• 2015-05-25, 20:50
  • 9

WOW! Nu är det över 100 bokade till vår stora inspirationshelg på Sankt Jörgen den 5-6 juni. Det kommer bli en galen helg. Ni som har bokat, har ni några speciella önskemål på varumärken i Blueco shoppen som kommer byggas upp under helgen?  Det kommer alltså finnas en hel shop med galet mycket fint från Blueco.se där det är minst 20% rabatt på allt. Vi har även en överraskning till er som bokat, ha koll på era mail.

Vad vill ni ha för varumärken? Pleasejeans, Jsquad, Ldir, Ajlajk, Sixty days? Smycken, klänningar, skor, väskor? Kika gärna in på Bluco.se för att se lite vad ni gillar. Skriv gärna nedan i kommentarsfältet eller maila på [email protected] så tar vi med så mycket vi bara kan!

27895099-origpic-e920ce

24071135-origpic-ba7cef

26079277-origpic-145fdf

27919520-origpic-fdab47

27441486-origpic-db7941

 

Finns så mycket fint…. vi kommer dessutom köra en modevisning på kvällen och det kommer bara vara massa tokigheter ! Under middagen kommer Pontus Borg uppträda, han är väldigt duktig och kan få vilka middagsgäster som helst att stå på borden. =) Han uppträdde bland annat på min 40-årsfest. Han är grym!

11193406_689354987843453_7757363181211907887_n

Kl 20 är det middag och då smäller det i restaurangen. Där kommer vi även dra alla vinnare, priserna kommer jag visa här inne i veckan. Jag fattar inte att det blivit så här stort, vi har så fina grejer så jag smäller av snart. Hela programmet och catider hittar ni på vår facebooksida HÄR.

Vet ni mer? Under kvällen kommer DJ brudarna i Grabb spela! Dom är från början dansare, jobbat i nattklubb tillsammans och nu har dom gruppen Grabb och spelar på stora nattklubbar runt om i Sverige. Dom kommer tex spela på Bråvalla. Hur häftigt är det inte att dom även kommer spela på vårt event på Sankt Jörgen!! Det- kommer-bli-drag. Det är koreograferade dansshower, party och grym musik. Det blir tryck!

11178264_716355421806996_39930670615027446_n

IMG_1715.JPG

IMG_1714.JPG

 

Kolla detta:

 

Nu finns det bara några platser kvar, sedan är det helt smällfullt i restaurangen och föreläsningssalen. Jag fick några mail om man kan ta med sig mannen, självklart! Här är alla välkomna! Passa på att ta en romantisk helg på det här eventet som passar båda. För bokning klicka HÄR. 

dsc_0141

dsc_0159

 

Överraskning!

Håll utkik på era mail ni som bokat, där kommer ni nämligen få en personlig kod som ni kan handla för på Blueco.se  innan. Hela 30 % rabatt kommer ni få på allt. Det ni handlat kommer sedan levereras till ert hotellrum och är på plats när ni checkar in. Inte illa va!

Vi ses snaaart!

 

 

Kommentarer

Issa Nilsson 5 år sen

Hejsan!
Ser verkligen fram emot detta! En liten undran bara… kommer vi att få hemskickat biljetter eller hur får vi en annan typ av bekräftelse?
Kram till dig

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Hej! ja, nu är det nära!!!

När ni bokar/betalar får ni även orderbekräftelse. Har du inte fått det?

Välkommen!!
kram Johanna

emma 5 år sen

Hej Johanna.
Jag skulle så gärna vilja komma på ditt event. Men jag har opererat min axel precis så kan inte va med o träna så då känns det ju lite meningslöst att boka. Men skulle gärna vilja va med ändå på föreläsningen middan o allt det andra o träffa dig såklart. Så min undran är skulle man kunna boka nån slags dags biljett?
Kram emma

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Hej Emma!
Det är två träningspass på dagen och det ingår i dagspriset.
Då kan man istället softa i deras underbara Relaxavdelning. Det finns massor av annat att göra då. Kolla blueco.se, det finns en dagsbiljett där men skiljer inte så mycket, det är allt på dagen, kvällen som kostar. Logi tillkommer för 500.

Hoppas du kan komma! :)

kram!

Anna 5 år sen

Men herregud vilken helg ni ordnat! Kan nog inte missa detta. Idag kollar jag med min kompis i Göteborg om vi kan boka!

Annica 5 år sen

Låter såååååå kul! Önskar er alla toppendagar!!!!! Johanna DU är BÄST! Kram ❤️️❤️️

Agneta 5 år sen

Oj oj oj..
Vilken galen helg! Nu måste vi boka!!

Annette 5 år sen

Så glad att jag tog mig i kragen o bokade!! Låter verkligen som att det kommer bli helt galet:).
Kram kram

Loella 5 år sen

Låter helt fantastiskt bra allting!! Och det bästa av allt är ju att detta ska jag vara med på. Nu är det inte långt kvar. Vilket grymt jobb du har gjort Johsnna för att sy ihop allt detta!
Kram på dig

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…