• 2015-04-26, 21:01
  • 1

Idag fyller vår fina, underbara mamma år! Hon har 4 döttrar som älskar henne mest. Tänk er 4 tjejer i tonåren… haha! Jag kämpar med två…. hehe. Men vi var trots allt skötsamma och lade mest ner vår tid på alla hästar. ;)

Hip Hurra på din födelsedag!

IMG_9775.JPG

Hon har varit nere i Göteborg idag och käkade med Linnea, min yngsta syster som bor här. Jag var iväg i Kungsbacka och köpte den bästa presenten, då hon älskar Jsquad lika mycket som jag. Hon är ofta ute och dansar och då kommer hon vara supersnygg i denna.

Det var svårt att välja färg men hon hade hintat mig lite innan…Finns SÅ mycket nu hos Blueco. Jag ska visa mina favoriter i veckan. Våga färg, ni kommer få mycket komplimanger i sommar när ni har en vacker Jsquad!

IMG_9765.JPG

I fm tog jag en timmes löprunda. Älskar den här tiden så mycket. Grönt och det är frisk luft.

IMG_9732.JPG

IMG_9752.JPG

Genomsvett och fullt av endorfiner. Att spring genom trädgårdsföreningen, åh vad jag njuter där!

Smörjade mig med 50 solskyddsfaktor och var tvungen att ha keps efter mesopeelingen. När man gör en kemisk peeling måste man vara väldigt noga efteråt så man inte får för mycket sol på sig. Den här gången har jag inte fjällat alls lika mycket. SÅ skönt! Det är ett tecken på att huden är bra. Förra gången var helt katastrof och kunde knappt visa mig. Det kliade även en hel del men smörjar man hela tiden hjälper det. Någon som bokat eller gjort den behandlingen? Jag är SÅ nöjd. Nu har jag gjort den 3 gånger och det blir bara bättre och bättre. Vet att även tonåringar som har svår acne blir hjälpta. Kolla inlägget förra veckan om ni vill ha mail och telefonnummer om ni vill ha 20% rabatt på Löfvingklinken. Ska visa bilder.

Så här lite är det den här gången. Men man ser mer i verkligheten.

IMG_9813.JPG

 

Röd blir man också kan jag lova…

IMG_9816.JPG

Man ska inte dra bort det, utan bara smörja. Om en vecka ska ni få se hur det ser ut. Man får så fin lyster och jämnare hud.

Idag har jag och Janne varit runt på lägenhetsvisningar. Han kollar efter större och det finns så många fina ute nu så jag smäller av. Spännande! Dagen har gått fort, nu är han iväg och spelar hockey och jag har suttit och jobbat vid datorn ett par timmar. Skönt att få beta av en del inför veckan.

Hoppas ni haft en skön helg och är laddade för en ny vecka.

Vi hörs snart. Puss och kram!

 

 

2015-04-26 Johanna Toftby

Kommentarer

Linda 5 år sen

Hej! Har du några tips på rundor i Gbg? Jag älskar att ta långa promenader och jag är nyinflyttad till Gbg till Olskroken! Kram kram på dig Johanna!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Idag kom tjejerna ner från Skövde, vilken mysig dag vi haft ute på Saltholmen där vi har båten. Just därför jag ville ha den där i år för det är ett bra…

Igår kväll kom vi till Saltholmen efter fyra ljuvliga dagar ute med båten. Vilket väder augusti bjuder på, helt underbart! Vi stannade tre nätter med båten ute på Käringön och vilken idyll.…

Idag kom tjejerna ner från Skövde, vilken mysig dag vi haft ute på Saltholmen där vi har båten. Just därför jag ville ha den där i år för det är ett bra…

Igår kväll kom vi till Saltholmen efter fyra ljuvliga dagar ute med båten. Vilket väder augusti bjuder på, helt underbart! Vi stannade tre nätter med båten ute på Käringön och vilken idyll.…

Innehåller annonslänkar till Odd Molly och Ellos Hoppas ni mår bra! Vilken start vi fick på augusti, vilket väder, vilken värme! Nu är vi på Käringön, västkusten levererar verkligen. Får nästan nypa…