ANNONS
Integritet på Tailsweep

Bönpasta med kyckling i jordnötssås

/

Copyright 2014


Detta måste ni testa om ni gillar jordnötssås… Jag älskar pasta men undviker det på veckan, äter det gärna någon gång på helgen. Under veckorna anpassar jag kosten till hur jag tränar, planering är därför viktigt. Den veckan jag skulle köra Göteborgsgirot över 7 mil i tuffa backar laddade jag med mycket kolhydrater, kroppen mådde bra av det men då är det också en hel annan träning och jag vet hur min kropp fungerar. Tränar jag mindre håller jag mig från att äta för mycket. Ska jag köra hårda tabatapass, intervallpass vill jag ha mer. Går inte upp i vikt, snarare mår bättre. Man måste hitta sin grej vad som fungerar för sin kropp.
Igår blev jag dock sugen på pasta men gjorde bönpasta istället, rik på protein och mindre kolhydrater men mycket näring. Väldigt gott för man får ändå den krämiga och känslan att det är pasta.
Kyckling i jordnötssås (utan socker förstås) blev det till middag och här är receptet:


Strimlad kyckling i jordnötssås 4 pers 
Strimla 4 färska kycklingfilleér och stek med salt och peppar
2 paprikor gul, röd och fräs i pannan
2 vitlöksklyftor
1 tsk sambal oelek (Starkare ta ännu mer)
skvätt sojasås
ca 1/2 dl jordnötssmör
1 burk kokosmjölk
Körsbärstomater, lägg på efteråt
Parmesanost

Detta kanske man vill ha ris till men bönpasta eller sötpotatis funkar lika bra. Det blev galet gott!


Copyright 2014

 Bon apetit! 

10

Häng med mig på Instagram!

@johannatoftby
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00