• 2015-05-30, 12:05
  • 17

Vi har en vinnare i tävlingen där du kunde vinna ett par valfria LDIR från finaste blueco.se! Tack till er andra som var med, håll utkik. Det kommer tävlingar i veckan igen med roliga grejer.

Vi har mailat dig och hoppas du blir överraskad den här regniga lördagen.

Stort GRATTIS:

Susanne Svanberg

Blueco har din mail och ni bestämmer vilket par som du vill att dom ska skicka hem till dig. Hoppas du kommer älskar dom lika mycket som jag. Skönaste som finns!

IMG_2013.JPG

Här är lördagen igång och jag har varit ute på en pw före frukost. Älskar mina rundor på morgonen innan allt drar igång. Blir glad och pigg. Trots regn och skitväder så är det skönt när man väl är ute.

Nacken är tack och lov lite bättre idag. Jag satt med TNS apparaten igår kväll och det hjälpte en del. Men det är frustrerande att ha ont. Kan inte begripa dom som lever med ständig, svår värk. Fick nästan panik av den huvudvärken igår em. Min idiot skrev in plötslig nackont, inflammation mm på google. Smart. När man är hypokondriker som jag är det inte smart alls-Hjärnblödning, stroke, mm mm var som ett skott i pannan.  När jag sedan åt voltaren för inget annan hjälpte fick jag plötsligt ett tryck högt upp över magen.  Det vet jag att man kan få men detta var något annat. Ok, då googlar jag upp hjärtinfarkt också.

IMG_2014.JPG

GAAAAAAAALEN jag blir på mig själv när jag drar igång!!!! 

Hatar att vara sjuk, hatar sjukdomar och elände. Letar aldrig men när/om jag får symptom, då slår min hjärna bakut. Åker aldrig in till sjukhus, jag är livrädd för sjukhus. Jag går istället och känner efter och vill ha någon som ger en bekräftelse på att jag är HELT FRISK.

Jag jobbar med detta, för det är inte lätt för Janne när jag ringer honom och måste få en bekräftelse på att allt är normalt. ;-)

Det har garanterat med trauma på sjukhus att göra. Förlorat barn, blodförlust mm så jag vet vad det beror på. Kroppen förknippar sjukdomar med ångest och trauma.

Kanske någon som känner igen sig? Nog om det. Idag är jag mycket bättre och ha sovit riktigt bra.

Fredagskvällen blev lugn som ni förstår och jag gjorde inte mycket mer än middag. Samtidigt vill kroppen röra på sig när nacken är stel så ligga på soffan är inte heller bra. Vi gjorde morfars potatis i ugnen samt grillade oxfile som blev så god.

DSC_0384

DSC_0414

Enkelt med färdigköpta såser i bland. Potatis äter jag gärna när dom är goda som dessa. Finns inga bättre än pappas! Mysig middag med båda tjejerna hemma. Inte bara jag som fotar överallt, hehe

IMG_1937.JPG

Älskar Jsquad! Det finns massor av vackra print nu. Jag körde LdIr stövlarna till svarta jeans 2 and one. (Klippt hål vin knän)

HÄR hittar du min Jsquad. HÄR hittar du stövlarna. HÄR finns jeansen. Bra pris. Jag har dom i fler färger. (Favoriter som har bra midja och funkar till allt)

DSC_0378

Snart kan vi gå med bara ben, bara det kommer lite mer värme, please…..!

Ni som bokat in er till inspirationshelgen nästa fredag- Missa nu inte kolla era mail! Där hittar ni er personliga kod som ger er 30% rabatt på ALLT ni handlar på Blueco.se Det gör ganska mycket tex om man ska köpa LDIR mm…… ni har sedan era påsar ni shoppat på hotellrummet när ni checkar in på Sankt Jörgen. Så glad över att ha detta event med gänget på Melrose och Lodge Living. I kväll ska vi ses och planera in det sista. Wiiiiiii nu är det nära!

Puss på er, roligt att ni gillar utmaningen vi dragit igång på insta! Kom på att vi kör ny squatsutmaning när jag gjorde mina i morse efter rundan. Lägger in inlägget om det här lite senare.

 

 

 

 

 

 

 

Kommentarer

sussi 6 år sen

Å…Vet precis hur det är Johanna. När tankarna väl börjar mala att det kan vara något farligt är det hemskt!! Har jobbat stenhårt med det här för egen del, men det är så jobbigt .
Kram

katja 6 år sen

Vet du vad som är problemet med nacken? Magnetkudde hjälper mig. Aloe Vera Rub salva ärjättebra! Jag har en reumatisk sjukdom.
Mvh: Katja

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Jag jobbar mycket, armarna över axlarna…. sitter vid datorn, lyft fel kanske., står och fönar mycket, salongen…

Så det är förhoppningsvis en ansträning, inflammation….

Kram och tack! Ska kolla den aloeveran.

ramona 6 år sen

God morgon <3 Fy så trist att ha ont.
Hoppas det känns bättre idag. Är likadan som du om jag mår dåligt eller har ont. Googlar och sen mår jag ännu sämre och blir oftast livrädd.
Suck, när lära sig.
Kram och ha en fin söndag

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Hej fina du!
Ja det är sjukt jobbigt när man får hjärnspöken. Jag lär mig aldrig!!

Kram på dig också och ha en fin dag.

Carina H 6 år sen

Detta med värk är ett elände, sitter med fibromyalgi och artros i princip hela kroppen, hade nyss inflammation i benmärgen och detta är inte kul när ryggen inte håller en hel dag, är tvungen att äta vissa mediciner för att ens orka gå upp på morgonen. men jag är ute och cyklar 2 mil/dagligen minst. samt många både korta och långa promenader med mina hundar, det är det som hjälper att man rör på sig, annrs stelnar man till, men det är bara att gilla läget för bättre kommer jag inte bli, önskar att man orkade mer gällande motionen, säger lycka till till dom som kan och orkar motionera fullt ut.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

WoW!! Jag beundrar dom som alltid går med svår värk. Jag är kass på hantera skiten. :( Men samtidigt- det kunde varit värre och motion hjälper mig mycket när det är illa.

Heja dig!

kram Johanna

susanne svanberg 6 år sen

Hej Johanna
och STORT tack för min superfina vinst, ett par LDIR skor. Du gjorde helt klart min dag. Trodde inte det var sant när jag såg mitt namn. Skrek rakt ut och hoppade omkring som en tok. Som jag längtat efter ett par. Kommer att bo i dom i sommar.
Tusen kramar och ha en fortsatt fin kväll.
//Susanne

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

GRATTIS igen! Vad roligt att du blev nöjd <3 Dom är underbara och du kommer älska dom nu i sommar!!

Stor kram Johanna

Åsa 6 år sen

Jag är likadan själv, det är hemskt när man drabbas av det…

Skönt med lite stöd, det räcker ofta att säga det till någon så lugnar det värsta ner sig tycker jag, det känns verkligen jätteskämmigt att hålla på så!

Åh jag önskar jag hade råd med alla fina kläder, men men, nu kommer mina tjejer först :) Men jag drömmer om ett par pleasejeans haha ska se om jag kan vinna nästa tävling!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Ja, det är så jäkla jobbigt att va sån… fattar inte att man inte lär sig. Orolig för minsta lilla när något händer i kroppen. Puh ;)

När mina tjejer var yngre var det prio ett på dom. Även nu men nu kan dom tjäna lite egna pengar mmm … Allt har sin tid… <3

Pleasetävling kanske vi ska ha igen :)

Ha en skön söndag, kram Johanna

maria g 6 år sen

Går ej att kommentera först efter flera försök.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Vad händer när du skriver?

Jeanette 6 år sen

Prova att kyla ner det onda området ordentligt. Ta sedanbirt kylan och låt området bli normalvarmt igen. Kyl återigen ner området ordentligt, låt det bli varmt igen. Upprepa flera gånger. När kroppen blir varm igen och blodcirkulationen kommer igång “skjutsar” de bort slaggprodukter mm från det onda området. Därför är set viktigt att först kyla och sedan låta området bli varmt igen och upprepa flera gånger. Var dock försiktigt så du inte får kylskador. Jag fick rådet av en osteopat när jag hade värk och det blev snabbt mycket bättre. Hoppas det hjälper dig oxå!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

TACK snälla…testade nu på fm efter rundan, nacken höll på att gå av tror jag när vi kom in. Körde med kyla några ggr, tror faktiskt det hjälpte redan. Ska testa igen lite senare.

Stor kram!

Lotte 6 år sen

GRATTIS till vinnaren!! Å så snygga kläder du har på dig :-)
Meeeen, tur det inte va allvarligt haha
http://lotte4.blogspot.se

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Typ….. haha! Blir sjukt trött på mig själv ibland.

kram!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Jag blir kär i den här söta kimonon! Ett måste i vinter och funkar både till jeans eller festklänning. Så skönt att ha något över sig i bland och man är ändå…