• 2015-05-30, 17:21
  • 6

Hamburgare på högrev, krämig ost och en god dressing. Hur gott?! Eftersom jag helst inte vill äta bröd så gjorde jag Åse, 56 kilos ostbröd som hamburgebröd istället. OH.MY.GOD. Jag gjorde hamburgare på högrev, lite kallt vatten salt och peppar. Sedan god ost- toppa med en smarrig dressing. Favorit är bluecheese…. Brödet är verkligen så gott.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ni måste testa. HÄR hittar ni hennes inspirerande blogg med massor av recept. Skriv in ostbröd så hittar ni det. Åse är en utav våra inspirerande föreläsare på vårt event. Jag är så glad att hon är med, ni är många som kommer få ta del av hennes kunskap och erfarenhet. Vi kommer få mycket pepp, inspiration, råd och tips. Jag vet många kämpar med kost och vikt men det behöver heller inte handla om att gå ner kilon. Det kan handla om att man vill få en annan syn på kost. Lära sig njuta av god mat och slippa det där “jag får inte äta” tänket”. Exakt det kommer Åse prata om!

Föreläsning: Ditt bästa jag- Kost för kropp och själ.

ÅSE-A4

Ni som inte har bokat och inte vill missa detta, vi har ett par platser kvar. Ni bokar HÄR och nu gäller det att vara snabb. Har ni frågor? Ni kan antingen maila mig på facebook, finns där: Johanna Toftby. Gäller det allergier, betalning, fakturering mm eller vem ni vill dela rum med- Maila [email protected]

2-RUMKVAR

Nu är jag snart framme i Göteborg, det ska bli så kul att åka hem till Jessica och Johan för massa planering för er som kommer till Sankt Jörgen.

KRAM så länge

2015-05-30 Hälsa

Kommentarer

jessica Eliasson 5 år sen

Tack Johanna. Det låter betryggande. Ja, Anette vi kommer säkert få det toppen. Vi ses!

mvh jessica/Kungsbacka

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Jag vet att ni kommer få det fantastiskt!!

Jessica Eliasson 5 år sen

Bokade en plats. Har fått ett mail så jag hoppas jag lyckades få en plats. Kommer själv. Hoppas det finns fler ensam bokade…
Jessica/Kungsbacka

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Hej Jessica!

Varmt Välkommen! Det är många som kommer ensamma och jag lovar att du inte kommer känna dig ensam. Det är fullspäckat schema och vi är många som kommer ta hand om er. <3

Ser fram emot att få träffa alla! Vi kommer få en galen helg!

kram Johanna

annette 5 år sen

Jag kommer också själv och det känns lite läskigt men litar på Johannas ord:)
Säker på att vi kommer få en helg vi aldrig kommer att glömma!!
Annette/Eksjö

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Det är många nu som kommer själva, ni behöver verkligen inte oroa er! Vi kommer var många som tar hand om er! Det kommer bli en fantastisk helg!!! <3

Ses snart! kram!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Ni var många som reagerade när jag skrev om kaoset på badstranden jag skrev om här.Tyvärr är det lika illa på uteserveringar, stränder och många andra ställen nu. Hur tänker ni som trängs och…

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…