• 2015-05-08, 16:49
  • 5

Fredaaaaag! Skön känsla!

Lite speciell vecka också eftersom jag lägger upp både kost och träning annorlunda inför loppet i morgon. Funkar inte att köra slut på kroppen och träna som vanligt eller äta som jag brukar. Man vill ha energi kvar, påfyllt med bra näring och kolhydrater och inte ont i hela kroppen innan loppet. Samtidigt inte vara still förstås.  Jag har cyklat varje dag, ett par mer explosiva men korta. Idag kommer jag och Janne ut och cykla mest för att röra kroppen lite.

Sedan är detta mitt allra första cykellopp. En aning nervös är jag allt, tänk om jag kör omkull eller blir påkörd.. det är hög fart man kommer i. Att orka tror jag att jag gör, det är många mil på cykel men har ändå laddat ganska bra både med mycket mat, vätska och kondition. Vi får se helt enkelt men laddad och mentalt förberedd är jag tror jag.

Måste visa några blonda färger. I veckan gjorde jag den som är överst. Så fint det är med det matta, pastellblonda nu. Med Joicos färger blir det även fin lyster och fräscht. Bara för man har en kall färg får det inte se “urtvättat ut”. Det kan man ofta se kanske på lite mörkare. ÅH jag får ont i hela hjärtat när det är färg på färg på färg och bara matt, nästan grönt. (Tvätta ur det med utrensningsschampo innan ni gör en ny behandling men mer värme i färgen.)

Egentligen är jag ledig på fredagar från salongen men fick inte ihop en tid till min kund och vän Beatrice så vi körde i morse.

För två månader sedan satte jag i extensions och vi gjorde om hennes nyans helt får den varma blonda till lite mer kalla och silver, beige blond. Idag gjorde jag botten, färgar med joicos ljusfärg. Mycket kalla pigment i dom och blir superfina.

IMG_0620.PNG

Tack för idag Beatrice, roligt att ses när man ska färga för då hinner man prata lite också. Kan säga att dagens samtalsämne var intressant, hon hade rätt i en sak hon sa för ett tag sedan som jag tror jag kommer berätta här inne framöver. Hon är som ett medium, haha! Måste bara kolla upp ett par saker först men sedan ska jag släppa det kan jag lova. Hoppas just den personen läser det då.

Vet ni vad jag ska göra nästa vecka förresten? Bli långhårig :) Ska testa en ny metod och Linda på Main ska göra det. 3 år sedan sist och bra sugen är jag nu. Även om jag har tjockt ska det bli kul med ännu längre. Ska visa er och berätta

Nu sitter jag på tåget till Göteborg,  ska kliva av så jag skriver mer sen!

kram på er

 

 

2015-05-08 Mode / Skönhet

Kommentarer

Beatrice 5 år sen

Tusen tack för igår min fina vän! Håret är helt fantastiskt. Såg att allt hade gått bra idag, GRATTIS, vad kul!!! :)

Ha nu en grym kväll, vi ses, kramar Beatrice

maria g 5 år sen

Vet du någon bra frisör i stockholm h långt tunt hår
vill ha det långt m klippa upp det o ska tona eller
slinga h inte blont eller brunt utan därimellan
m lite rött i mina egna färger alltså o gröna ögon
förut tonade j typ rådjusbrun blev bra m nu finns det
mest färgning fattar ej det vill ej färga ta det lugnt
m cyklingen så det går bra kramis.

Cecilia 5 år sen

Lycka till i morrn och ta det försiktigt! Kramz Cecilia

Rebecca 5 år sen

Har du något bra tips på utresningsschampoo : )?

Lotte 5 år sen

Ååå LYCKA TILL imorn!!!
http://lotte4.blogspot.se

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg