ANNONS

Så här får du fina sommarfötter med sockar från Salvequick

/

DSC_0987

Jag har testat att stoppa fötterna i sockorna från Salvequick, ”Exfoliating socks”alla pratar om. Har gjort något liknande en gång och blev jättenöjd. Eftersom jag står upp hela dagarna och tränar mycket så försöker jag alltid ta hand om mina fötter, smörja noga annars blir dom torra och ömma. De här sockorna är ett superenkelt och smidigt sätt att ta hand om fötterna! Ingen fil eller kräm behövs!
SAMSUNG CAMERA PICTURES

Foto: Copyright 2014


Igårkväll satte jag på sockarna på fötterna och hoppade i tofflorna. Man kan dra på sina egna sockar utanpå och gå som vanligt, men jag passade på när jag var hemma på kvällen och satt och jobbade vid datorn. De skall sitta på i 90 minuter.
SAMSUNG CAMERA PICTURES

Foto: Copyright 2014


Vet några av mina vänner som blev så nöjda med dessa, är det någon av er som också testat? Vad tyckte ni?
Här kan ni se mer om hur den fungerar!

Presenteras i samarbete med Salvequick

8

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@johannatoftby
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00