• 2015-05-25, 16:16
  • 0

Hallå! Har ni haft en fin helg? Missa inte LdIr tävlingen, kul att ni är många som också gillar dom snygga bootsen. Här har vi kommit igång även om det var bra segt i morse. Jag tog en runda PW på 5 km före frukost och i kväll blir det ett tabatapass och corepass på gymmet. Såg vem som är instruktör och vet redan nu att jag kommer vara halvdöd efter dom två passen.

Ni är flera som skrivit att ni också gillar bönpasta, nu är det slut med “unnasigmaten” som i helgen och dags att återgå till vanliga rutiner igen. Lördagen åt vi massa gott förstås och även igår en god “vanlig pasta” som Janne gjorde. Helgen är till för att njutas tycker jag av lite det man känner för, det viktiga är att du lyssnar på din kropp vad just du klarar av att äta utan att börja med något frosseri.

Jag tycker den här rätten är enkel men jättegod, dessutom mycket protein och lite kolhydrater så orkar jag passen i kväll.

Kyckling med tomat och basilika 4 pers

Bönpasta, (Jag har den från risenta)

4 kycklingfileér, skär i bitar och stek

Champinjoner

Röd paprika

1/2 gul lök

1 vitlöksklyfta

3 dl grädde

Soja

1 msk tomatpure

Kycklingbuljong

Basilika

Färsk tomat

Riven parmesan

Stek kycklingen och fräs lök, champinjoner och lök i kokosolja. Vänd ner kycklingen och resten av ingredienserna. Tillsätt tomatpure, grädde och kryddor. Koka ihop. Smaka av med mer basilika om det behövs.

Jättegott!

DSC_0264

Sitter och jobbar med några inlägg som kommer strax, ett samarbete med en smyckesbutik jag tror ni kommer gilla samt en del info om vår stora inspirationshelg på Sankt Jörgen. Det närmar sig!

Hej så länge!

ps, hur går det med magövningarna? Kör ni? Nu laddar vi för minst tre pass med dom övningarna i veckan och kanske vi klarar av mer än ett set.

 

2015-05-25 Recept

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.