• 2015-04-20, 18:45
  • 25

Nu är den här!

Inbjudan till min efterlängtade bloggträff med er läsare! Jag är otroligt glad, stolt över att få ha den här bloggträffen på underbara Sankt Jörgen Park resort i Göteborg. Jag har så länge velat ha en bloggträff med fokus på hälsa, träning, fashion och god mat. Just det jag brinner för. Och nu är vi där!

Vi kommer köra igång fredagen den 5e Juni kl 11 och sedan är det ett fullspäckat schema hela dagen, kvällen och natten. Vi avslutar bloggträffen på lördagen när vi ätit frukost. Ni kommer också inom kort kunna boka en extra natt till ett riktigt bra pris för er som vill komma dagen innan. Det kommer också gå att boka specialpriser på tex massage och ansiktsbehandling. Detta återkommer jag till inom kort.

Vilka föreläser och kör träningspass: 

Jag är så glad över att jag fått med mig fantastiska inspiratörer som ska föreläsa. Åse 56 kilo. Kostrådgivare, bloggare och författare. Hon kommer föreläsa om kost för kropp och själ, tror jag har ganska många bloggläsare som också följer henne! Hon är grym på att tipsa oss om nyttig mat- Låghydratkost och massa pepp. Sedan Marcus Olaussen. PT, Läkarstudent och han gör även sin andra säsong i Gladiatorerna. Han kommer att föreläsa om vad träningen gör med kroppen. Vad är det som händer när man tränar? Om ni visste vad duktig han är och ni kommer få så mycket inspiration och tips.

Jag är också stolt över att Anders Fernett är med. PT, CrossFitinstruktör och artist. Han har hjälpt så många att komma i form och jag tror ni kommer älska hans träningspass. Kommer ni ihåg Fame Factory? Hann vann 2003!

Vi kommer äta god mat, njuta av SPA och relaxavdelningen, vi har tillgång till hela hotellet! Jag kommer bjuda på en och annan överraskning och en proppfull goodiebag. Vi kommer också ha uppträdande under middagen, Pontus Borg från Göteborg som spelade på min 40-års fest. Jag är så glad att han kunde och ville vara med. Han är väldigt duktig och en hejare på att få riktig raj raj så alla står på borden direkt, haha!

Vi kommer dessutom ha uppträdanden och överraskningar lite senare på kvällen……. ;-)

Sist med inte minst- Blueco.se!! Jag är överlycklig över att dom är med då de är en utav mina största samarbetspartners. Dom kommer ha en stor shoppinghörna med massor av kläder och grejer från deras fina butiker till bra priser. Det är också på deras webbshop ni kommer kunna boka era biljetter.

Det är anmälan som gäller direkt, men det bästa är att det finns klarna så ni gör som ni vill när det gäller betalning. Dela upp eller betala direkt.

Detta är ingen ren “tjejkväll” utan ett dygn som alla är varmt välkomna till. Du kanske vill ta med dig din sambo? Kompisen? Din dotter? Eller son, eller varför inte komma själv? Syster eller bror? Här är alla välkomna! Jag vill att det ska bli ett dygn med massa inspiration och lyx till ett väldigt bra pris och vi har jobbat hårt för att få med så mycket som möjligt för pengarna.

Vi kommer ha det fantastiskt!

Varmt Välkomna till min bloggträff!

sidan2

Allt detta ingår och ni bokar er biljett HÄR. Om ni vill dela rum med någon, var noga med att skriva in det direkt. är du ensam skriv det. Får exakt pris på enkelrum i morgon men det är en liten liten summa isf extra. När du är bokad och klar, då har du en plats 5-6 juni! =)

Här kommer också hållpunkterna. Vill man inte vara med på allt väljer man det själv. Ni bestämmer vad ni vill gå på.

SCHEMA-2

Hoppas vi ses!

ps. Vi kommer dra två vinnare bland er som köpt & beatalat biljetter som blir bjudna på hela kalaset! Mer info kommer.  ds.

Tillägg kl 23.15

När ni bokar, det ska finnas en meddelande ruta men just nu fungerar den inte men vi löser det i morgon fm.  Maila istället : [email protected]  efter ni bokat när det gäller allergier, något annat vi behöver veta, om ni är ensamma eller den ni önskar dela rum med. Allt går att lösa.

KUL att ni är många som redan bokat. JIPPIE!!!!!!!!

Kommentarer

Linda 5 år sen

Hej!
Jag och min man firar 10-årig bröllopsdag i maj. Tänkte köpa Champagne, då jag har dålig koll på detta undrar jag om du kan ge mig ditt bästa tips?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Stort Grattis i förväg till er stora dag! Hörligt med kärlek<3
Oj, det finns så mycket gott.

Moet är ju den som många känner igen. Gott och en fin flaska. Men det finns så mycket andra goda.
Jag gillar ju den rosa Lanson tex ;)
Kolla den! Jättegod och vacker flaska.

Personalen på systemet är oftast väldigt duktiga så fråga gärna dom också!

Ha en fantastisk dag! kram Johanna

Lisen 5 år sen

Hej,

Undrar hur många platser det finns och när är det senast man måste anmäla sig.

Cecilia 5 år sen

Nu är det färdigt! Tänk vilken helg…först lite mys med sonen torsdag, sen mycket Johanna och Insperation träning och föreläsningar….och lite bara vara mamma och njuta.! Sen fortsättning lördag med sonen och världens bästa Skaldjursbuffé på Fiskekrogen i Göteborg. Detta blir en helg man kommer att minnas…..p.s mailat Blueco om enkel rum, och så trevliga svarade direkt att det var fixat….Detta har du gjort kanon Johanna…..Tack för inbjudan…Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Wohooooo!!!!

Välkommen!! Vilken helg!

Ja, vi löser enkelrum :)

KRAAM

TS 5 år sen

Hej….hade så gärna kommit men är precis hemkommen från Grekland då o förbrukat många sem.dagar… hoppas ni får en grym träff.
Kram

Petra Jedborg 5 år sen

Hej Johanna!
Ett sådant superagenten kan man bara inte missa!
Vilken tid startar det på fredagen? Behöver veta pga av arbete.
Kram

Svar på kommentaren:
Petra Jedborg 5 år sen

Hittade svaret själv nu. Underlättar om man läser ordentligt, vilket inte jag gjorde ;-)

Maria 5 år sen

Hej!

Har bokat mig o min syster, alltså gjort två bokningar men hittade inte var jag skulle skriva in att vi skulle dela rum, fattar att sånt löser sig men man är ju lite nojjig, kontrollbehov du vet? Kanske man fixar sånt senare? Kram

Veronica 5 år sen

Bokat o klart :) Detta kommer bli jätte roligt :) Tack för att du ordna o fixar så mycket som du gör:)

Susanne 5 år sen

Nu är vi inbokade :) Ser så mycket vi ser fram emot detta!
Vilken fin inbjudan och vilka föreläsare!

kram S

Louise 5 år sen

Låter helt fantastiskt! Ska bara se till att sälja maken så jag har råd.. Ska sedan passa på att fråga Hercules om han kan fylla hans plats…

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Hahaha!

;-)

Völkommen! kramar Johanna

Maja 5 år sen

Wow, ÄNTLIGEN!!
Som jag väntat, bokat och klart för mig och finaste väninnan.
Skall bli kul att träffa dig Johanna
Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Vad kul!!!

Varmt Välkommen!

Stor kram

Adela 5 år sen

Ooooo vad jag vill!!
Varit 3 ggr på St Jörgen och det är grymt!!:)

Kramar
Adela

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Vad roligt! Ja, det är helt fantastiskt ställe <3

kramar Johanna

Maria 5 år sen

Hej! Bokat men hittade inte en särskild meddelanderuta, skrev in att jag ville ta med en person som sällskap, min mamma, på den ruta jag ist fann.. och har mejlat blueco för säkerhets skull. Är present till mamma så utan henne blir det lite knas :) Ska bli så kul detta!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Vad roligt Maria!!
Vi har koll på allt!

kram och Välkommen!

Agneta 5 år sen

Jaaa!

Bokar nu!

Cecilia 5 år sen

Äntligen….beställt och färdig. Förmodar när man beställt på Blueco och köpet är genomfört så är man klar för Göteborg den 5-6 juni! Härligt Johanna. Såg att det var del i dubbelrum, såg ingenstans att man kunde boka enkelrum mot någon summa, det går kanske inte ?? Skall bli jätte kul..Tack ha en skön kväll Kram

Camilla 5 år sen

Vilken dröm….:) att kunna få delta.
Kram
tonårsmamman

Issa Nilsson 5 år sen

Tjoho! Jag vill

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg