dom är så söta. Våren närmar sig men om ni ändå vill beställa för att säkert få någon i dom här färgerna mailar ni: [email protected] Där får ni ett autosvar med all info.

IMG_8248

Vår fina Mormor, morfar, mamma, alla 3 systrar och alla våra barn… småbarnen satt i andra rum och kollade film. Pappa, Lena och Carl samt Janne var tyvärr inte med den här gången.

Pleasejeans, en ny Jsquad som är snygg att “bara hänga över”. Funkar till det mesta. HÄR. Skor, michael kors förra året.

 IMG_8262

Sist men inte minst, en cheesecake med blåbär och citron. Jag gör aldrig sötsaker längre förutom till när vi har middag för andra. Den här blev helt hysteriskt god. Jag smakade en pyttebit och var nöjd med den. Skön känsla att kunna smaka men inte lassa på ett berg som jag gärna gjorde förut. Sedan får andra gärna backa om. Det är roligt när den är omtyckt ;)

DSC_0085

Håll med om att det ändå ser frestande ut? Jag har alltid gillat att baka och göra vackra tårtor och garnera. Min farmor är konstnär och har gjort mästerverk till tårtor, för inte tala om hennes pepparkakshus som pampiga slott och varje familj fick ett när vi var små. Tror jag fick min inspiration av henne.

Men man kan ju baka ändå fast inte med socker. Vill försöka hitta lite tid bara till det…

DSC_0091-2

Vill ni ha receptet på denna? Skriver ner det isf. Det är roligt att bjuda på för det brukar bli uppskattat både av stora och små. Syrrans ena tvillinpojk frågade mig om receptet och ingredienserna på botten i kakan. Den tyckte han extra mycket om.

Självklart hade vi koll på hockeyn. Dom små hade bänkat sig på rad i soffan och kollade film på stora TVn men satte datorn på påskbordet, så var även gamlamorfar med i matchen. Spännande!

IMG_8271

Heja Frölundaaaaaa! I morgon åker jag och Janne med ett gäng ner till Växjö och hejar på dom där. Ska bli kul!

Tack familjen  för en mysig middag!

Idag har det gått i ett, jag gjorde ett BIG jäkla skitmisstag igår så jag kunde knappt sova. När jag ställde klockan i natt när jag la mig fick jag se att det var ju inte söndag…. förstås. Det var ju måndag. Hela dagen igår hade jag en söndagskänsla och tänkte inte alls på att jag har lämning av min krönika till GT/Expressen tis morgon 09.00 Mindre kul när jag insåg det i natt kl 01 och det var snart tisdag morgon… Påsk ställde till det i min hjärna.

Det var inte riktigt läge att gå upp igen och rodda ihop en krönika mitt i natten men även mänskliga faktorn kan ställa till det ibland. Retar mig något fruktansvärt på sånt misstag för en tidning har en deadline och då ska det skötas. Men som tur är är det flera dagar förväg vi lämnar in så jag tror det ska gå bra. Nu är den förstås skriven och inskickad men är den inte med på torsdag vet ni varför. ;) Och ni som undrar varför jag inte skriver den i god tid-

Jag har aldrig never någonsin kunnat leverera en text på begäran långt innan. Måste jag pga flygresa eller semester så kan det gå men jag skriver bäst under press. Alltid dagen innan. Lite svettigt, lite stressigt men jag gillar det.

IMG_8345

Efter jobbet idag körde jag och Marilyn ett Bodypump pass. ÅH vad jag älskar dom passen. Tunga vikter, explosivitet och styrka. Tung musik och bra instruktör. Love it! Önskar så att fler hittade någon form av träning, ni borde testa ni som hela tiden skjuter upp det. Livet blir ännu roligare. Kör i gång NU! Det är aldrig försent.

Nu laddar vi för sommaren, det är skönt att känna sig i form och ha kondition. Det går inte sticka under stolen med att det är något som peppar mig. Skönt att kunna ha kläder som passar, skönt att orka springa till tåget när jag är så sen att jag nästan missar det. (Alltid) Skönt att sova bättre. Listan är lång.

Tjejerna har fått in mycket träning också, dom märker att dom sover bättre och orkar mer. Det är kul när dom känner så tycker jag.

Puss på er, jag ska strax krypa ner. Ett inlägg kvar bara.

 

 

 

 

 

2015-04-07 Mitt liv

Kommentarer

Kicki 5 år sen

Jag har köpt den där Jsquad men var lång den är. Hur har du gjort. Den når ju ner till golvet. Är 166cm.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Hej

Jag är 168 och min är inte för lång?
Många knyter upp hörnen lite, snyggt och lite coolt. behöver inte knyta alla hörn, igår knöt jag två och det blev skitsnyggt!

Annars får man sy upp den lite, hoppas du får roligt i vårens snyggaste plagg!

kram Johanna

jannice lindell 5 år sen

JAAAA,vill ha receptet på cheeskaken..

Margareta 5 år sen

Hej. Som alltid har du dukat snyggt. Såg gott ut allt ihop. Vill gärna ha receptet på din fina efterrätt. Ha det gott. Margareta

Lotta 5 år sen

Jaaaa tack ! Jag vill jättegärna ha receptet. :))

Camilla 5 år sen

Ja tack, jag vill jättegärna ha receptet på cheesecake, såg verkligen jättegod ut.
Du är supersnygg i Jsquad, snygga färger. :)
Ha en fortsatt bra dag.
Kram <3

Louise 5 år sen

Klart jag vill ha receptet :) <3

Malin 5 år sen

Kram på Dig! Du är en glädjespridare och en inspiration för många

Maud 5 år sen

Härligt med träning, gillade din utmaning under 30 dagar med bl a squarts.
Skulle du inte kunna sätt ihop typ samma utmaning fast med armar/överkropp..

Anna 5 år sen

Ja tack gärna recept på den fantastiska tårtan<3<3 Kram

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänk till Ellos  Vad gör ni idag? Här i Göteborg är det riktigt busväder och vi ska äta lite sen frukost och gå till gymet strax. Vill tipsa er om att…

Tusen tack för alla era stöttande kommentarer efter rättegången igår. Idag har jag inte varit pigg kan jag säga. Jag har känt mig som i ett töcken. Totalt slut. Men också en…