• 2015-04-23, 23:44
  • 10

ÅH så roligt att ni gillar bloggträffen, vårt stora event på Sankt Jörgen resort den 5e juni! Jag tänkte presentera våra föreläsare och inspiratörer. Under dagen kommer vi får lyssna på Åse och Marcus, Anders kommer köra två roliga CrossFit pass som alla kan vara med på. Det kommer även finnas Bodybalance om man hellre vill köra det. Eller båda två. :)

Det är så mycket som ingår, jag tror jag spricker snart över vad som kommer hända. Jag är såååå glad!! Vi kommer få vara med om årets fest! Vill ni inspireras, äta god mat, ligga i poolen eller mingla med mig och härliga gänget från Blueco.se som dessutom flyttar ut deras shop till hotellet så kolla inbjudan/programmet och boka in er HÄR.  Någon mailade om man skulle ev kunna köra med sitt företag och göra som en personalgrej. Absolut! Faktura funkar. Det är ju perfekt att dra med ett gäng jobbarkompisar och köra nytta med nöje. Klicka på länken ovan, där har ni mailadress vi ev frågor.

Jag har knåpat ihop lite fakta och en presentation om våra fantastiska inspiratörer som ska föreläsa under dagen. Här har vi dom!

marcus-a4

ÅSE-A4

anders-fernette-a4

Sist men inte minst. Vi kollade med hotellet om dom kanske kunde fixa något special pris om det är några som åker långt, eller bara vill vara på plats dagen innan. Kanske ta en god drink i baren, eller  softa inne på relaxavdelningen eller varför inte göra någon behandling? Dom ordnade även superbra pris även på det. Kolla nedan:

Att-Boka

För endast 500kr så kan ni alltså bo en natt till om ni kommer dagen före. Om inte annat så kan ni kanske hjälpa oss med alla stora goodiebag jag och Jessica kommer stå och packa hela torsdagen, haha Skoja. Eller också tar vi ett glas bubbel i Bula bar efteråt. Vi lär flytta in på hotellet redan på onsdagen tror jag. Mycket att fixa med men både jag och Jessica älskar sånt här. När jag var liten ville jag bli fesrfixare! Jag älskar nämligen att arrangera och ordna fester. Bästa jag vet att bjuda hem vänner eller ordna stora event. Bara min bröllopsfest kvar. ;-)

Hoppas ni fått all info nu. Jo, just det, en sak till.

ARE-YOU-THE-LUCKY-ONE1

Vi kommer dra någon vinnare på plats som alltså får sina pengar tillbaka, dessutom som också  blir bjuden på exklusiva Spa-behandlingar. Woop woop!

Nu måste jag krypa ner. Jag och tjejerna har ätit ceasarsallad och jag har suttit och jobbat vid datorn ett par timmar.

I morgon kommer rolig tävling, missa inte det. Tror ni kommer gilla den.

Puss och kram

Gillar ni detta? Dela gärna!

Kommentarer

Elin 5 år sen

Hej!
Så roligt detta låter! Jag skulle gärna vilja gå men kan man bara vara med på dagen? Kan man boka utan övernattningen?

☆GE☆ 5 år sen

Hej Johanna!

Jag undrar över möjligheten att komma bara på Åses förläsning. Bor i Gbg och kan av hälsoskäl inte delta i allt övrigt även om jag skulle vilja men vill så gärna höra Åse IRL.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Hej Gunilla.

Åh vad svårt för mig att svara på känner jag.
När man ordnar ett sådant här enormt stort event som det ändå är har vi ganska mycket att ordna med för att allt ska fungera.
Vi har många som är med och jobbar med detta, många som köper biljetter till hela eventet det är ett pris som gäller. Därför blir det svårt för mig att kunna sälja styckprisbiljetter till dom olika föreläsningarna för det kan då bli tex fullt fast då inte till hela dagen.

Känner mig oerhört dum och har alltid svårt att säga nej men jag tror det blir svårt. För tänk om alla skulle vilja köpa till olika föreläsningar eller träningspass mm. Då har vi en enda röra till slut.

Låt mig ändå kolla upp vad jag kan göra för dig.

kram Johanna

Carina Olsson 5 år sen

Hej Johanna
En fråga ang. bloggträffen, vi är tre tjejer som tänkt komma, tror du vi har möjlighet att dela rum? eller vad är priset på ett enkelrum?
Om du inte vet ringer jag till hotellet och frågar
Hälsningar Carina

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Hej Carina!

Vad kul! Det är vi som har hand om allt kring eventet så maila gärna [email protected] så hjälper vi er!

Välkomna! kram Johanna

Annette Nord 5 år sen

Såååå himla kul det hade varit! Så jobbar man den helgen.. Morr!
Det kanske blir fler gånger..? Hoppas!
Ha de gott!
Annette :)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Hej!

Detta är ett jätteevent och väldigt mycket jobb. Hoppas någon mer gång men kanske inte inom en snar framtid. ;) Då måste jag åka på semester först, haha!

Det blir fler tillfällen. Kanske du annars kan byta jobbhelg?

kram Johanna

Susanne 5 år sen

Vilket event! Nu har vi bokat jag och min väninna! Ser fram emot en helg i Göteborg!

N 5 år sen

Hej Johanna!
Mitt i bloggträffar och allt annat som händer och tar tid,
Undrar jag om du kan tänka dig att berätta mer ingående om vilken sensei foundation du köpte på NK för ett tag sen.
Är på jakt efter en bra och det är verkligen en djungel av cremer där ute.
Skönt att få ett tips från någon som testat nåt som funkar och e bra.
Sen e vi alla olika givetvis.
Jag är nyfiken på den i alla fall och undrar om du har tid ta upp den tråden.
Kram

Ramona 5 år sen

Vill så gärna komma på detta :) Måste kolla lite saker bara. Är det redan fullsatt tro? Vilken grej, sååå himla roligt.
Årets grej verkligen.
Kram och ha det toppen <3

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Hej finingar! Har fortfarande knappt landat efter helgen. Svävar fortfarande på moln! Så mycket kärlek och energi på en och samma gång. Att ha hand om ett sådant här stor event och…