Lax med skagenröra! Hemmagjord med ingefära


Wow vad roligt att ni gillar bloggträffen! Många som tycker om Sankt Jörgen också. Just den anledningen jag valt att vara där. Det är ett fantastiskt ställe!
Lång dag på salongen och ingen träning idag. Hostar men som tur är, känner mig inte sjuk. Är frisk och pigg men hoppas hostan inte är kvar på lördag….. närmar sig Nordic Wellness stora träningskonvent! Är ni laddade?
Jag ser så fram emot föreläsningarna, jag älskar att lyssna på inspirerande människor! Bästa avslutningen kl 17.45 när Magnus Carlsson uppträder. Missa inte.
När jag var och handlade förut gick jag förbi fiskcharken och såg fina laxkotletter som jag inte kunde låta bli. Väldigt gott med färsk fisk och det försöker vi äta ofta. Borde äta fler gånger i veckan.
Dom var stora som hus, stekte på dom och det blev nog hälften kvar… bra lunch i morgon. Tjejerna åt ris och sallad till, jag tog sallad, sparris och avocado.
Gjorde även en skagenröra på färska räkor,  hittade ett recept på nätet och lade även till ingefära. Det blir lite bitigt och jättegott!


Skriv ner detta och testa!
Jag gjorde på Grekisk yoghurt och lite crème fraîche istället för majonäs.. vill ha den lite ”lättare”.
Skagenröra: 4 pers 
3 dl färska räkor
2 msk hackad dill
1 dl grekisk yoghurt
1/2 dl creme fraiche
2 msk finhackad rödlök
Ishavsrom, knappt en burk
Riv lite ingefära, det blir så gott!
2 tsk pressad citron
Salt, peppar
Rör ihop allt, ställ kallt en stund.
Fräscht och den här maten blir man mätt på.
Himmelskt. 


Vi körde lite torsdagsmys och satt vid det stora bordet. Vi försöker ha en liten ”helig stund” hemma varje kväll och det blir alltid när vi äter. Det är den tiden vi umgås, pratar igenom dagen och eftersom alla har fullt ös med träning, läxor, jobb mm så är det roligt att äta tillsammans. Gymmet har också blivit den plats jag umgås med tjejerna. Just den här åldern är annars ganska speciell, man kanske inte vill göra allt med mamma.  Ni som har samma åldrar… äldre tonåringar… Här börjar vi nog snart komma över den gränsen tror jag.

Vi har tagit oss igenom dom ”värsta” åren om man nu får säga så. Speciellt ni som har tjejer. 13-16…. oj oj. Ni vet vad jag menar. Där sätts tålamodet på prov. Dra mig baklänges. Speciellt när man bor ihop hela tiden, men samtidigt är jag glad över det. Skulle avlida om dom hade varit borta varannan vecka sedan dom var små. Sedan väljer man det som passar bäst, framförallt för barnen. Vid den här åldern tycker jag dom bestämmer själva.
Nu börjar vi få riktigt roligt igen. Kan träna tillsammans, hitta på mer saker ihop. Guld värt och slippa tjafs hela tiden, få hjälp här hemma. Det är en självklarhet att vi alla städar och hjälps åt.


Nu är det bara jag uppe, sittandes vid datorn. Kommer i säng runt midnatt idag tror jag. Skönt!
I morgon ska jag på massage, klippa mig och förhoppningsvis träna! Inte fy skam, mina fredagar är heliga. Även om jag jobbar nästan jämt så avsätter jag alltid stort sett hela fredagen till sånt jag inte hinner annars.


Vi har snart helg igen vänner! Visst är det skönt?
Sov gott eller god morgon.
kram


9
0

Bloggträff på Sankt Jörgen Park resort. Save the date!


Nu släpper vi datumet! Fredag den 5e juni har jag min efterlängtade stora bloggträff på Sankt Jörgen Park resort i Göteborg. Om ni visste vad glad jag är för det! Har ni varit där? Oj oj…. så fint SPA. Stora och bra träningslokaler, väldigt god mat, fina rum. Listan är lång.
Jag har länge velat anordna något riktigt roligt för er läsare och nu är vi där. Idag har jag varit på möten hela dagen tillsammans med Jessica på Blueco, min största samarbetspartner på bloggträffen. Vi har väldigt roligt ihop, tänker lika och brinner för att ordna event båda två.

fotograf Bert Leandersson www.fotografleandersson.se


Jag har varit några gånger på Sankt Jörgen, det är så fint och underbart hotell. Smäller av så glad jag är för detta.
Nu hoppas jag ni kan och vill komma!


Håll utkik här varje dag nu, för inbjudan kommer före helgen och då kommer ni kunna anmäla er. Ni kommer få reda på vilka som ska föreläsa och inspirera, vem som kommer köra träningspass och det blir mycket underhållning och god mat. Dessutom mycket tävlingar och fullproppade goodiebag.


Här är på hotellet efter flera timmars möte, sprudlandes glada både jag och Jessica.
Vi var även på Lodge living och Melrose och gjorde fotojobb. Oj, oj vilka kläder… ska visa massa tips en dag framöver hur man kan kombinera olika plagg mm. Duktiga Henrik.Alla Jsqud plagg är så vackra.

Ni måste kolla in, jag har nog aldrig fått så mycket komplimanger som när jag bär dom. Finns korta, långa, raka. Våga ta ut svängarna, den här ovan tex blir helt amazing med något enkelt under.Eller den här i vitt och silver som gnistrar. HÄR hittar ni alla modeller.


Nya PLEASE jeans med nya knappar. (Kommer ut på webben snart, greppa er ett par för dom kommer ta slut.)Finns i flera olika färger. Glöm att min vita socka syns. 
Vi var i studion i flera timmar och hittade även en amazing oufit som ni kommer få se på inbjudan. Den var något extra som jag föll pladask för.
Blueco kommer även vara på plats på Bloggträffen och det blir en hel shop med kläder och bra erbjudanden till er läsare som kommer.
Nu ska jag krypa ner efter en lång dag. Men alldeles pirrig över allt kul.
Kram Johanna
Tillägg, detta är alltså en bloggträff som pågår från 5-6 juni, slut vid utcheckning 11 på lördagen. Man kommer även kunna köpa en natt till tex dagen före till ett riktigt bra ”Johannapris” om man reser långt eller vill bo två nätter och unna sig en lyxhelg. Vill man även boka till någon behandling kommer vi även har bra priser på det.


32
0

Ni vann klockor från Gant och bonusbiljetter till på lördag


Vad kul att ni var många som snabbt kunde vara med i bonustävlingen! Stort GRATTIS till er som vann två biljetter var till Nordic Wellness träningskonvent nu på lördag! Önskar jag kunde ge alla biljetter….men snart kommer nya tävlingar.
Grattis!
Sara Holmberg
Pia Nyberg 
Ni andra som har bokat och vunnit, vi ses på lördag! Det kommer bli så kul! Missa inte Magnus uppträdande kl 17.45.
Sedan har vi två vinnare i Gant tävlingen. Tack till Pagohlds ur!


GRATTIS till Matilda Pettersson som vann den vinröda herrklockan. 
GRATTIS till Karine Lindberg som vann den blå damklockan.
Jag har mailat er.
Så där, det var vinnarna i för den här gången. Ge inte upp, snart kan ni vinna LdIr boots från Blueco.se !!
Kram Johanna

6
0