• 2015-05-28, 19:08
  • 8

Flera undrar över dagsbiljetter till inspirationshelgen den 5e juni, ni som tex bor i Göteborg eller inte kan stanna över. Vi har några dagsbiljetter kvar. Allt ingår från början till slut (utom logi). Föreläsningarna, träningspass, all mat, frukt, smoothie,  kaffe mm. Middagen på kvällen, priser, goodiebag samt tillgång till personlig kod som ger er 30% rabatt på allt på Blueco.se! Ni kan även få styling av tjejerna på Main om ni vill. Dom är på plats under hela eftermiddagen och erbjuder fri styling tillmiddagen. (Ni kan byta om och fixa er inne på relaxen till middagen.)

Ni anar inte hur mycket priser vi har så jag tror en hel del kan till och med gå plus. ;)

Vill ni kika in på vackra Sankt Jörgen Park resort klicka HÄR. 

5327

1389

Vill man inte vara med och träna kan man förstås njuta inne på relaxavdelning istället. Vill man kanske istället ta en ansiktsbehandling så gör man det. Vi har ett fullspäckat schema men man är med på det man vill.

Vi kommer få en fantastisk helg, jag ser så mycket fram emot att få träffa er alla! Ser även fram emot våra grymma föreläsare, jag vet att vi kommer få lära oss SÅ mycket. Kost, hälsa, träning och inspiration.

Idag har jag tagit emot två leveranser till goodiebag. Tror ni kommer bli glada. Det är väldigt  mycket att rodda med nu men också väldigt roligt. Fick mail om ännu mer priser idag. Fattar inte vart det ska sluta, det är måååånga företag som vill vara med. och det blir bi glada för! Eller hur?

För att boka dom sista dagbiljetterna klicka HÄR. Där ser ni också hela programmet.

bert-nya-011

Detta kan ni inte missa!

 

Kommentarer

Maria 5 år sen

Åh jag har bokat två övernattningar men hade hellre bokat dagsbiljetter då både jag och mamma bor i Gbg och mamma börjar jobba tidigt den 6:e. Fanns inte då jag bokade samma dag de släpptes. Går det att justera? Vore snällt :) Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Hej Maria! Vi släppte dagbiljetter för det var sådant tryck! Går säkert att lösa! Maila: [email protected]

KRAM och välkommen!

Marie Larsson 5 år sen

Åhhh…. Vad jag skulle vilja vara med!!!
Tyvärr fick jag operationstid på torsdag & kan av förklarliga skäl inte ta mig till Gbg :(
Jag ser alla fina priser & är övertygad om att det blir en fantastisk helg <3 <3 <3

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Krya på dig! Det kommer fler :) kram!

Lottaf71 5 år sen

wow vilken grej det kommer bli :))! Hade såååå gärna hängt på men just den dagen är min kollega ledig och jag är hennes backup :(( så typiskt,!! Hoppas ni får det toppen härligt. Önskar så att jag kunde gått med!

Kramar <3
Lotta

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Ja det är galet!!!! Större än jag någonsin kunde drömma om.
Det ska bli så kul! Du får vara med nästa gång och kollegan får jobba istället ;)

kram Johanna

Anna 5 år sen

Vilken helg!!! Kikade på ert program nu, det kommer bli så kul!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Verkligen!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Hej finingar! Har fortfarande knappt landat efter helgen. Svävar fortfarande på moln! Så mycket kärlek och energi på en och samma gång. Att ha hand om ett sådant här stor event och…

Innehåller annonslänkar Vilket väder! Idag är det helt underbart ute. Jag har tagit en långrunda och måste ut igen snart, luften är skön, solen steker idag. Vilken höst! Sitter och skriver fakturor…