• 2015-05-20, 22:35
  • 3

Vad kul att ni gillar magutmaningen! Herrejesus vilken träningsvärk jag har. Den är tuff men effektiv.

I fm åkte jag ner till Gbg för att ha ett spännande möte med Jessica från Melrose, Lodge living. Min allra största samarbetspartner på inspirationshelgen! Nu börjar vi få ordning på saker och ting och ni anar inte listan på vad som kommer hända den helgen. Det blir extra allt från början till slut. Vi har bockat av alla företag till den stora goodiebagen ni kommer få på rummet när ni checkar in, vi bockade av ljud och ljus inför kvällens uppträdanden, bockade av modevisningen, jag har pratat med Åse 56 kilo om lite praktiskt inför föreläsningen mm mm. Marcus som föreläser, Anders som ska köra träningspass är taggade. Ringde Pontus Borg som kommer köra middagsunderhållningen mm. Var också borta hos tjejerna på salong Main för att stämma av lite med dom inför kvällen. Ni som bokat- missa inte att ni kommer få fri styling inför kvällens fest!

IMG_1370.JPG

Tjejer- Det kommer en hel drös med trevliga killar också, hehe ;)

Det är så galet mycket runt omkring detta men också något som jag älskar att hålla på med. Något som är väldigt roligt är att det är många företag som hör av sig och vill sponsra med fina priser att tävla ut till er på kvällen. Jag smäller av! SÅ fina priser… vill vinna alltihop tror jag snart. Ha koll på vår facebooksida för uppdateringar varje dag och tider mm. “Inspirationshelg på Sankt Jörgen Park resort” Där hittar ni allt. Vill ni boka biljett, fåtal kvar nu! HÄR. 

Sedan bar det iväg på nästa möte och dagen har gått i ett. När jag lade ut en oufitbild var det flera som undrade över kläderna, lika bra jag lägger upp här inne och länkar så blir det lättare.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Jackan är ny från Jofama By Kristine Ullebø. Den är redan min favorit. Har haft en del från Jofama men just denna är något extra. Vit med nitar. Fint mjukt skinn, med mycket detlajer och den sitter bra. Ni kan kika HÄR på deras hemsida för att hitta vart den finns.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Jeans från some days loving från blueco.  Toppen syns inte riktigt under men den är lite rolig, det är fransar på sidorna. Kolla in furia.se HÄR. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Glasögon är Marc Jacobs, äntligen kommer jag ihåg att skriva ner numret, en del som frågat. Jag gillar den runda formen och kul med lite annorlunda. 466/S

IMG_1383.JPG

Vi har varit på gymmet och kört axlar och armar, avslutade med magutmaningen. Ett set. My god. 260 stycken och det är kul att se vad detta kommer att ge. Nya läsare- Kolla in gårdagens inlägg om magträning, finns en film och tydligt utförande.

Vi har förstås en hashtagg på instagram. #johannasmagutmaningIMG_1388.JPG

En månad kör vi, utmana er själva och se hur mycket ni orkar. Jag kör denna tre gånger i veckan och kommer öka för varje gång.

Kör!

Puss och sov gott

 

 

2015-05-20 Hälsa

Kommentarer

Ann-Sofi 6 år sen

Körde magutmaningen igår, 1 set – har en skön träningsvärk idag!

Annette 6 år sen

Hej. Ska bli så kul på eventet, ser sååå fram emot det! Vad mycket fint du ordnar för oss :). Får inget napp på samåkning och med mitt lokalsinne så är det säkrast att ta buss o taxi :) kram kram

pia 6 år sen

Du är snygg som alltid Johanna :) Får man fråga vilken storlek du har i jackan?? Jag har tischan med fransarna såå fin :-)
Jag hade oxå velat kunna vara med på hotellvistelsen, men jobbar hela den helgen…
Ha en toppen dag!
Kram

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar Vad kallt det var i morse när jag var ute med Lucy, men jag gillar det! Frisk luft och lite varmare kläder är skönt. Jag tränade på morgonen idag, härligt…

Idag har vi kikat på två stugor här uppe, så kul att åka runt och titta, drömma och tänk när man hittar något som känns rätt. Så spännande! Vi har kört längdskidor…