• 2015-04-21, 22:59
  • 10

WOW säger jag vilken respons på bloggträffen! Vi är så glada att ni redan är många som bokat in er. Vad kul vi kommer få! I morgon kommer en närmare presentation av våra föreläsare så ni får lära känna dom lite, om ni inte redan följer dom och vet vilka dom är. Vi kommer få ett fantastiskt dygn. Ni som inte läst inbjudan, den ligger under detta inlägg och vill ni boka in er, HÄR  hittar ni anmälan. (Funkar att dela upp betalningen)

I morse var jag stuptrött, satt uppe långt fram till 02 med krönikan som skulle in och vaknade lite för tidigt. Men men, jag gav mig ut på en 6 km runda i solen. Rensa tankarna, preppa kroppen med energi och ljus. Efteråt satte jag mig ute och drack min smoothie. Cashewmjölk, blåbär, hallon, kokosolja, vaniljprotein. Sedan alla mina vitaminer.

Står mig bra på den frukosten och måste säga det igen. Sedan jag drog bort allt socker sedan 1 februari, har inte ätit varken fika eller godis så har jag inte haft katarr EN enda gång. Inte en enda gång……..

Min hy är så mycket bättre nu. Fattar det inte att det gör så mycket… I morgon ska jag dock till Caroline på Löfvingkliniken för lite roligt fix. Vi har inte bestämt oss exakt vad vi ska  göra, lutar åt IPL och kanske den där fuktbehandlingen nu inför sommaren. Den har också gjort att min hy blir bättre och bättre. Två gånger har jag gjort mezzo peeling. Man ser dock ut som jag vet inte vad i en vecka men det får jag ta. Blir otroligt fint resultat. Ni måste testa den!

Vill ni jag ska kolla om vi kan köra en rabattkod till er? :)

IMG_9426.JPG

Efter salongen körde jag och Lisa-Marie Bodupump.  Hua det var tufft idag, men otroligt skönt när man känner att man orkar lägga på mer vikter från förra passet. Ben tex. Hur sjukt jobbigt är det inte…. men härligt känsla när man känner sig starkare. Boom! Älskar det.

Kolla här vilka bling bling jeans  jag fick i ett paket från Michela från Furia.se Kolla in dom. Jag har slitit ut ett par redan, dom sitter som ett smäck över rumpan.

IMG_9438.JPG

Log lite när jag fick se den söta påsen med champagne fudge. Hehe, Michela vet att jag inte äter sånt alls längre, undra om det var en liten söt baktanke kanske att jag ska frestas lite. ;)

Tack söta du för hjälpen! Dom här jeansen har jag på mig i morgon- ska visa er då.

Kanske det dyker upp en rabattkod hos Löfvingkliniken, håll utkik. Nu är jag snart i Göteborg. Ska mysa med Janne, möte i morgon efter behandling och träning, sedan hem igen.

Puss på er

2015-04-21 Mode / Skönhet

Kommentarer

Camilla 5 år sen

Först och främst, jag gillar verkligen din blogg Johanna! Bra blandning av hälsa, kläder och skönhetstips! Men kände att jag ville kommentera nu, för att jag reagerat ett tag på småförarglig ton från dig, när någon ifrågasätter något.. Ofta lätt kamouflerat med en blinksmiley. Som ovanstående inlägg om cashewnötter t ex.. Det det gällde var att cashewnötter har lättare att mögla än en del andra nötter. Det kan man väl få påtala utan att få svar som att “man inte blir ifrågasatt när man skriver om kakor”..? Det säger mer om dig än om läsare tycker jag. Och varför denna hetskhet mot de som ev har ett mer avslappnat förhållande till socker än du..? Man kan vara “fit” och leva nyttigt, utan att tänka fettförbränning hela tiden. Tror iaf jag tillägger jag ödmjukt.
Jag uppfattade det som ett välment inlägg från din läsare. Och jag tycker inte det här är första gången heller. Jag antar att du kan försörja din på din blogg tack vare dina följare, så.. ;-)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Tusen tack!

Då läser du kanske inte alla mina svar för dom är ganska många, på flera ställen. Även på mina två facebook samt instagram.

Eftersom den här drinken är nyttig och väldigt god skriver jag just det.
Det som alltid är ganska konstigt är varför får jag inte en endaste kommentar om jag lägger upp bild på tex kakor med vitt socker i? Varför ska nyttigare saker ifrågasättas tex ofta på instagram, när inte ett berg med bullar gör det?

Angående fit och nyttigt och inte tänka fettförbränning- ja, slutar man träna och äta sunt när man är nöjd kommer det gå utför.
Man kan aldrig sätta sig ner i soffan och säga- nu är jag nöjd. Nu har jag nått mitt mål och är “klar”.

Även där gör man som man vill. Vill man inte tänka på att förbränna och stoppa i sig fett på helgerna, då kommer förmodligen också kanske kilon smyga sig på. Det är verkligheten. Sedan är inte livet svart eller vitt, jag räknar till ex aldrig kalorier. Men jag är intresserad av god , nyttig kost och träning. Men inte i siffror.

Jag äter gärna goda såser, god potatisgratäng tex på helgen. Men inkomster och utgifter. Kalorier in, kalorier ut.
Ganska enkelt fast när man skriver just så, OM man inte är tjock så blir det provocerande.
Det handlar isf om sin egna inställning. Vill man leva sunt och nyttigt, då tar man till sig råd eller blir peppad. Stör man sig, då handlar det ofta om sin egna självkänsla.

Absolut, jag är stolt och glad över att jag kan leva helt på min sajt idag, efter hårt slit, många timmar på nätterna och mycket jobb. Tack vare annonsörer och alla mina fina läsare. Utan läsare, ingen blogg. Utan annonser ingen blogg på den här nivån.

Stor kram och tack för att du följer bloggen.

Camilla 5 år sen

Tack för ditt svar! :-) nu var min poäng främst att jag tycker att du ibland upplevs lite förarglig när någon ifrågasätter dig. Inte din inställning till träning och hälsa. Men eftersom du tar upp det igen måste jag ändå bemöta det känner jag :-) Det finns inte bara ett sätt tror jag, jag upplever mig som rätt så vältränad och vid god kondition, jag äter nyttigt, mycket frukt, bär, grönsaker, och undviker rött kött. Men.. Det jag inte delar din syn om är det där om att aldrig slappna av och vara nöjd.. När kroppen mår bra och man kan köpa de kläder man vill utan att känna sig fladdrig, varför inte vara nöjd då..? Men, jag respekterar självklart att vi alla är olika och att man siktar olika högt med såklart!
Återigen vill jag ändå poängtera att jag verkligen tycker om din blogg, jag gillar dina recept, träningstips, klädstil mm! Det var bara reflektioner efter att ha följt din blogg rätt länge nu, även på Insta.. :-) Kram Camilla

Michela 5 år sen

Jag som trodde att du skulle ligga i badkaret med Janne, en massa skum, en flaska Moet och så dessa fudge i smaken champagne <3
Så såg jag mig det framför =)

Annette 5 år sen

Hej. Vill så gärna åka på bloggträffen men svårt att få med mig någon!! Åker dom flesta ihop med någon eller kan man komma själv?
Ha det gott. Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Hej Anette!

Det är flera som kommer ensamma. Det kommer inte vara några bekymmer alls med det! Tänk alla träningsresor! Där är det ofta många som åker ensamma. Man umgås tillsammans, det är mycket aktiviteter och du kommer INTE känna dig ensam. Lovar.
Under middagen sitter alla tillsammans och det kommer bli ett fantastiskt gäng!

Välkommen!

kram Johanna

annette 5 år sen

Tack snälla för ditt svar:) Ska ta mig en funderare till!
kram

Helena 5 år sen

Ville bara säga att cashewnötter inte är så nyttiga ur hälsosynpunkt då de innehåller mykotoxiner….läs mer på http://www.rawfoodfamiljen.se/?p=1043

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Hej!

Tack för din kommentar.

Det beror helt på vad du köper.
Det finns olika märken som med allt annat.
Jag köper mina tex på Holistic och dom är extremt noga med sin kvalitetskontroll. Självklart kravodlade.

Det som är lite roligt är när man skriver om nyttigt så är det mer kommentarer om det än när jag skriver om kakor med socker. ;)

kram Johanna

Lotte 5 år sen

Oooo jeansen ser ju supersnygga ut :-)
Ja det kan jag tänka mig att det gör mycket för hyn, att utesluta socker.
http://lotte4.blogspot.se

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg