• 2015-04-11, 23:14
  • 25

Oj vad den här lördagen rusat iväg. Jag och tjejerna har en riktigt mysig helg men med mycket fix. Vi tränar mycket, röjer här hemma, lagar god mat och bara är. Janne är här idag också. <3

Dagens oufittips är leotoppen från Clarks.  Som jag använt den…. sliter snart sönder den och det är kul när man hittar plagg som även håller när man tvättar och inte är vriden efter en tvätt som vissa märken är och ändå väldigt dyra…..

HÄR. 

IMG_8592.JPG

Många frågar om min hy. Måste säga att efter jag sluttade helt med socker har den faktiskt blivit riktigt bra. Jag har nog aldrig haft så bra hud och inga plitor, inga hormonutslag eller finnar. Sedan har jag hittat riktigt bra produkter som äntligen ger resultat. Jag använder mig av två märken som är super. Vill ni att jag ska visa bilder och berätta om dom göra jag gärna det. Kanske ett inlägg ” I min sminkväska och i badrumskåpet”? Sedan gjorde jag även fuktbehandlingen i höstas och den är fortfarande super. Bonus är min nya fondation för sensai som jag hittade på NK för två veckor sedan. My god så bra!  Den täcker men ger lyster och ett litet “skimmer”. Ska även visa den…

Nog om det.  Vi är nog alla i vår fina ålder intresserade av bra grejer. Eller hur?

Körde Bodypump pass med L-m igår lunch och även fast det var galet jobbigt, tunga vikter och ett bra pass blev jag ännu piggare efteråt. Visst är det häftigt vad ändå träning gör med oss? Endorfiner min vänner och massa “må bra hormoner” kallas det. 

Speciellt oss kvinnor tror jag som inte är 25 utan får “kämpa lite mer”. Vi har inte den energin som man hade pang boom direkt som när man var 20 när man kör igår på ett pass. Jag funkar så här iaf att jag kommer in i en andra andning och EFTER passet flyger jag fram. Jag kan inte sluta…. därför är det perfekt att köra tex två pass på raken. Vet att det är många som kör så. Man kan ta ut sig ännu mer på andra för det första blir nästan som en uppvärmning.

IMG_8495.JPG

Ljuvligt att springa 5 km i bra tempo direkt efter Body pump. Springer som en krigare rakt in i mål! Upp med konditionen, vi vill ha fasta muskler och en stark kropp!

Skrev just detta på instagram att nu kommer jag tappa följare för ju fler träningsbilder, desto fler avföljer får jag. Haha! Visst är det kul ;)  men snacka om att jag blev förvånad. Det fullkomligt rasade in positiva kommentarer om att dom just ville ha träningsbilder och ännu mer pepp.

Vad glad jag blev! Det verkade som om många gillar det och det är underbart att många vill ha mer inspiration och pepp och mindre socker. Äntligen.

Sedan finns det tillräckligt med kakbloggar och sockerkonton som lägger upp bara socker och onyttigt dagligen och har ju sin målgrupp. Man ska göra sin grej, det finns någon för alla.

IMG_8605.JPG

Jag och tjejerna gottade oss i oxfile och goda tillbehör igår. Vi unnade oss en god middag efter allt slit här hemma, hehe.

DSC_0184

DSC_0188

DSC_0160

Sedan slappade vi i soffan och igår var det Marilyn som var hemma hos en kompis, idag är det L-M som är på 18-års fest. Fullt ös!

Idag har vi varit på gymmet och jag körde core och överkropp. Körde mycket ben igår så då fick dom vila idag.

Hade även besök av min bästa kompis Hanna och hennes mamma här idag, fick så fina blommor! Hon hade även med sin hund Stina som är som en underbar människa. Längtar efter hund varje gång jag träffar någon och har gjort i många år nu.  (Vet vilket jobb det är…och ja, man blir helt låst.)

IMG_8627.JPG

Gjorde en kort film på instagram på några hemmaövningar där du får med nästan hela kroppen. Ska lägga upp mer video även här inne för att ge er mer tips vad ni kan göra hemma på vardagsrumsgolvet. Jag älskar att peppa andra som kanske inte kan eller vill gå på gym.

DSC_0194

Frukost idag: Jag gjorde en laddning ny Cashewmjölk och gjorde en god smoothie på hallon, blåbär, lite vanilj proteinpulver och det blev min frukost. Jag lade även in lite vaniljpulver och salt när jag gjorde mjölken så den smakar mer.

DSC_0196-2

DSC_0204

Det sa slurp! Bra när man även ha lock på dessa om man vill spara i kylen.

Frukost behöver inte vara tråkig. Det behöver heller inte vara samma dag ut och dag in. För du kommer tröttna. Sedan ge upp. Om du viktminskar…. eller bara vill äta nyttigt.

Ät gott för sjutton! Den här frukosten är bland den nyttigaste du kan äta och du står dig till lunch.

Efter Marilyns fotbollsmatch, körde jag L-M, åkte och handlade, röjde i trädgården så gjorde jag ordning på vår lilla balkong för att hinna sitta där en stund när Janne kom innan det blev för kallt.

Himmel vad jag njuter av den här tiden. Det rycker i hela kroppen av att det är ljust, solen värmer och dagarna blir längre. Man kan ut och springa sent på kvällen och det är ljusare på morgonen.

DSC_0212

DSC_0209

VÄL värda lite gott och i kväll åt vi oxfile igen. Rester från igår och lite annat plock.

Önskar dig en fin söndag och fråga gärna om jag ska skriva om något ni undrar över.

Puss, nu ska jag krypa ner bredvid darling.

Tack för alla hälsningar jag får. 

 

2015-04-11 Johanna Toftby, Mitt liv

Kommentarer

Anne 5 år sen

Hej hej!
Nu en liite konstig fråga men!!
Älskar verkligen din typ av inredning:) Vad skulle man kunna sätta den i för kategori om man vill googla typ tips för mer inredning??

Med vänlig hälsning/Anne

camilla 5 år sen

Hej Fina du ! Vilken underbar blogg du har man bara älskar den <3 Du ger en så mycket inspiration och glädje , vill berätta att förra sommaren var vi till Falkenbergs strandbad åh vilket ställe :) Vill dit igen … Tänkte höra med dig ang din klocka vad det är för märke och var kan man köpa den ? den är så snygg. Må så gott och tack på förhand . Kramar Camilla

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Tusen tack, vad glad jag blir. <3

Ja, visst är Falkenberg strandbad helt fantastiskt! Vi ska nog snart dit igen.

Min klocka är Armani, gillar den för den är ganska enkel, stilren och gillar den blå färgen. Kolla med Pagohlds ur!

kram Johanna

J 5 år sen

Ja! Gärna hudvårds-inlägg! :) ..och tips på foundation! :)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Kul!

Kommer :)

Nina Maria Lund klenfeldt 5 år sen

Hej Johanna!
Är jätte nyfiken på vilken sensai foundation du köpte på NK
Vill gärna veta mer om ditt badrums-skåp…
Väntar med spänning.
Kram Nina

Nina Maria Lund klenfeldt 5 år sen

Hej Johanna!
Hittade din blogg i samband med ett besök på lövings kliniken..
Blev faktiskt helt förbluffad över din utveckling sedan dagarna du del tog i ensam mamma och småstads drottningar.
Hade en helt annan bild av dig då..
Jag har överhuvudtaget inte tittat på en enda blogg innan jag började titta in till dig..
Man blir glad av att följa dig och dina vardag
Du utstrålar generositet,kärlek,engagemang.
Och det smittar.
Den här värden behöver tjejer som dig helt klart!!!
Såg att du va inne på att skriva om hudvård och smink och skönhetsvård i största allmänhet.
Det har jag saknat lite när jag varit här inne.
Blev jätte glad när du tog upp det..
Är nyfiken på den sensai foundation du pratade om.
Hoppas du har tid att lägga in det inlägget snart.
Längtar.
Kärlek och kram
Mvh maria

Sara 5 år sen

Ja! Jag skulle älska om du gjorde ett inlägg om vilka produkter du använder, vilka behandlingar du rekommenderar etc! Du ser strålande ut!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Men åh, tack snälla du.

Jag ska berätta och visa bilder på vad jag använder men alla är olika men några tips ska ni få!

God natt

kram Johanna

Marie 5 år sen

Hej Johanna! Älskar din blogg, bra blandning :) Gillar själv inredning, kläder och träning. Tänkte att det hade varit kul om du ville skriva om hur man kan äta och träna utan att gå ner i vikt :) Det är ju oftast fokus på viktnedgång men i mitt fall är jag inte intresserad av det för jag har alltid varit smal och kämpat för att gå upp i vikt :) Nu är jag väl hyfsat nöjd men vågar knappt träna för jag vill inte gå ner i vikt utan bara tajta till kroppen. Gillar att springa. Mvh Marie

Marie K 5 år sen

Hallå! Är det Sensai Fluid Finish Foundation, den i 30 ml flaska, du använder?

carina H 5 år sen

Hej
Eftersom det inte funkar med min data gällande mössor, vad jag förstår så har Ni tillgång till min mail adress, Ni får gärna skicka dit hur jag skall gå tillväga med dessa mössor. Tack på förhand

Anna 5 år sen

Kommer aldrig tröttna på min ensidiga frukost. Två vita rostmackor med marmelad;)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Kör på och njut ;-)

Agneta 5 år sen

Hej fina Johanna.
Alltid lika inspirerande att läsa din blogg.
Kram från ett soligt Gbg.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Tack, vad glad jag blir att du trivs här inne!
Stor kram

Carina H 5 år sen

Hej
Har kollat upp min data, den är tydligen för gammal för vissa saker, har en mac på 8 år. hur kan vi ev lösa problemet med mössor då?
Tack på förhand

Camilla 5 år sen

Hej fina Johanna

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Hej hej :)

Ha en fin söndag!

Agneta 5 år sen

Hej Johanna! Jag vill gärna veta vad din sminkväska innehåller och vad du använder för hudvårds märken, är även nyfiken på vad det var för fuktbehandling du har gjort. Du är så otroligt fräsch, det strålar om dig och allt kan väl inte vara Jannes förtjänst:)? Kram Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Absolut, det kommer!

Haha, Kanske inte bara Jannes förtjänst ;)
Lovar, skriva om detta.
Jag har också dåliga dagar men huden har helt klart blivit mycket bättre.

Kram!

Margareta 5 år sen

Hej. Så mysigt du har O god mat gör du med. Men väntar på recept på din efterrätt du bjöd på i påökas. Hade tänkt göra den till mitt barnbarn nu när hon fyller år Ha det gott Margareta

Carina H 5 år sen

Hej
.Jag har nu mailat på Er mailadress 2 ggr ang mössor, men har inte ens fått ett autosvar, hur lång tid skall det ta innan ett svar skall komma, är rädd för att mössorna tar/är slut. frågade om mössor till en tjej 8 år och en kille 6 år, tänkte överraska mina barnbarn. Tack på förhand

Svar på kommentaren:
Janne 5 år sen

Hej Carina
Du får kolla i ditt spamfilter, svaret kommer direkt när man mailar.
Kontrollera att du skickar till rätt adress:
[email protected]
Får du det inte att fungera så svara på denna kommentar så löser vi det tillsammans.
Janne

ramona 5 år sen

Godmorgon <3 Hoppas du sovit gott. Jag märker stor skillnad på hur jag mår beroende på vad jag stoppar i mig. Nu över påsk har det dessvärre blivit helt upp och ner. Mår som jag äter och är trött jämt. För mig handlar det om balans. Jag kan inte unna mig den där en dag i veckan äter jag vad jag vill dagen förräns jag kommit in i allt ordentligt. Jag får inte heller gå ut för hårt för då tappar jag suget direkt. Men dags att ta tag i det igen. Livet är för kort för att gå runt och inte må bra. Tack för du peppar och inspirerar så :)
Kram fina

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar  I dessa tider är det viktigare än någonsin att ta vara på de små sakerna i tillvaron. Det som gör mig glad utan att egentligen vara någon stor grej. Här…

Innehåller annonslänkar  I dessa tider är det viktigare än någonsin att ta vara på de små sakerna i tillvaron. Det som gör mig glad utan att egentligen vara någon stor grej. Här…

Innehåller annonslänkar Solen skiner! Nu är nog värmen på väg, tror ni inte det? Vi ska ha 17 grader på måndag, tror ju nästan inte det är sant. Man måste njuta och…