• 2015-05-11, 22:50
  • 4

Vad roligt att ni gillar Jsquad lika mycket som jag. Sommarens favorit! Tusen tack alla som var med och tävlade. Kanske ni får chansen att vinna den på vår stora Inspirationshelg på sankt Jörgen den 5e Juni? Då kommer vi nämligen tävla ut flera Jsquad.

 HÄR har ni länken till hela programmet och där ni också kan ställa frågor. Vet många bokar extranätter,  det är ett kanonpris, endast 500kr för en extranatt om ni vill komma dagen före eller stanna kvar på lördagen.

Stort GRATTIS till dig som vann den här gången.

Erika H som skrev 8/5 kl 8.04 Vi mailar dig!

2015-05-11 Mode / Skönhet

Kommentarer

Marica 4 år sen

Hej!
Otroligt roligt att följa dig, måste åter igen säga att håret blev helt fantastiskt! Har du något bra tips för hår som fått utstå långvarig stress och nu känns tunnhårigt? =/ Känns i självförtroende då håret inte är som de brukar.. =/

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Tack söta du!

Har du last mina hårinlägg här inne? Sök i rutan längst upp-
frissigt hår
Så får du längre hår

Där hittar du väldigt mycket tips som just handlar om detta.

Mycket kommer inifrån, kanske äta vitaminer? Har du testat priorin? Det hjälper säger många! Gå till hälsokosten. Sedan kör med bra produkter, det är viktigt… Jocio har bra grejer. Inpackningar som bygger upp med protein och keratin. Tvätta inte håret för ofta. Var försiktig med värmeverktyg..
Stor kram och lycka till!

Junitjej 4 år sen

Kanonfin outfit!

Bejo 4 år sen

Hej, tack för en fin blogg och att du delar med dig av ditt liv.En fråga som du kanske kan svara på: finns det någon butik i Skövde som säljer Please-jeans?

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg