• 2015-04-26, 19:38
  • 3

Halloj vänner!

Igår var vi inbjudna till Hak här Göteborg där State of Drama hade sin releasefest! Jag har haft den här outfiten hängandes i garderoben sedan några veckor men nu kände jag att det passade. Kjolen är speciell, det är nämligen shorts under. Supercoola tex när man börjar få lite färg och enkelt med ett linne under. Megahalsband från Shlimp and Ulrich, grymma halsband. Jag gillar att ha dom till enkla linnen och inte för uppklätt så man bryter av.

Mer om det i nästa inlägg. Nu till kvällen.

IMG_9722.JPG

Vi fick god välkomstdrink och det var först lite mingel innan bandet började spela. Bra drag! Har ni förresten varit på Hak? Ligger inne på Scandic Europa. Väldigt mysigt och trevligt ställe. Bra mat. Ligger bara 4 minuter från oss så det var enkelt att gå dit :)

IMG_9728.JPG

Träffade även dom här goa tjejerna, Johanna och Molly. Vi satt och pratade länge, så trevliga tjejer.

IMG_9710.JPG

IMG_9720.JPG

Min stora kärlek!

IMG_9714.JPG

IMG_9753.JPG

Bilder lånade från Sune Chee – Photographer & Visual artist.

IMG_9756.JPG

Tack för en trevlig kväll!

 

 

2015-04-26 Mitt liv , ,

Kommentarer

Lina 5 år sen

Vilken fin outfit du hade och det är så härligt att se att du och Janne ser så nyförälskade ut fortfarande =)

http://www.diningandcooking.blogg.se

Ramona 5 år sen

Godmorgon :)
Jättefin är du. Jättesnygg outfit tycker jag.
Tyvärr kommer jag inte med denna gången heller på eventet men åhhh vad jag hoppas ni ska ha det skoj :)
Kram och fin måndag till dig <3

Molly 5 år sen

Fint namn den ena tjejen hade, samma som mig!! :)
Jag måste bara få veta vad din coola tatuering kommer ifrån, har velat testa detta med lite extra blingblling på skinnet.

Kram Molly

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Hoppas ni har en fin helg! Älskar fredagar och har röjt och städat hela dagen, kanske inte låter som det roligaste en fredag men jag älskar verkligen att städa. Upp med musiken…

Ni var många som reagerade när jag skrev om kaoset på badstranden jag skrev om här.Tyvärr är det lika illa på uteserveringar, stränder och många andra ställen nu. Hur tänker ni som trängs och…