• 2015-04-24, 11:53
  • 4

Happy friday! Bästa känslan, eller hur?

Har precis kommit in från PW på 6 km före frukost, direkt efter körde jag 20 min effektiva styrkeövningar. Man kan vara effektiv hemma på vardagsrumgolvet. Den tiden har man om man vill.

Jag körde mage, rumpa lår. Svårt att fota när jag är själv och lite bråttom idag. Men ska visa er tips, ni kan också skriva in i sökfältet ovan så får ni fram fler tips.

IMG_9550.JPG

Hej från golvet!

Jag körde plankan, sidoplankan, tre olika magövningar finns här och även höftlyft, squats och utfallshopp. Snabbt och effektivt. Upp med pulsen och ta i.

Den här övningen är grym. Värm upp före. Djupt ner och hopp. Kör hur många du orkar alt 16-20 rep X 5 set. alt X 4-8. Väldigt effektiv och det ska brännas för det är då det ger resultat. Du tränar även balansen vilket också är bra. (Ledsen för att det är lite suddigt, det blev det när vi mailade över till min mobil)

Sedan gjorde jag en smoothie på mandelmjölk, björnbär, kokosolja, lite honung, psylliumfröskal (för mage) och lite vaniljextrakt. Mums!

IMG_9568.JPG

Måste sätt fart, ska luncha med min kompis Hanna snart och hon ska även komma upp och låna med lite kläder när hon åker till Las vegas om en vecka. Härligt med resa- Bästa som finns!

IMG_9555.JPG

Njut av helgen så hörs vi i eftermiddag.

Kram

Kommentarer

Johanna 5 år sen

Hej,
Tack för en inspirerande blogg. Burken du har din smoothie i, är det en sån där som man kan sätta lock på?
Om det är det var har du fått tag i dom någonstans?

Johanna

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Visst är dom söta? Perfekt att kunna sätta lock på och ställa in i kylen.
Jag har köpt mina på cervera!

kram

EvaLotta 5 år sen

Jag har också testat shampo och balsam såg dessvärre att jag köpte för färgat hår och jag bleker slingor ett par gånger om året?
Blev det fel då eller funkar det lika bra?
Det känns i allafalll toppen!!
Känns mjukt och som mycket mera hår….
Tack för tipset

Linda 5 år sen

Vill bara titta in och tacka för ditt tips angående Joico K-pak produkterna.
Jag har testat nu två gånger med schampo + balsam och jag känner skillnad på mitt hår direkt.
Har testat många dyra sorter men äntligen hittade jag rätt! :-) <3

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Hej från väldigt blandat väder i Göteborg. Strålande solsken, regn och sen hagel. Vilken skur! Men jag hann med 7,5 km innan det blev kolsvart och jag lade benen på ryggen och…

Nu är vi i Göteborg efter några mysiga dagar i Varberg. Älskar hänga med tjejerna, vilka mysiga dagar vi haft. Det är inte så lätt att få till datum som passar alla,…

God morgon från en solig morgonrunda! Vi är kvar i Varberg i pappas familjehus, igår morse kom även min syster Linnea ner, även om det var lite regn och blåst hade vi…