• 2015-05-22, 16:35
  • 5

Smoothie går inte tröttna på. Frukost, mellanmål? Magen mår prima av smoothie. Man kan dessutom göra det av stort sett allt, ta vad som finns hemma typ. Idag gjorde jag en vansinnigt god rackare som passar in till både helg och sol. En hubbabubbarosa drink som smakar mojito. O.MY.GOD.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Krämig som glass och smakar himmelskt. Nu vet jag att Janne ler lite när han läser detta för han tycker att jag alltid säger, DETTA MÅÅÅÅSTE du testa. Det var det godaste eller bästaaaaa ever! Haha! Kan det bli bättre då svarar han.

Yes! Denna var faktiskt det.

Enkelt.

Äpple Kullamust (Helt utan socker)

Frysta jordgubbar

Lite kokosolja

Lite proteinpulver vanilj (mättar bra och ger lite krämigare)

Färsk mynta

Mixa allt.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Testa! Smakar som en sommardrink.

Fått mycket gjort idag, suttit och fått undan massa mail, möten, papper mm. Fredagar har jag lagt tid enbart åt dator, mitt hem mm mm. Skönt att jobba hemma och inte behöva iväg. Dagens träning blev Bodypump. Jessica körde fullständigt skiten ur oss idag! Grym musik, tuffa övningar och mycket energi.

IMG_1487.JPG

Hua vilket pass. Mina ben viker sig nästan..

Lika trötta och svettiga som vi ser ut. Jessica är en utav dom bästa instruktörerna tycker jag. Det var hennes ord jag hörde i huvudet dom sista tuffa km när jag körde Göteborgsgirot. När vi närmade oss 7 mil och skulle uppför en hemsk backe tänkte jag bara på vad hon alltid ropar på passen-  Tänk inte nu, bara kör!! Det kommer man väldigt långt med och den energin och peppningen hon ger hjälpte mig även genom loppet.

Häftigt vad man kommer långt med tankens kraft.

Har även packat upp en del från MMsports, har en del träningsgrejer här hemma ifall jag inte kommer men beställde fler hantlar. Jag går dock gärna till gymmet för jag trivs och tycker det ger mig mer. Men hemmaträning är riktigt bra om man inte kan åka iväg. Beställde även jordnötssmöret, oj oj så gott. D-vitamin, Magnesium och Holistic proteinpulver. HÄR hittar ni allt.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Nu kom L-M hem, vi ska greja här och jag ska även förbereda lite inför alla kalas i morgon. Mycket roliga saker som ska fixas. ;) Sedan blir det middag med min stora tjej på tu man hand. Fröken har beställt Oxfile, tänk om det kunde bli lite varmare så vi kunde grilla.

Vad gör ni i kväll? Hoppas ni får en rolig helg! Glöm inte testa rosa drinken nu och säg vad nu tycker.

Kram!

2015-05-22 Hälsa , , ,

Kommentarer

Anna Wilhelmsson 5 år sen

Provade den rosa drinken idag:) fick typ bubbelgumsvibbar från 80-talet typ:) kommer definitivt att göras igen!

Sofia 5 år sen

Den där smoothien lät supergod, måste jag absolut testa. // Sofia

Anna 5 år sen

Hej Johanna! Jag har tid hos Linda på Main på onsdag för att diskutera hårförlängning. Jag funderar på att välja samma metod och hår som du har och därför vore det intressant att höra om du är nöjd med håret och tejpmetoden? Jag har inte haft förlängning tidigare och har därför dålig koll. Ha det gott!

Amanda 5 år sen

Åh så gott det såg ut !

Nouw.com/amandaheurlin

Angela Sundin 5 år sen

Och här kommer jag med ett tips tillbaka. Min påhittade äpplepaj-smoothie. :). Osötad kokosdryck, proteinpulver vanilj, spenat, äpple, pyttelite fun light appear för mer äpplesmak om man vill, kanel och en nypa kardemumma. Det är som att dricka äpplepaj med vaniljsås. Nomnomnom. ;)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Hej från väldigt blandat väder i Göteborg. Strålande solsken, regn och sen hagel. Vilken skur! Men jag hann med 7,5 km innan det blev kolsvart och jag lade benen på ryggen och…

Idag kom tjejerna ner från Skövde, vilken mysig dag vi haft ute på Saltholmen där vi har båten. Just därför jag ville ha den där i år för det är ett bra…

Igår kväll kom vi till Saltholmen efter fyra ljuvliga dagar ute med båten. Vilket väder augusti bjuder på, helt underbart! Vi stannade tre nätter med båten ute på Käringön och vilken idyll.…

Innehåller annonslänkar till Odd Molly och Ellos Hoppas ni mår bra! Vilken start vi fick på augusti, vilket väder, vilken värme! Nu är vi på Käringön, västkusten levererar verkligen. Får nästan nypa…