ANNONS
Integritet på Tailsweep

Nyklippt och äntligen bebis i magen!

/


Äntligen! Skomakarens barn sägs det och stämmer så väl. Färgar mig själv, har precis slängt i lite slingor men behövde en ordentlig genomklipppning och det är svårt att göra själv. Min fina vän Mini var snäll och hjälpte mig idag. Vi försöker också få till en dag att ses men båda har alltid fullt upp så nu fick vi även lite tid att träffas. Helt underbart att klippa ur håret, känns som hon fick bort flera kilon. Har länge haft långa längder, tjockt och tungt, som två gardiner kring ansiktet. Jag tycker också det är ganska fult med ”för mycket hår”. Tjockt är fint men får nästan panik när jag ser dom som har satt i extensions och det ligger i tampar och bara stort. Lite som jag själv hade för 8 år sedan och var 12 kg tyngre. Hemskt.
Kolla här då vilken fin mage!


Så kul att hon väntar bebis nummer två! Så fin mage! I augusti får Nico ett litet syskon och det blir precis två år på dom. Vet att hon velat ha syskon, så kul för dom! <3
Finns det något mysigare än bebismagar. Fast när jag själv väntade mina var allt annat än mysigt. Fy vad dåligt jag mådde, stor och tung, mådde illa, hade alla krämpor man kunde ha. Förlossningarna har däremot gått bra och snabbt tack och lov.
Var på salongen och hämtade lite nyansering som jag ska lägga i nu när jag tvättar det. Dämpa det guldiga något så det blir mer ”nötig ton”. Mitt hår blir gärna för varmt och kopprigt efter ett tag. (Vanligt när man har blekt och har mycket värme i sitt egna)


Kortare kring ansiktet och mer uppklippt känns bra. Tack för hjälpen vännen!
Jackan/tröjan är redan favorit. Kan finnas någon kvar såg jag när jag provade denna. Inte heller så dyr för ett bra märke och kvalite. Märket är Goldbergh och finns HÄR.  Leopard i ljust och guld!


Måste visa en bild som syrran lade upp på instagram nyss. My god så gott och så fina dom blev.


Detta är choklad och jordnötsbarsen jag skrev om i veckan. Hon frågade om hon kanske kunde göra dom till fredagsfikat på jobbet idag. Visst är det bra ide? Inget vitt socker och bättre att bjuda på. Dom blev mycket uppskattade.
Vattnas i munnen för dom är ju så goda.
Är det fler som har gjort dom och vad tyckte ni? Bästa är att det räcker med en liten sedan är man nöjd. Bra energi efter träning tex.
Nu ska jag fortsätta jobba lite, vi har varit iväg och handlat och grejat. L-M gick ut och käkade med kompisar precis, jag och Marilyn är hemma och ska göra fruktsallad, jag ska nog göra dom här chokladbollarna kanske.


Vi jobbar för fullt med inbjudan och det är bara några pusselbitar kvar! Väntar nämligen på en grej vi behöver stämma av med hotellet, sen så! =)
Njut av en skön fredag!
Kram

16

Häng med mig på Instagram!

@johannatoftby
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00