• 2015-04-14, 23:27
  • 16

Hej vänner!

Vad roligt att ni gillade tips på goda bars. Ännu roligare att många redan har gjort dom. Har ni kanske några trevliga tips ni vill dela med er här inne? Det skulle det vara kul!

Efter min morgonrunda före frukost tog jag en skål med lättkvarg, jordgubbar, lite hackade nötter som ger bra energi och det bästa- Kokoschips. Det är så gott och snäppet bättre än kokosflingor. Kaffe dricker jag även före jag går ut. Sätter fart på förbränningen. Är ni känsliga i magen så kan det vara lurigt, annars gör det mycket tycker jag när man är ute och antingen springer eller kör PW i högt tempo.

Har en känning i luftrören och hosta tyvärr. Det brukar sätta sig där om jag får en förkylning eftersom jag inte har några halsmandlar. Har träffat många nära nu som varit riktigt sjuka och klarat mig länge och väl. Men skit säger jag om det är något på gång. Ska sova länge i natt och druckit massor idag med både ingefära, citron och honung. Får sluta tänka på det och se vad som händer.

Har jobbat på salongen och efter kunderna, hem igen för att förbereda inför morgondagen. I morgon onsdag är det nämligen full fart i Göteborg. Först åker jag ut till Kungsbacka och där ska vi har möte, göra en plåtning och sedan åker jag och Jessica som driver Blueco.se tillbaka till Göteborg för att planera lite annat skoj som jag ska berätta mer om.

Nu är det mesta klart inför bloggträffen och det ska bli fantastiskt roligt att få berätta för er snart vilka fantastiska människor som kommer vara med och föreläsa, uppträda mm. Framförallt- Bjuda in ER och berätta om hela festen som kommer pågå ett dygn!

Vi ska umgås, inspireras, lära oss, ha roligt, skratta, äta gott, träna, kanske lite shopping, mysa på SPA, äta god lunch, äta god middag, äta god hotellfrulle, ta selfies, dansa, lyssna på uppträdande  mm mm.

Natten blir lång…

IMG_8756.JPG

När jag skulle iväg till tåget i em fick jag klä mig som om det vore höst igen. Brr vad kallt.

Leo tröjan är skön. Finns på Furia.se dock osäker om den finns kvar? Kolla byxorna som hör till. Jeans, Just R från Blueco , underbara och sitter bra. Skor blue on blue.

I kväll har jag varit hos duktiga Linda på salong Main och hon var snäll och gjorde mina fransar efter hon slutat. Hinner aldrig iväg men nu lyckades vi hitta en tid. Blir alltid lika nöjd och dom sitter länge. Nu var det dock väldigt många veckor sedan. Visar bild i morgon.

Nu har jag kramat på Janne som kom hem från Sthlm och ska snart krypa ner. Hinner inte ses mycket den här veckan men desto mysigare till helgen.

Måste bara visa vilka fina blommor som står hemma hos mig. Så kul att få

IMG_8474.JPG

Fick den här vackra buketten av min kund Ulla igår. Tack fina du. Vad glad jag blev!

Och den här vackra buketten fick jag i helgen av min kompis Hannas mamma Siw. Gulle dig!

IMG_8751.JPG

Dom vet att jag gillar vitt. Pastell är också favorit på blommor.

Sov gott hörni, i morgon kommer det ett starkt inlägg från vår Annica igen. Jag kommer även lägga ut vinnarna i Gant tävlingen och dom som vann i vår bonustävling till träningskonventet nu på lördag.

Puss och kram,

God natt och God morgon på er

 

 

Kommentarer

Lina Willertz 5 år sen

Hej & tack för en bra blogg! Älskar dina mat & träningstips. Jag hade turen att få vara med på eventet i Kungsbacka i vintras, men jag undrar vad en Blogg träff innebär, dum fråga kanske :) måste man ha en blogg?

Marie 5 år sen

Gjorde cashewmjölken som jag sedan mixade med hallon och lite vaniljpulver.
Hade höga förväntningar men nej det var inget för mig tyvärr. Smakade inte alls gott och var rätt blaskigt

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Jasså? Den är inte blaskig alls?

Smaksatte du den med lite salt och kanske lite vaniljpulver?

Sedan är smaken olika men när jag gör smoothie blir dom sjukt goda! ;)

kram Johanna

Marie 5 år sen

Ja hade både salt och vaniljpulver i. Vet inte om jag hade för mycket vatten i när jag mixade. Kanske ska prova att mixa med annan frukt / bär till. Tyckte cashewnötterna tog överhand (o då gillar jag ändå nötter)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Ok, lade du nötterna i blöt först i flera timmar? Sedan skölj dom noggrant- sedan mixar du dom tillsammans med 1 liter vatten. Om du har tex 3 dl nötter..

Sist- Sila dom med tex en duk man har för sila.
Då ska en massa bli kvar och i bunken en fin mjölk.
Alltså inga nötter…. krama ur så mycket du kan.

Lycka till!

kram

Marie 5 år sen

Japp, jag lät nötterna ligga i blöt över natten. Ca 3 dl nötter som jag sedan sköljde noga (!!) Och sen mixade med 1l vatten + lite salt. Silade sedan bort massan. Och däääär nånstans kändes den blaskig o lös liksom.
Mixade ändå med frysta hallon och lite vaniljpulver. Kanske tog för lite hallon?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Konstigt… du ska även krama ut ordentligt så mycket kommer med.
Jag har minst 1-2 dl bär i när jag gör smoothies, man kan ta vad man vill men hallon och blåbär är väldigt nyttigt och gott.
Smaksätt med lite honung eller mer vaniljextrakt annars.

Cecilia Sjögren 5 år sen

Ser gott ut, måste prova….Nu sitter jag här och väntar bara på din härliga Inbjudan…kan knappt bärga mej så nyfiken jag är !! Ha en bra dag ! Kram Cecilia

Carolina 5 år sen

Åh, så spännande och kul det låter med bloggträffen – längtar efter att höra mer och hoppas man får chansen att delta! :-) Kram

Anna 5 år sen

Åh vad du inspirerar mig i min viktnedgång och träning. Har kommit igång rejält o varvar pw med att springa på morgonen(gillar morgonträning bäst och enda tillfället jag kan klämma in pass). Läste det du skrev om kaffe..Ja dricker bara det efter ska helt klart prova innan! En fråga bara är det endast kaffe du dricker innan löpning på morgon? Eller tar du något mer till? Tack och kram!

Michela 5 år sen

Vilken mysig träff du planerar och på en fantastisk miljö också …
Barsen skall jag definitivt göra men längtar först efter det smakprovet du har gjort för misstänker annars att resultatet (om jag gör dem) blir lite annorlunda =)
Kram <3

Veronica 5 år sen

Längtar efter inbjudan till bloggträffen =) Skulle vara så otroligt roligt att gå på.

Jeanette K 5 år sen

En grej jag inte förstår, vad är det med kaffe som får igång förbränningen?
Jag gjorde också mina fransar hos Linda för nåt år sen, men jag har så glest med egna fransar och tappade snabbt så hade behövt fylla på var 2-3 vecka… så det var nog inte min grej tyvärr.
Kram o ha en härlig onsdag

Sara 5 år sen

Godmorgon! Vad spännande med bloggträff. Kokos shipsen, vart hittar man de? I en vanlig mataffär? Jag gör också mina fransar hos Linda på Main i GbG, super nöjd varje gång. Ni som arbetar där är så trevliga och salongen är så fräsch! Din dag låter spännande Johanna!

Linda 5 år sen

Hej, jag tycker så mycket om din tavla, jag vet att du talat om vem som gjort den tidigare men jag hittar inte det. Tacksam för svar. Ha en härlig onsdag

Svar på kommentaren:
Tanja 5 år sen

Gå in på annikareinhold.com, det är hennes hemsida.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Hej från väldigt blandat väder i Göteborg. Strålande solsken, regn och sen hagel. Vilken skur! Men jag hann med 7,5 km innan det blev kolsvart och jag lade benen på ryggen och…

Hoppas ni har en fin helg! Älskar fredagar och har röjt och städat hela dagen, kanske inte låter som det roligaste en fredag men jag älskar verkligen att städa. Upp med musiken…