• 2015-04-23, 19:33
  • 4

Hej vänner!

Hoppas ni har en fin torsdag. I fm var jag ute på en runda, en timma löpning med lite intervaller och blev 8,5 km. Jag körde lite backträning och olika tempo. Lurar kroppen lite och variation är alltid nyttigt. Intervaller är super när du vill bättra din kondition.

När jag tränar mycket anpassar jag min kost efter det. Jag lyssnar på vad jag behöver och hur jag mår. När jag kör lättare träning behöver jag förstås mindre kolhydrater. Men när jag ökar tempot, kanske kör längre distanser, intervaller, mer högintensivt då behöver jag mer energi.

Jag har lärt mig efter att prövat mig fram och det är mitt råd till er. Lyssna på er kropp.

Bilden ovan är efter rundan idag. Rågflingor (gröt) med äpple, kanel och en sked kokosfett. Fett bränner fett och kokosfett är bra för hela kroppen.

IMG_9508.JPG

Skönt!

Nu har jag kommit hem från salongen och ska hämta Marilyn från fotbollen strax, sedan middag, städ, mat ja…. ni vet. Kvällen går fort.

Veckans krönika handlar om stress. Känner ni igen er? Positiv stress är bra, negativ klarar vi av under en period men sedan måste vi lyssna på kroppen. Jag glömmer aldrig när jag bara körde järnet under småbarnsåren. Fick huvudvärk, sov dåligt, åt inte bra och sedan sa kroppen stopp. Läs gärna krönikan i GT/Expressen HÄR. 

Vi hörs snart!

 

2015-04-23 Hälsa, Krönikor

Kommentarer

Joakim 3 år sen

Duktigt!

Marita 6 år sen

Snälla kan du inte berätta
din längd och vikt
du är ju så himla perfekt ❤️

Svar på kommentaren:
katja 5 år sen

Vad är perfekt?

Cecilia 6 år sen

Hej i våren ! Härligt…men tyvärr inte mycket träning här när en förkylning satt in…men lite pw kan man väl ta! Nu skall jag snart läsa din krönika…..Ha en go kväll ! Kram Cecilia

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar Vad kallt det var i morse när jag var ute med Lucy, men jag gillar det! Frisk luft och lite varmare kläder är skönt. Jag tränade på morgonen idag, härligt…

I fredags hämtade jag min nya Lexus på Lexus Jönköping! Wow vilken känsla det var! Jag var pirrig som ett barn på julafton, en fredag dessutom och champagnens dag. Kunde ju inte…