• 2015-05-06, 15:16
  • 7

Nu har vi en vinnare i tävlingen där ni  kunde vinna ett par snygga jeans från Miss Me! Vad kul att ni gillar tävlingar, inom kort kommer det fler.

Stort Grattis till:

Susanna h sela Du har vunnit ett par underbara Bling bling jeans från Miss me som finns hos furia.se. Vi mailar dig!

IMG_0492-0.JPG

Jag har på mig dom idag. Älskar dom! Bra kvalite och sköna. Blinget i bak känns inte.

IMG_0502-1.JPG

Kolla in dom snygga grejerna hos  Michela på furia.se  Idag ska jag hämta ut ett paket med så fina skor och en oufit jag tror blir riktigt bra till en speciell fin gala/bal vi ska på snart. Inte någon balklänning utan en annorlunda oufit som jag blev helt kär i så fort jag såg den. HÄR.  Vilken oufit tror ni jag beställt? ;-)

Puss så länge!

 

2015-05-06 Mode / Skönhet

Kommentarer

anneli 6 år sen

Hej Johanna ! Måste bara fråga angående ditt nästa inlägg om Jsquaden som man kan vinna. De bilder man ser på dig med alla dessa snygga toppar, tunikor osv , har du sytt in dem eller fotar du på ett speciellt sätt så att de ser ut att sitta så perfekt ? Jag har provat flera olika modeller nu och de är oftast i one size så man kan inte välja storlek, så på mig sitter de inte alls bra . Jag är 155 cm lång, väger 49 kg, finns det inget för oss lite korta personer att vinna :) ?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Hej Anneli!

Va? Nej, haha jag har inte sytt om dom. Jag är 168 lång så kanske det är därför? Är man ganska kort så vet jag det är lite svårare tyvärr. Just långa tunikor kanske inte är det bästa. Då är det bättre du väljer en kort, som denna jag visar idag. Långa kan du kanske behöva lägga upp?
är man mindre får man nog sy in kanske.

Kram och hoppas du hittar något!

AnnaZtyle 6 år sen

Klockrent snygga! Har ett par miss me jeans i caprimodell men de har inte alls lika snygga bling bling som dessa :)

Cecilia 6 år sen

Godkväll Johanna…..hmm Tippi Top SÅKLART!
Kram ha en go kväll!
Cecilia

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

hehe ;)

Rätt förstås!!

Pia 6 år sen

Hej Johanna!
Vann inte denna gången tyvärr! Men ett Stort grattis till vinnaren! Kanske min tur nästa gång!
Jag tror du ska ha Topp Tip ! Den var så läcker!!
Ha en bra dag kram Pia

Heléne 6 år sen

Grattis till vinnaren !! Så snygga jeans.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg