ANNONS

Lär känna våra föreläsare och inspiratörer och kolla vad hotellet fixade!

/
johanna-inbjudan

ÅH så roligt att ni gillar bloggträffen, vårt stora event på Sankt Jörgen resort den 5e juni! Jag tänkte presentera våra föreläsare och inspiratörer. Under dagen kommer vi får lyssna på Åse och Marcus, Anders kommer köra två roliga CrossFit pass som alla kan vara med på. Det kommer även finnas Bodybalance om man hellre vill köra det. Eller båda två. 🙂


Det är så mycket som ingår, jag tror jag spricker snart över vad som kommer hända. Jag är såååå glad!! Vi kommer få vara med om årets fest! Vill ni inspireras, äta god mat, ligga i poolen eller mingla med mig och härliga gänget från Blueco.se som dessutom flyttar ut deras shop till hotellet så kolla inbjudan/programmet och boka in er HÄR.  Någon mailade om man skulle ev kunna köra med sitt företag och göra som en personalgrej. Absolut! Faktura funkar. Det är ju perfekt att dra med ett gäng jobbarkompisar och köra nytta med nöje. Klicka på länken ovan, där har ni mailadress vi ev frågor.


Jag har knåpat ihop lite fakta och en presentation om våra fantastiska inspiratörer som ska föreläsa under dagen. Här har vi dom!


marcus-a4

ÅSE-A4

anders-fernette-a4


Sist men inte minst. Vi kollade med hotellet om dom kanske kunde fixa något special pris om det är några som åker långt, eller bara vill vara på plats dagen innan. Kanske ta en god drink i baren, eller  softa inne på relaxavdelningen eller varför inte göra någon behandling? Dom ordnade även superbra pris även på det. Kolla nedan:

Att-Boka

För endast 500kr så kan ni alltså bo en natt till om ni kommer dagen före. Om inte annat så kan ni kanske hjälpa oss med alla stora goodiebag jag och Jessica kommer stå och packa hela torsdagen, haha Skoja. Eller också tar vi ett glas bubbel i Bula bar efteråt. Vi lär flytta in på hotellet redan på onsdagen tror jag. Mycket att fixa med men både jag och Jessica älskar sånt här. När jag var liten ville jag bli fesrfixare! Jag älskar nämligen att arrangera och ordna fester. Bästa jag vet att bjuda hem vänner eller ordna stora event. Bara min bröllopsfest kvar. 😉


Hoppas ni fått all info nu. Jo, just det, en sak till.


ARE-YOU-THE-LUCKY-ONE1


Vi kommer dra någon vinnare på plats som alltså får sina pengar tillbaka, dessutom som också  blir bjuden på exklusiva Spa-behandlingar. Woop woop!
Nu måste jag krypa ner. Jag och tjejerna har ätit ceasarsallad och jag har suttit och jobbat vid datorn ett par timmar.
I morgon kommer rolig tävling, missa inte det. Tror ni kommer gilla den.
Puss och kram
Gillar ni detta? Dela gärna!

10

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00