• 2015-05-09, 09:02
  • 1

Idag smäller det! Vi har precis ätit gröt och druckit en Vitargo carboloader. Viktigt att ladda upp med kolhydrater inför loppet. Vi fixade en del igår efter jag kom ner och handlade en del på MM sports. Gillar att dom har produkter från flera leverantörer.

IMG_0627.JPG

Sedan tog vi en kvällstur för att känna av så allt funkar med alla kläder mm. Jag har fått testa en riktigt grymt cykel från Merida och gillar den! Kanske blir mer cykelträning framöver efter detta.

IMG_0628.JPG

Janne har värsta grymma outfiten från Mxdc, vi cyklar i kompressionskläder båda två. Dom sitter så skönt på, känns som man inte har några kläder på kroppen och dom andas. Köpte även underställ, supersexig blöjbyxa men vilken skillnad. Fick bra hjälp av Johan på Intersport på köpcenter 421.

IMG_0626.JPG

Nu taggar vi Göteborgsgirot och snart ska vi ta på oss, cykla bort till Ullevi och möta upp dom andra i vår grupp. Vi cyklar för Stadsmissionen och jag tvekade aldrig även om loppet är långt. Det känns bra att kunna göra skillnad och få fler att cykla för stadsmissionen. Alla pengar går nämligen till ett sommarläger för 80 barn i sommar. Det gör att jag ska trampa på så vi klarar detta! Här kan du skänka en gåva och läsa om vad dom gör.

Kollage-ambassadörer-1

Det ska bli jättekul, jag har tävlingsnerver nu och Janne får ha med sig HELA mitt medicinkit i väskan. Jag har ju en släng av hypokondri, haha! Måste ha typ bricanyl, magmedicin mm. Har inga sjukdomar alls, jag är bara sjukt störd att jag tror att något ska hända så allt måste med. ;)

Håll alla tummar och heja på alla cyklister! Nu ska vi se Göteborg från cykel och ta oss genom 7 mil!

Puss och kram!

 

Kommentarer

lotta 5 år sen

lycka till janne o johanna på eran 7 mil långa cykellopp. det kommer gå gätte bra för er , vilken fantastiskt fin insatts ni gör för dessa barn heja heja er, jag ska göra en insatts för dom men ej på cykel .

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

En sådan lördag! Jag var i ett enda lyckorus efter loppet igår. Det är så häftigt att gå i mål! Nu i efterhand när allt landat och jag gått igenom rundan så…

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…