• 2015-05-13, 23:30
  • 13

Vilken lyckad dag! Istället för “kundkväll” ordnade Melrose och Lodge Living kundaktiviter under en hel dag. 20% rabatt i hela butikerna, tävlingar, överraskningar och modevisningar. Jag satte mig i bilen och åkte ner efter lunch och valde en oufit jag tror ni gillar. Det var många som gjorde på instagram.

IMG_0946

Västen är som ett smycke av spets, pärlor och paljetter. Älskar den!  HÄR. 

IMG_0902

Jeans Just R, boots från Karma of charms med fransar. O my god, ni måste kolla alla.  HÄR. kommer bli fint till klänningar och shorts i sommar. Väskan vet jag någon frågat efter. HÄR. Beige, guld och vit är färger jag tycker om. Bara lite sol som fattar så vi får lite naturlig färg.

Vi har haft en jätterolig dag med kunder och ett jäkla tempo. Visningar, tävlingar och massa jippo. Kul istället för bara en kundkväll som oftast är på två timmar och då helt hysteriskt. Alla sliter och drar i plaggen, nu fick dom flesta tid att få hjälp, få tid att handla och ändå bra rabatt under hela dagen.

Här kommer bilderna, tack Jessica, Johan och alla goa tjejer och killar som jobbar på Melrose och Lodge living. Ni är fantastiska. Jag hör en del när ni tar hand om kunderna, tex en som var inne ganska sent. En minut över åtta i kväll och då stänger butikerna. Kunden frågade om hon ändå kunde få hjälp och vet ni, det är inte ofta man får ett svar i en butik- Självklart, vad kan jag hjälpa dig med? Efter stängning. Jag kan inte minnas när jag varit med om det. Den här personalen är unik.

DSC_0880

DSC_0860

Felicia! Så söt och härlig, jag dör så roligt. Här står hon vid informationen och ropar ut att vi ska ha modevisning. Precis sånt jag skulle kunna tabba mig fullständigt. Nästan få tvångstanke och ropa ut något heeelt annat knasigt i hela varuhuset. =)

DSC_0903

IMG_0954

Redo för liten visning på Lodge Living! Nu måste ni skynda beställa Jsquad, den här är något extra…. leopard och i bruna toner. HÄR. Jag har även den i tunika, kommer ha den som klänning i sommar.

DSC_0884

Taddaaa! Fina tjejer också i Jsquad. 

DSC_0876

Kolla här då, här har vi snygga och modiga barn som gick med oss på visningen. Det är så kul att se när dom tycker sånt här är kul. Bra träning att gå ensam ut bland folk som står och tittar. Duktiga!

DSC_0886

Fler snyggingar…. klännigen har även ett rumplyft ;) Sitter fint på. HÄR Siden tunikan med vackert djurmönster HÄR. 

IMG_0964

DSC_0859

Nu ska ni se en riktig smällkaramell, fast ändå det coolaste jag sett på länge. När jag först fick se klänningen blev jag tveksam men snörade på den. Oj oj. Så häftig och snygg! Den är omlott som man snörar tight upptill sedan kan man antingen ha den vriden så den är kort i fram eller också på sidan.

DSC_0856

Gillar ni den? Kanske ska på fest, student eller kanske inspirationshelgen på Sankt Jörgen? Då kanske jag också kommer ha den =) HÄR.  Såg nu att den inte kommit upp än, (Sixty days) men maila annars och kolla med dom. Jacka är jofama.

DSC_0846

 

DSC_0883

 

Pangsnygga! Kjolen till höger har jag också, den är lovely. HÄR. Toppen är Uno pio uno. Felicias kläder till höger är Gypsy Ajara. HÄR. 

DSC_0870

Lyxig dress som som en dröm. Glad att tjejerna hade valt ut så fina kläder, att få känna sig som en prinsessa. Märket heter Jen´s Pirate Booty. 

DSC_0896

Ser ni hårsmyckena? Det gör mycket, känns extra festligt och det finns så mycket fint man enkelt kan sätta i. Här har jag ett pannband som är runt om och kedjorna som hänger ner är två slags spännen som man fäster på varje sida. Blev så coolt. Man kan även ha i fram tex. Håll utkik här, osäker om dom lagt upp detta än.

DSC_0894

Sist men inte minst, hittade några fina kläder från Dry lake. Det är nämligen det märket som ni kommer kunna vinna på Sankt Jörgen! Vinnaren får varje månad en lookbook som man får välja vilken klänning man vill. I 12 månader……… fattar ni vilken grym vinst. En ny klänning som du själv får välja varje månad.

DSC_0907

DSC_0908

Tusen tack alla för en riktigt trevlig dag! När jag kom hem till Janne i kväll hade han dukat fram och gjort så fint. När jag öppnade dörren var det tända ljus, färska räkor stod på bordet, bubbel upphällt, ryggbiff serverades och ur högtalaren spelades musiken som vi alltid lysande på i början när vi träffades. Mysigt, romantiskt och underbart att komma hem till när man har jobbat länge. Love U!

IMG_0991.JPG

Nu ska vi krypa ner, i morgon kl 10 ska jag gå bort till Main och Linda ska sätta i långt hår på mig. Wiiiii! Som ett barn på julafton, nu är det flera år sedan och just den här metoden ska jag testa och se om kanske jag också ska börja med på mina kunder. Kolla in här i morgon ska ni få se hur det blev.

God natt och Stor kram till er som skrev en kommentar till Annica.

 

 

2015-05-13 Mode / Skönhet

Kommentarer

Gunilla Johansson 5 år sen

Jag säger bara WOW!!! Jag fick flashbacks tillbaka från min vilda ungdom i slutet på 70-talet!!! Spets, volanger, fransar och allt blingbling. Men visst är kläderna tusen gånger snyggare nu än då, och jag blir så glad av alla snygga outfits!!!!! Kram..

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Haha! Ja, visst är det så. Man blir glad av alla volanger, bling och härliga färger.

Kram!!

Christina 5 år sen

Tack för igår :)
Var inne på Lodge och provade en Jsquard som man kunde ha på många sätt! Men ingen färg var “jag”. På modevisningen hos Melrose hade en tjej just den med “min” färg!! Frågade en tjej från Melrose, hon hjälpte mig, den sista var med i modevisningen och den haffade jag!! Kolla in bild nr 8 i detta inlägg, den korta Jsqarden bor nu hos mig, glad!! Kraaaam

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Wohoo! Var det dog jag pratade med kanske? Visst är jsquad underbara…. man blir så glad. <3
Jag gillar också den korta modellen, snyggt till shorts i sommar!

KRAM!

Jessica 5 år sen

Med risk för att låta som en riktigt tråkig typ men jag har sååå svårt för människor som inte kan respektera butikers öppetider!!! Dem har öppet 10 timmar en vardag på kungsmässan, är det nödvändigt att ta sitt lilla besök dit 5 min EFTER stängning ? Och dessutom vilja ha hjälp! Väldigt gulligt av tjejerna att inte neka henne, men samtidigt hur jävla serviceminded man än är så finns det en tid man stänger butiken och inget i en klädbutik är så livsviktigt att man inte kan respektera öppettiderna + dem som jobbar där!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Absolut, men man kanske var där innan i god tid men kanske inte hade hunnit tittat klart? Kanske inte handlar om att rusa in precis när det stängt?

Sedan är det ganska ofta stor skillnad (inte alltid) på om man är egen eller anställd. Man har förstås ingen skyldighet att jobba övertid, men en sak som fler borde tänka på. Kunden kanske handlar för många tusen? Du bestämmer inte kundens plånbok. Du har ingen aning om hen ska handla för 9000kr trots klockan är 20.01.
Jag tycker det är självklart att man “avslutar en affär” även om det stänger under tiden man hjälper kunden. Eller om kunden redan är inne. Med undantag, självklart kan man inte stanna om man ska med ett tåg, självklart kan man inte ALLTID stanna, dagistider mm mm. Men….
Din lön är inte pengar som kommer från himlen, det är kunderna som ser till att man får sin lön. Alltså, jobbar du inte bra och drar in pengar kan det också sluta med att du kanske inte har arbete.

Sedan har man arbetstider men ibland tycker jag faktiskt det är skrämmande att se hur butikspersonal tar hand om kunder. Speciellt stora kedjor. Det kan vara bedrövligt.Så fort klockan slår 18 så pang ut med er. Dom skiter fullständigt i att man ska handla färdigt för flera tusen.
Det är ibland skillnad på mindre butiker och kedjor…

Kram Johanna

Jessica 5 år sen

Absolut, där håller jag med dig till 100, när jag jobbad som säljare och hjälpte en kund så var det självklart att inte avsluta när butiken stängde om kunden skulle köpa mer (såpass serviceminded är tom jag ;) )!! Kanske missuppfattade situationen för det jag kunde bli galen på (tyst, i mitt huvud) var när kunder gick in EFTER stängning och skulle “bara” titta, eller va tvungen att ha ett par sockar !!!! Jobbade i ett stort varuhus så tog ett tag att få ut alla kunder vid stängning och väldigt ofta kunde vissa ta sig friheten att slinka in. Tror inte någon av dessa hade uppskattat om jag slank in när dem plockar ihop på sitt jobb för stängning liksom… Sen finns det olika sätt att utrycka sig när detta händer, man representerar alltid sitt företag/arbetsgivare även om man har bråttom hem !

Issa Nilsson 5 år sen

Wow, vilka underbart fräscha kläder ! Ser fram emot eventet i Göteborg! Då ska det shoppas!! Kram till dig vackra kvinna

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Wohooooo! Kommer bli amazing!! :) Välkommen!
kram Johanna

Camilla 5 år sen

Hej Johanna, trist man inte kunde vara med igår kväll..
Ni ser ut att ha haft en trevlig kväll=)
Var har du köpt din vita blus, som du har under västen?
Du ser så jäkla fräsch ut :)

kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Det kommer fler tillfällen :)
Den är från Blueco, kolla blus/tunika tills jag kollat upp.

kram och TACK!

lotta 5 år sen

ja säger som du johanna om kunden som kom in i bitk strax innan stägningdax å tjejerna ställde upp för kunde å jobbade över fantastiskt fin gest. ovant men då kommer man tillbaka å rekomendera andra gå dit så å kanske bli ny kund där, annica vilken kvinna grattade henne här igår. å vilken resa hon gör med denna hemska sjukdom har det sjölv lantent i mitt huvud vilande, barnen på modevisningen så söta fina duktiga, du e fantastisk johanna så duktig med allt. läser din blogg flera gr om dan ha ha så kul å insprerande, men kommer ej igång me träningen orkelös å tappat allt , behöver sparki baken gör dina squats å övningar från å till du laggt ut här tackar för det , kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Heja dig!
Det kommer en ny utmaning strax, lyssna på din kropp.Kanske köra sköna promenader nu när vädret är så härligt? Solen gör oss så mycket gott!

Ska visa fler övningar:)

kram!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänk till Ioaku Vilket kalas det blev i lördags! Inte mycket som slår västkusten, sol och härliga vänner. Magdalena hörde av sig och var i stan och skulle ut och äta…

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…

Innehåller annonslänk till Ioaku Vilket kalas det blev i lördags! Inte mycket som slår västkusten, sol och härliga vänner. Magdalena hörde av sig och var i stan och skulle ut och äta…