• 2015-05-20, 15:59
  • 8

Jag har testat att stoppa fötterna i sockorna från Salvequick, ”Exfoliating socks”alla pratar om. Har gjort något liknande en gång och blev jättenöjd. Eftersom jag står upp hela dagarna och tränar mycket så försöker jag alltid ta hand om mina fötter, smörja noga annars blir dom torra och ömma. De här sockorna är ett superenkelt och smidigt sätt att ta hand om fötterna! Ingen fil eller kräm behövs!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Igårkväll satte jag på sockarna på fötterna och hoppade i tofflorna. Man kan dra på sina egna sockar utanpå och gå som vanligt, men jag passade på när jag var hemma på kvällen och satt och jobbade vid datorn. De skall sitta på i 90 minuter.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Vet några av mina vänner som blev så nöjda med dessa, är det någon av er som också testat? Vad tyckte ni?
Här kan ni se mer om hur den fungerar!

Presenteras i samarbete med Salvequick

2015-05-20 Hälsa

Kommentarer

Amanda 6 år sen

Hej
Skriv gärna resultat sen!
Ha en bra dag !

Nouw.com/amandaheurlin

Maria 6 år sen

Såg ditt inlägg igår och blev så sugen på att prova! Mina fötter behöver verkligen piffas upp lite (speciellt när man snart vill börja gå i lite mer öppna skor..)
Men! Döm om min förvåning. Det finns inte att köpa dessa sockor någonstans??!! Jag var på vartenda apotek och dagligvaruhandel (eftersom de säger det i filmen) men icke! Ingenstans!
Älskar när du ger oss tips om produkter i bloggen men snacka om antiklimax när de inte går att få tag på :(
Kanske kunden kan ge oss info om vart vi skall gå för jag förstår att det absolut inte ligger på ditt ansvar!
Kram och tack för en inspirerande blogg!

Svar på kommentaren:
Åsa 6 år sen

Jag hittar inte heller!? Varit runt i alla butiker och apotek och t o m bett kompisar att titta om de kan hitta. Ingenstans finns de? Det enda jag hittar om man googlar är att de kan beställas på nätet men nä, då tar jag något annat märke istället, finns ju andra på apoteken!
Ska bli kul att läsa hur de fungerade!

Mia 6 år sen

Tyvärr funkade det jätte dåligt för alla oss tre som testade, visst åker det av lite skinn men det är mycket bättre att fila.

josefin 6 år sen

Låter som en dröm, är så trött på allt filande! Detta måste jag bara testa, visa gärna upp slutresultatet :)

Cecilia 6 år sen

Hej! Har oxå testat för något år sen men då hete det Baby Foot. Man flagnar kanske mycket…liste läskigt tyckte jag…lite ET känsla…Blev väl lite OK efteråt men var inget super. Men dom har säkert utvecklat det under åren….Du får berätta sen om detta är bättre. Kram Cecilia

TS 6 år sen

Yes denna metod är super. Nu hade jag ett annat märke när jag provade. Efter ca 2 dgr började det hända saker, sov med strumpor på för att slippa allt avfall i sängen….urk
Voila……vilka sommarfötter jag fick. Efter nån dag gjorde jag en liten putsning med Scholls autofotfil som och är kanon….

Kram från +27 grader

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Ja, det är en spännande metod. Sköter om fötterna ganska noggrant så därför ska det bli intressant att se hur detta blir.

Kram på dig och njut av värme!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar Vad kallt det var i morse när jag var ute med Lucy, men jag gillar det! Frisk luft och lite varmare kläder är skönt. Jag tränade på morgonen idag, härligt…