• 2015-05-19, 18:53
  • 10

Detta måste ni testa om ni gillar jordnötssås… Jag älskar pasta men undviker det på veckan, äter det gärna någon gång på helgen. Under veckorna anpassar jag kosten till hur jag tränar, planering är därför viktigt. Den veckan jag skulle köra Göteborgsgirot över 7 mil i tuffa backar laddade jag med mycket kolhydrater, kroppen mådde bra av det men då är det också en hel annan träning och jag vet hur min kropp fungerar. Tränar jag mindre håller jag mig från att äta för mycket. Ska jag köra hårda tabatapass, intervallpass vill jag ha mer. Går inte upp i vikt, snarare mår bättre. Man måste hitta sin grej vad som fungerar för sin kropp.

Igår blev jag dock sugen på pasta men gjorde bönpasta istället, rik på protein och mindre kolhydrater men mycket näring. Väldigt gott för man får ändå den krämiga och känslan att det är pasta.

Kyckling i jordnötssås (utan socker förstås) blev det till middag och här är receptet:

Strimlad kyckling i jordnötssås 4 pers 

Strimla 4 färska kycklingfilleér och stek med salt och peppar

2 paprikor gul, röd och fräs i pannan 

2 vitlöksklyftor

1 tsk sambal oelek (Starkare ta ännu mer) 

skvätt sojasås

ca 1/2 dl jordnötssmör 

1 burk kokosmjölk   

Körsbärstomater, lägg på efteråt

Parmesanost

Detta kanske man vill ha ris till men bönpasta eller sötpotatis funkar lika bra. Det blev galet gott!

DSC_0962

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

 Bon apetit! 

2015-05-19 Recept

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar Vilken sommarvärme! Jag och Lisa-Marie har varit ute på en runda med Lucy, hon badar och går i vatten så fort vi hittar en bäck. Svalka av sig är skönt.…