• 2015-04-17, 18:49
  • 16

Äntligen! Skomakarens barn sägs det och stämmer så väl. Färgar mig själv, har precis slängt i lite slingor men behövde en ordentlig genomklipppning och det är svårt att göra själv. Min fina vän Mini var snäll och hjälpte mig idag. Vi försöker också få till en dag att ses men båda har alltid fullt upp så nu fick vi även lite tid att träffas. Helt underbart att klippa ur håret, känns som hon fick bort flera kilon. Har länge haft långa längder, tjockt och tungt, som två gardiner kring ansiktet. Jag tycker också det är ganska fult med “för mycket hår”. Tjockt är fint men får nästan panik när jag ser dom som har satt i extensions och det ligger i tampar och bara stort. Lite som jag själv hade för 8 år sedan och var 12 kg tyngre. Hemskt.

Kolla här då vilken fin mage!

IMG_9007.JPG

Så kul att hon väntar bebis nummer två! Så fin mage! I augusti får Nico ett litet syskon och det blir precis två år på dom. Vet att hon velat ha syskon, så kul för dom! <3

Finns det något mysigare än bebismagar. Fast när jag själv väntade mina var allt annat än mysigt. Fy vad dåligt jag mådde, stor och tung, mådde illa, hade alla krämpor man kunde ha. Förlossningarna har däremot gått bra och snabbt tack och lov.

Var på salongen och hämtade lite nyansering som jag ska lägga i nu när jag tvättar det. Dämpa det guldiga något så det blir mer “nötig ton”. Mitt hår blir gärna för varmt och kopprigt efter ett tag. (Vanligt när man har blekt och har mycket värme i sitt egna)

FullSizeRender-7

Kortare kring ansiktet och mer uppklippt känns bra. Tack för hjälpen vännen!

Jackan/tröjan är redan favorit. Kan finnas någon kvar såg jag när jag provade denna. Inte heller så dyr för ett bra märke och kvalite. Märket är Goldbergh och finns HÄR.  Leopard i ljust och guld!

Måste visa en bild som syrran lade upp på instagram nyss. My god så gott och så fina dom blev.

IMG_9083.PNG

Detta är choklad och jordnötsbarsen jag skrev om i veckan. Hon frågade om hon kanske kunde göra dom till fredagsfikat på jobbet idag. Visst är det bra ide? Inget vitt socker och bättre att bjuda på. Dom blev mycket uppskattade.

Vattnas i munnen för dom är ju så goda.

Är det fler som har gjort dom och vad tyckte ni? Bästa är att det räcker med en liten sedan är man nöjd. Bra energi efter träning tex.

Nu ska jag fortsätta jobba lite, vi har varit iväg och handlat och grejat. L-M gick ut och käkade med kompisar precis, jag och Marilyn är hemma och ska göra fruktsallad, jag ska nog göra dom här chokladbollarna kanske.

IMG_9082.JPG

Vi jobbar för fullt med inbjudan och det är bara några pusselbitar kvar! Väntar nämligen på en grej vi behöver stämma av med hotellet, sen så! =)

Njut av en skön fredag!

Kram

 

Kommentarer

Suzanne 6 år sen

Hej!! Väntar på ett inlägg från Annika T!! Kraaam

Svar på kommentaren:
Annica T 6 år sen

Fina du❤️️ tror det är på G! Har mailat Johanna! TACK för att du vill “följa” mig! Massa kärlek! Kram fr mig❤️️

Barbro 6 år sen

Väntar som du från Annica.Hoppas att du Annica har det ock extra kram till dej för det är ju din namnsdag på tisdag.
Är så glad att du gillade blommorna.
Kommer du till Lidköping nån dag så bjuder jag på fika.♥

Johanna Toftby 6 år sen

Hej! På er alla :)
Det kommer! <3

kram!

Linda 6 år sen

Hej Johanna!
Jag skulle vilja kolla med dig om du har något tips. Jag får så himla lätt ont i benhinnorna när jag springer. Jag springer endast cirka 5 km tre gånger per vecka och alltid med en vilodag emellan men jag får ändå ont. Ibland får jag hålla upp i flera veckor för att det ska försvinna. Har du några tips? Skor? Kompressionsstrumpor? Anything :)
Tack för en bra blogg!
/Linda

Svar på kommentaren:
Sara 6 år sen

Testa att Stretcha benhinnorna, sök på youtube för det kan vara lite svårt att få till ☺

Mia 6 år sen

Vad är nyansering för ngt egentligen – är det en toning eller färg? Köper man det på salong?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Hej Mia!
Det är en pigmentering, nyansering. Inte färg. Man lägger på en slags toning kan man kalla det fast i samma mörkhetsläge… bara nyanserar det till en annan ton. Kanske kallare, eller isigare, eller mer guld eller mer lax… eller beige….

Man kan inte köpa det ute i affärer utan det gör man på en salong. Finns mycket annat man kan dämpa sin nyans med. Tex bra silverschampon, inpackningsbomber mm…

kram Johanna

Marica 6 år sen

Hej, för flera månader sen gjorde du nån ansiktsbehandling på Löfvingkliniken där du fjällade en del efteråt, vad hette den behandlingen? Har letat i historiken men inte hittat. Hälsningar Marica

Issa Nilsson 6 år sen

Här har du ännu en som med STOR förväntan ser fram emot inbjudan till eventet! Hoppas hoppas att få möjlighet till detta! Stor kram till dig vackra kvinna från Issa

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

KRAM själv :)

Den kommer snaaaaart!!

Cecilia 6 år sen

Godkväll fredag kväll! Väntar och väntar……på bloggträffen såklart…puust…får sova med datorn i natt oxå!! Ha Ha….Rolig text på ditt inlägg….ha ha bebis i magen….Men så kul att läsa din blogg…Nu väntar jag vidare…Ha en go fredag kväll…nu är det Let´s Dans som gäller ! Kramiz

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

hehe ;)

Tack söta du! Kollade också Lets dance.. mysigt med hemmakväll en fredag.

Inbjudan kommer snart!!

kram!

Lotte 6 år sen

Så fint håret blev :-)
Å så mysig mage Mini har❤️ Näääästan så jag blir sugen på ytterligare en…
http://lotte4.blogspot.se

Eleonore 6 år sen

Så otroligt goda bars. Jag som aldrig bakar satsa på stort och gjorde både dina bounty och snickers. Nyttigt och sjukt gott. Mannen sa kan dessa verkligen vara utan socker

Agneta 6 år sen

Jättesnygg färg.
Ha en solig helg:)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Finns det något godare än nygjorda chokladbollar? Kommer på mig ibland att säga N-bollar men det är ju totalt förbjudet. Men när det är sen gammalt är det svårt ibland. Men gud…