ANNONS
Integritet på Tailsweep

Smoothie med mango och kokosmjölk to die for

/


Gillar ni kokos lika mycket som jag? Då måste ni göra smoothies med kokosmjölk. Supergott, mättande och lägger sig som bomull i magen. I morse blandande jag den lite med mandelmjölk för att inte få den så kraftig. Jag har alltid mycket frysta bär eller frukter i frysen så jag snabbt kan blanda i ordning en smoothie. Äter inte banan som dom flesta men jag hittar mycket annat gott och nyttigt istället.
Idag tog jag mango, papaya och ananas, lite vaniljextrakt och sedan mixa ihop allt.
Eftersom jag är tokig i allt som är med kokos älskar jag den här! Som glass, isig och kall. Godissmak!


Lägg på lite kokoschips och njut.
Den här blev min frukost och kaffe efter en timmes runda i morse.


Svinkallt men sol. Har några mössor kvar om ni vill beställa. I höst kan dom var slut. Maila isf : johannaojanne@gmail.com Finns även en del barnmössor kvar.
Har jobbat på salongen och idag kom även Stefan, Vd för GHD  Sverige med säljare Marc för att hälsa på. Så kul att ses. Vi pratade bland annat om roliga projekt framöver vi kommer göra tillsammans och dom kommer även vara med som samarbetspartner till bloggträffen. Gissa om det kommer bli grymma goodiebag och vi kommer även tävla ut massor av kul! Bland annat en vit snygg GHD stylers värde 2000kr. Under kvällen kommer det tävlas ut hur mycket priser som helst, jag tror jag måste vara med och tävla, haha! Till nya läsare- ni kan läsa om vårt stora event på Sankt Jörgen 5e juni HÄR. 


Jag och Lisa-Marie körde Bodypump efter jobbet. Skönt att känna att man orkar mer för varje gång. Det är roligt att kroppen utvecklas. Vi ska bygga muskler och få mer styrka och uthållighet.


Glöm inte stretcha, jag tycker även det är en skön avkoppling efter ett hårt pass.
Marilyn har varit på fotboll, jag har lagat mat och grejat här hemma och vi åt fläskfilegrytan! Lägger ut i morgon. Trött efter ett skönt träningspass och kroppen behöver skön sömn, tro det eller ej men nu kryper jag ner. Före 23.30 ….
Glöm inte tävla i Miss me tävlingen där du kan vinna jeansen. HÄR. 


God natt!

Uppdatering onsdag: Flera undrar vart jag köper alla grejer. Kokosmjölk tex Kung markattas är bra tycker jag. Även Vanljextrakt eller hos hälsokosten. Bär finns överallt, vaniljprotein pulver Holistic som har absolut dom renaste grejerna tycker jag. MM sports har också bra. Smoothie glas som jag haft på andra bilder är från Cervera.
Puss!

8

Det här innehållet kan inte visas på grund av dina cookie-val. Du behöver ändra dina inställningar för att se det.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00