• 2015-04-28, 23:24
  • 8

Gillar ni kokos lika mycket som jag? Då måste ni göra smoothies med kokosmjölk. Supergott, mättande och lägger sig som bomull i magen. I morse blandande jag den lite med mandelmjölk för att inte få den så kraftig. Jag har alltid mycket frysta bär eller frukter i frysen så jag snabbt kan blanda i ordning en smoothie. Äter inte banan som dom flesta men jag hittar mycket annat gott och nyttigt istället.

Idag tog jag mango, papaya och ananas, lite vaniljextrakt och sedan mixa ihop allt.

Eftersom jag är tokig i allt som är med kokos älskar jag den här! Som glass, isig och kall. Godissmak!

DSC_0433

Lägg på lite kokoschips och njut.

Den här blev min frukost och kaffe efter en timmes runda i morse.

IMG_9873.JPG

Svinkallt men sol. Har några mössor kvar om ni vill beställa. I höst kan dom var slut. Maila isf : [email protected] Finns även en del barnmössor kvar.

Har jobbat på salongen och idag kom även Stefan, Vd för GHD  Sverige med säljare Marc för att hälsa på. Så kul att ses. Vi pratade bland annat om roliga projekt framöver vi kommer göra tillsammans och dom kommer även vara med som samarbetspartner till bloggträffen. Gissa om det kommer bli grymma goodiebag och vi kommer även tävla ut massor av kul! Bland annat en vit snygg GHD stylers värde 2000kr. Under kvällen kommer det tävlas ut hur mycket priser som helst, jag tror jag måste vara med och tävla, haha! Till nya läsare- ni kan läsa om vårt stora event på Sankt Jörgen 5e juni HÄR. 

IMG_9902.JPG

Jag och Lisa-Marie körde Bodypump efter jobbet. Skönt att känna att man orkar mer för varje gång. Det är roligt att kroppen utvecklas. Vi ska bygga muskler och få mer styrka och uthållighet.

IMG_9910.JPG

Glöm inte stretcha, jag tycker även det är en skön avkoppling efter ett hårt pass.

Marilyn har varit på fotboll, jag har lagat mat och grejat här hemma och vi åt fläskfilegrytan! Lägger ut i morgon. Trött efter ett skönt träningspass och kroppen behöver skön sömn, tro det eller ej men nu kryper jag ner. Före 23.30 ….

Glöm inte tävla i Miss me tävlingen där du kan vinna jeansen. HÄR. 

IMG_9597.JPG

God natt!

 

Uppdatering onsdag: Flera undrar vart jag köper alla grejer. Kokosmjölk tex Kung markattas är bra tycker jag. Även Vanljextrakt eller hos hälsokosten. Bär finns överallt, vaniljprotein pulver Holistic som har absolut dom renaste grejerna tycker jag. MM sports har också bra. Smoothie glas som jag haft på andra bilder är från Cervera.

Puss!

Kommentarer

anna 6 år sen

Åh så roligt o höra en till som inte äter banan, hittar nästan bara jämt recept med massa banan i. Klarar inte av smaken eller lukten. Tack för receptet på denna smoothie!! Ska pröva i veckan :)

ullis 6 år sen

Hej
undra om du har nåt tips för min långa lugg (till näsan ungefär )är det hårrullar som gäller ? Många med långa luggar har det fint på sidan ….men får inte till det
tacksam för råd

Ulrika 6 år sen

Fina jeans men gör det inte ont att sitta på allt bling bling? Hur tvättar man sådana byxor? Lossnar inte pyntet?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Nej absolut inte. Känns inte ens.
Grym kvalite och dom håller bra!

kram Johanna

Elle 6 år sen

Hej. Tack för en superinspirerande blogg. Blir alltid lite gladare och piggare när jag läser din blogg :-D
Ska försöka mig på att göra dina goda smoothie, men undrar om du har tips på märken på bra kokosmjölk och på vaniljextrakt. Tänkte även köpa proteinpulver (vanilj) såg vilket du hade och det verkade väldigt bra när jag läste om det, men oj så dyrt! Har du något tips på lite billigare proteinpulver (men förhoppningsvis ändå bra ;-)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Kolla Mm sports! Deras egna märke är bra. Jag har både Holistic och deras.

Jag gör oftast egen mjölk. Blir billigast och man vet vad som är i.
Vanliljextrakt köper jag från hälsokosten eller kung markattas ekologiska

Även kokosmjölken. Mums med smoothie med bra råvaror.

Kram och lycka till!

Karin 6 år sen

Ser gott ut- vilket märke/sort av kokos och mandelmjölk använder du. Så lite mandel och så mycket socker i vissa….

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Jag gör nästan alltid egen mjölk. Men det finns osötad. Läs på förpackningen.

kram Johanna

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Hej från väldigt blandat väder i Göteborg. Strålande solsken, regn och sen hagel. Vilken skur! Men jag hann med 7,5 km innan det blev kolsvart och jag lade benen på ryggen och…