• 2015-05-03, 12:55
  • 9

Så mysigt vi har det! Vi gick på stan hela dagen, fikande och strosade runt. Den här bilden är precis utanför Jannes, magisk kväll. Tjejerna shoppade lite vårkläder och vi satt även en stund i trädgårdsföreningen på Rosencafet. Det är något ni måste besöka när ni är i Göteborg. Det är så fint…

DSC_0610

DSC_0599

Vi mötte sedan upp min syster Linnea och käkade på tjejernas favoritställe, Farellis.

DSC_0620

Satt på deras uteservering och vad tror ni jag valde. Hehe. Tonfisk förstås. Kan inte tröttna på den rätten, rare och alldeles perfekt.

DSC_0619

DSC_0621

 

IMG_0305.JPG

Igår köpte jag nya solglasögon jag länge letat efter. Förra helgen provade jag dom och har sedan dess inte släppt dom. Mamma var med och man  brukar lita på sin kära mor. Dessa är bra till min ansiktsform och bara älskar dom! Märket är Marc Jacobs och dom är underbara. En tidigt födelsedagspresent till mig själv och tror vi kommer få en rolig sommar tillsammans. =)

DSC_0636

Lite senare på kvällen gick vi upp till hotellet! Detta inlägg blir inte så långt för vi ska iväg, men jag kommer visa mer bilder i nästa.

Jag gör ett stort samarbete med hotell SPAR i Gårda och ni som följer bloggen kanske minns sist när jag körde en rabattkod på sviten på SPAR i Majorna?  Rummen bokades upp direkt och på några timmar blev det fullt 6 mån framåt. Nu kör vi igen.

Den här gången är det klassiska dubbelrum men till ett fantastiskt pris. Det är hotellet i Gårda och alltså gångavstånd till allt. Hotellet är fräscht, fint och trevlig personal. Jag, Linnea och tjejerna har haft det jättemysigt. Vi var på hotellrummet hela kvällen igår, kollade lite resor på datorn, käkade lite gott plock, bara tog det lugnt och tjejerna tycker det är så mysigt när Linnea är med.

DSC_0658

Nu ska jag berätta. Ni kommer i morgon bitti få ett erbjudande här. Det är ett rabatterat dubbelrum och det som ingår är: Fri parkering, frukost, en flaska vin och ett vackert fruktfat med choklad. Det är först till kvarn och ni kommer ha chansen att boka helger fram till hela 2015. Ni kommer inte bli besvikna, det är ett superpris!

DSC_0685

Åker man tex en familj så bokar man upp flera rum. Allt praktiskt tar ni när ni bokar.

11136176_10152853970093067_7001415487158119277_o

DSC_0654

Väldigt fräscha rum! Hotellet ligger inte långt från centrum. Kolla SPAR Gårda. I morse var jag ute på en runda och tog vägen bort till Liseberg, man följer bara kanalen. Jättefint! I nästa inlägg kommer jag ge mina bästa tips här i Göteborg så kan ni skriva upp några ställen jag gillar. Bra shopping, trevliga matställen och mysiga områden att springa i eller bara gå.

Ska ni iväg tex med familjen i sommar? Då är detta prefekt. Bra pris, lätt att ställa bilen. Vet ni mer, frukosten är till 12. Då hinner man softa eller ge sig ut på en runda och ändå hinna med frukosten. Det blir som brunch!

DSC_0647

Vi är jättenöjda som förra gången. Det är ett lugnt hotell, det finns bar och restaurang, gym och bastu. (Mer bilder kommer) Eftersom vi inte har småbarn längre föredrar jag hotell som är lugnare och detta passar oss perfekt. Inget spring i korridorerna och tyst när man kanske inte vill bli väckt i ottan…

IMG_0329.JPG

Bästa starten är en runda i ett soligt Göteborg. Nu har vi ätit frukost/brunch och ska ge oss ut på stan igen.

Ska skriva vilken tid inlägget kommer i morgon bitti med telefonnummer, mail och rabattkod.

Puss så länge, ha en fin dag!

2015-05-03 Mitt liv , ,

Kommentarer

Camilla 5 år sen

HEj Johanna.
har du lagt ut art nr på dina Marc Jacobs brillor?
Trevlig Torsdag =)

Jeanette 5 år sen

Hej!
Kommer erbjudandet bara gälla helger? Mina kompisar gifter sig en onsdag i juli och vore perfekt att bo på hotell då. :)

Johanna 5 år sen

Jätte fina brillor! Köpta på NK? Pris? Jag är oxå på jakt ;)
Mvh Johanna

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Åhlens men finns nog billigare på nätet? Ska kolla upp numret.

Älskar dom!!! kram Johanna

Jenny 5 år sen

Hej!

Du som har erfarenhet av extensions och hår!! Jag behöver ett ärligt och bra råd!

Jag har ett tunt, tråkigt, ömtåligt hår.. Sämre kvalitet än nånsin efter två barn :( sänker mitt självförtroende väldigt.

Jag har börjat fundera på löshår, men jag är så orolig att det ska förstöra mitt hår ännu mer.

Nu har jag läst om Mago och Hairtalk. De verkar vara skonsamma mot håret och jag kanske ska våga prova?!?

Har du erfarenheter eller tips, råd??

Kram till dig!!

Na 5 år sen

Vad har du i lurarna på dina pw och på gymmet? Lite tips skulle verkligen uppskattas :) Ha en fin kväll och tack för allt du delar med dig av fina du! Kram

Lisen 5 år sen

Åh jag älskar Göteborg!
Måste boka detta när rabatten kommer.
Kram

Lotta 5 år sen

Grymt!! Tack för tips!

Agneta 5 år sen

Wow! Det måste jag boka!!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Mormor ringde precis. Hon ringer mig många gånger om dagen och hon är ledsen, arg och gråter. Allt handlar om en och samma sak, att hon vill ha tillbaka sitt hus i…