• 2015-05-01, 13:07
  • 8

Första Maj är äntligen här! Har ni en fin helg? Som jag älskar den här tiden, det är nu allt det vackra börjar i Sverige. Igår hade jag några möten sedan en plåtning för GT och gjort ett stort tränings reportage, men det vräkte ner regn så vi fick ställa in det tyvärr. Vi kör nästa vecka istället och hoppas på bättre väder då. Det sprack upp till eftermiddagen, kvällen men då var det lite för sent.

Ska visa vad man kan göra för träning utomhus och att det finns många varianter både på explosiva med puls och med styrka. Bästa träningen är utomhus om man kan nu när det börjar bli fint. Ska bli kul!

I morse tog vi en runda före frukost och det är så fint i Göteborg nu.

IMG_0096.JPG

IMG_0120.JPG

IMG_0122.JPG

Älskar dig mer än livet och är så glad över att ha dig vid min sida. Tänk att det är fjärde sommaren ihop och lika nykär som i början.

Igår kväll var vi iväg en sväng på Fiskekrogen då vi hade fått en trevlig inbjudan från vår gemensamma vän Micke som arrangerade “Moet & Chandon” vinbaren. Mysigt och trevligt. Dom har renoverat och gjort så fint, vilken utsikt vid kanalen. Ni missar väl inte deras fantastiska skaldjursbuffé på fredagar och lördagar?

IMG_0087.JPG

Vackert vid kanalen. Janne håller på kolla en lägenhet i huset bredvid, gud vad mycket fina lägenheter det finns ute nu! Jag ska gå och titta på en på söndag när han är borta, hehe. Tänk om jag slår till och han har en ny lägenhet när han kommer hem? ;)

IMG_0090.JPG

Här är jag med Janne och Lasse som driver Fiskekorgen.

IMG_0083.JPG

IMG_0069.JPG

IMG_0089.JPG

Här är Micke och Janne. Kolla Mickes skor, snygga va! Lite brun också ;) Men jag tror Janne lär få färg i helgen. I morgon åker han ner till Marbella med grabbgänget några dagar på deras årliga resa och är hundra det kommer bli kul.

Det närmar sig Göteborgsgirot! Nästa helg cyklar jag och Janne för Stadsmissionen och hoppas bara mina knän håller. Längre lopp är inte roligt för dom krånglar en del. Men jag kör på och tror det funkar. Annars får väl Janne ha mig på pakethållaren haha!

Träningen i veckan har gått bra, har kört Body pump, tabata, löpning, leg works och spinning. Igår tog jag vilodag och idag ska jag cykla en bra bit.

IMG_9983.JPG

Lagom svettig och mör efter spinningen i onsdags. Nu kommer jag äta lite mer kolhydrater, jag märker stor skillnad när jag äter tex gröt på morgonen och ska köra Body pump. Jag orkar mer tex på tuffa tabata/interallpass så det är skönt att veta hur kroppen fungerar. Man får testa sig fram. Jag äter mindre kolhydrater tex på em, kvällen men mer protein. Jag håller blodsockret helt under kontroll genom inget skräp eller snabba kolhydrater.

Det är roligt att tjejerna också kör mycket träning och tycker det är intressant med kosten. Vi gör mycket tillsammans, annars är det mest kompisarna men på gymmet och middagar är det roligt även med mamma verkar det som. ;)

Lite senare ska vi till min mamma på middag, ska bli kul att träffa hela familjen.

Hoppas ni får en fin och mysig 1 maj!

Kram så länge

 

 

 

Kommentarer

maria g 5 år sen

J man kan önska att det vore maj jämt. Ser på din hy vad fin den är gör om lite i lägenheten j gillar vit rosa
o grått du är en sån glädjekälla o ni är så fina ihop
önskar dej en toppen maj månad kramis.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Tack Maria!
Visst är det underbart att vi är inne i maj! Njuter av den här tiden i Sverige.
Hoppas du får en fin lördag. Fast det känns som söndag :)

kram Johanna

Sara 5 år sen

Tack för att du delar med dig av din träning & massa inspiration! Cyklar du även på riktig cykel utomhus? Jag ska cykla ett lopp på nationaldagen & går också på spinning men känner att jag måste börja cykla på riktig cykel utomhus :)
Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Tack Sara och heja dig!!

Jag har cyklat mest inne pga det dåliga vädret men det ska nog gå bra ändå ;) tränar mycket så min konditon hoppas jag kunna bidra till att klara loppet. Mina knän dock kan ställa till det men kör på att gå all in och i mål.
Extra kul att göra det med Janne <3

kram på dig

Anna 5 år sen

Tack för inspiration! Jag tränar endast på morgonen och blir nyfiken på vad du dricker /äter innan du går ut o springer På morgon. Många kramar

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Tack Anna!
Jag äter ingenting på morgonen före jag tränar. Jag har vant kroppen att kunna gå ut och köra Pw eller löpning utan att äta. Ska jag köra styrketräning eller tuffare intervall, spinning så måste man förstås ha mer energi. Men det kör jag på em/kväll.

Fråga gärna mer om jag kan hjälpa dig med något. Lyssna på din kropp. Måste man ha någon energi på morgonen kanske man kan ta en drink med proteinpulver eller tex en halv smoothie mm.

Kram på dig!

N 5 år sen

Hej johanna!
Har precis provat att sätt på ögon fransar..
Jag har väl målat ögonen sen jag var tretton tror jag..
Å det va inte här om dagen!
Tycker det känns lite underligt och inte få använda mascara.
Vill gärna styra upp fransarna lite tjockare ut i kanten och tunnare i ögon vrån.
Nu e dom lika långa över hela ögat och det känns som mitt öga får en onaturlig form av det.
Har i och för sig inte lagt min vanliga make up ännu.
Vet att du har gör dina fransar och undrar om du vet om det finns olika metoder.
Och vad du anser är bäst.
Tycker att det i bland ser ut som du har en starkare make up på kvällen eller till fest.
Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Hej!

Man kan faktiskt sätta på olika längder, kanske du ska fråga det nästa gång? Jag förstår vad du menar.
Jag har ibland lite kortare fransar längst ut och lite längre i mitten. Ibland har jag lite längre fransar längst ut. Mer “kattögon”…

Makeup är kul! Jag gick Make up store utbildning i Sthlm för två år sedan och är utbildad Make up artist. Kanske ska skriva lite om det ibland?!

Jag har absolut starkare på kvällen eller till fest. Då kan man dra på lite mer färg.

Hoppas du får en fin lördag!

Kram Johanna

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar Nu är det inte långt kvar till årets FINAL i Robinson! Så kul det ska bli, hoppas ni har en mysig kväll och kanske äter något gott till. Här blir…

Idag är det Robinsonfinal! Kanske laga något gott att äta till vid Tv-soffan? Jag gjorde en tacogratäng till mig och Janne igår kväll, fick se den här vackra gamla gjutjärnspannan i skåpet…