• 2015-05-15, 11:58
  • 6

Soliga, underbara lediga fredag! Igår em cyklade jag och Janne drygt en timma och testade cykla en bra bit på Göteborgsgirot “bakvägen”. Intressant för det var sjukt mycket backar åt båda håll, kan inte fatta att jag tog mig uppför dom sega i slutet när kroppen var ganska trött. Häftigt vad man kommer långt med vilja och den mentala biten. Jag tänkte mycket på när man kör spinningpass och instruktören säger hela tiden- NU kör vi, tänk inte, bara kör! Åh det hjälpte mig så mycket det sista. Man kör järnet och det är ett sånt lyckorus när man närmar sig.

Även nu när vi kör “bara träning” tänker jag så när benen börjar kännas trötta. I morse åkte Janne till jobbet vid 8 och jag åkte med för att ställa min bil där, sedan cyklade jag hem istället och tog en runda till. 2,3 mil och en bra bit motvind. Hemsk motvind som jag är glad att vi slapp i lördags men benen fick jobba hårt.

IMG_0994.JPG

En del frågar om cyklar här i Göteborg, om man kan hyra mm. Alltså, ni MÅSTE bara hyra cykel när ni är här och cykla runt Göteborg. Det är så makalöst vackert och att flyga fram på cykel samtidigt man får uppleva vackra vyer är härligt. Kolla karta hur ni kan cykla. HÄR hittar ni vart man kan hyra, dom finns precis överallt i centrala Gbg och enkelt sätt att ta sig fram.

IMG_0997.JPG

Cykla ner tex till Saltholmen, ta en båt ut till en vacker ö. Reser ni med regionen runt ingår även alla båtturer runt Göteborgs skärgård. Billig semesterupplevelse och lovar er att det blir en fin tur. Man kan cykla runt i slottskogen, där kan man stanna och tex spela minigolf, köpa en glass, kolla på sälarna mm. Så fint där, jag springer ofta där.

Cykla runt i stan, Haga, Linné tex är ju också en vacker upplevelse bland alla vackra hus och caféer. Jag kommer cykla mycket framöver och lägga upp bilder på vackra platser så ni kan få fler tips. Låter det bra?

IMG_1072.JPG

Nu ska vi äta en omelett, Janne är en mästare på det. Blir allt lite bortskämd. :)

IMG_1074-1.JPG

Vill ni ha fler tips här i Göteborg ska jag försöka hjälpa er, Janne vet mycket.

Puss och kram, nu ska vi ut i solen.

2015-05-15 Hälsa

Kommentarer

Sofie 5 år sen

Gärna mer tips! Ska se om vi kan hyra cyklar nästa gång vi är nere i underbara Göteborg!

Linda 5 år sen

Jaaaa mer cykeltips! Gbg är underbart jag har en snygg, snabb cykel och matchande cykelhjälm jag gillart:) kram Linda!

Agneta 5 år sen

Hej Johanna
Cykeltur till Amundön är jättefint:) ha en härlig helg fina du.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Härligt!! Tack det samma :) kramar

Alice 5 år sen

Cyklade faktiskt också runt i Göteborg igår. Från stan ner till Saltholmen och sedan tillbaka via vackra Botaniska. En underbar dag var det! Nu sitter jag hemma och jobbar, men ska snart bryta upp för dagen och spendera några härliga timmar i solen. Trevlig helg på dig!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Visst är det härligt! Jag cyklade ner till saltholmen förra helgen, så fint där.
Trevlig helg! kramar

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Ni var många som reagerade när jag skrev om kaoset på badstranden jag skrev om här.Tyvärr är det lika illa på uteserveringar, stränder och många andra ställen nu. Hur tänker ni som trängs och…

Innehåller annonslänk till Ioaku Vilket kalas det blev i lördags! Inte mycket som slår västkusten, sol och härliga vänner. Magdalena hörde av sig och var i stan och skulle ut och äta…