ANNONS
Integritet på Tailsweep

Välkomna till min bloggträff!

/

Nu är den här!
Inbjudan till min efterlängtade bloggträff med er läsare! Jag är otroligt glad, stolt över att få ha den här bloggträffen på underbara Sankt Jörgen Park resort i Göteborg. Jag har så länge velat ha en bloggträff med fokus på hälsa, träning, fashion och god mat. Just det jag brinner för. Och nu är vi där!
Vi kommer köra igång fredagen den 5e Juni kl 11 och sedan är det ett fullspäckat schema hela dagen, kvällen och natten. Vi avslutar bloggträffen på lördagen när vi ätit frukost. Ni kommer också inom kort kunna boka en extra natt till ett riktigt bra pris för er som vill komma dagen innan. Det kommer också gå att boka specialpriser på tex massage och ansiktsbehandling. Detta återkommer jag till inom kort.
Vilka föreläser och kör träningspass: 
Jag är så glad över att jag fått med mig fantastiska inspiratörer som ska föreläsa. Åse 56 kilo. Kostrådgivare, bloggare och författare. Hon kommer föreläsa om kost för kropp och själ, tror jag har ganska många bloggläsare som också följer henne! Hon är grym på att tipsa oss om nyttig mat- Låghydratkost och massa pepp. Sedan Marcus Olaussen.

PT, Läkarstudent och han gör även sin andra säsong i Gladiatorerna. Han kommer att föreläsa om vad träningen gör med kroppen. Vad är det som händer när man tränar? Om ni visste vad duktig han är och ni kommer få så mycket inspiration och tips.
Jag är också stolt över att Anders Fernett är med. PT, CrossFitinstruktör och artist. Han har hjälpt så många att komma i form och jag tror ni kommer älska hans träningspass. Kommer ni ihåg Fame Factory? Hann vann 2003!
Vi kommer äta god mat, njuta av SPA och relaxavdelningen, vi har tillgång till hela hotellet! Jag kommer bjuda på en och annan överraskning och en proppfull goodiebag. Vi kommer också ha uppträdande under middagen, Pontus Borg från Göteborg som spelade på min 40-års fest. Jag är så glad att han kunde och ville vara med. Han är väldigt duktig och en hejare på att få riktig raj raj så alla står på borden direkt, haha!
Vi kommer dessutom ha uppträdanden och överraskningar lite senare på kvällen……. 😉
Sist med inte minst- Blueco.se!! Jag är överlycklig över att dom är med då de är en utav mina största samarbetspartners. Dom kommer ha en stor shoppinghörna med massor av kläder och grejer från deras fina butiker till bra priser. Det är också på deras webbshop ni kommer kunna boka era biljetter.
Det är anmälan som gäller direkt, men det bästa är att det finns klarna så ni gör som ni vill när det gäller betalning. Dela upp eller betala direkt.
Detta är ingen ren ”tjejkväll” utan ett dygn som alla är varmt välkomna till. Du kanske vill ta med dig din sambo? Kompisen? Din dotter? Eller son, eller varför inte komma själv? Syster eller bror? Här är alla välkomna! Jag vill att det ska bli ett dygn med massa inspiration och lyx till ett väldigt bra pris och vi har jobbat hårt för att få med så mycket som möjligt för pengarna.


Vi kommer ha det fantastiskt!
Varmt Välkomna till min bloggträff!


Allt detta ingår och ni bokar er biljett HÄR. Om ni vill dela rum med någon, var noga med att skriva in det direkt. är du ensam skriv det. Får exakt pris på enkelrum i morgon men det är en liten liten summa isf extra. När du är bokad och klar, då har du en plats 5-6 juni! =)
Här kommer också hållpunkterna. Vill man inte vara med på allt väljer man det själv. Ni bestämmer vad ni vill gå på.


Hoppas vi ses!
ps. Vi kommer dra två vinnare bland er som köpt & beatalat biljetter som blir bjudna på hela kalaset! Mer info kommer.  ds.
Tillägg kl 23.15
När ni bokar, det ska finnas en meddelande ruta men just nu fungerar den inte men vi löser det i morgon fm.  Maila istället : office@blueco.se  efter ni bokat när det gäller allergier, något annat vi behöver veta, om ni är ensamma eller den ni önskar dela rum med. Allt går att lösa.
KUL att ni är många som redan bokat. JIPPIE!!!!!!!!

25
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00