• 2015-05-31, 23:03
  • 8

Vi har kört ett roligt kvällspass på gymmet, ben och rumpa.  Jag har även kickat igång en ny utmaning! Mer om den i morgon för bilderna ligger i min andra dator. Jag kom på när jag skulle köra squats igår att ni var många tusentals som var med och körde 100 squats om dagen i 100 dagar! Därför kör vi igen fast 50 squats om dagen i 50 dagar. Då kan dom flesta hänga på och man börjar när man vill. När jag körde squats under en lång tid varje dag blev det bra resultat som jag aldrig kunnat tro. Starkare rygg, bättre hållning och fastare rumpa. För hur det än är. Det är en muskel dom flesta tjejerna vill träna. Sedan förespråkar jag att träna alla muskler. Men utmaning är utmaning och då kan man köra sina 50 efter sin vanliga träning.

IMG_6788

Höftlyft och magträning efter ben idag. Kör ni magutmaningen? Den kör jag men inte varje dag-Räcker med 3 ggr i veckan, haha! Hemsk och skönt jobbig! Nya läsare- Skriv in magutmaning i sökrutan längst upp så kommer film mm upp. Riktigt bra träning man kan köra nu i sommar överallt.

IMG_6780

Handlade även en del nytt på MM sports idag. Behövde fylla på förrådet med vitaminer och lita annat. Jordnötssmöret är grymt. Äter stor sett aldrig bars längre. Har jag några hemma slinker dom ner och det är mycket kolhydrater och socker i nästan alla. Strunta hellre i dom och ta en frukt eller bär med tex kokoschips. Eller en rawchokladboll som du gjort själv.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Men just Questbars är bland dom bästa tycker jag om man nu vill ta en bars någon gång. Kanske på helgen? Kanske om du ute och kör ett lopp, går långt mm och vill ha något smidigt i fickan. Nån gång. :) Men vi är alla olika. Svårt med sötsug och sockerbegär, det kan trigga att du vill äta mer. Vissa bars är som en snickers… (Läs vad det innehåller)

Protein har jag i smoothie eller tar som en drink ibland efter en runda eller träning. BCAA är aminosyror jag alltid tar före och under hård träning. Hög proteinhalt, oslagbart näringsinnehåll och varken fett eller kolhydrater. Den bidrar till att öka och bibehålla muskelmassan. Minskar utmattning eller trötthet så kör denna om du tränar tuffa pass. HÄR kan ni läsa mer. Jag gillar dom mycket för det ger mig även energi. Perfekt om ni tex inte har ätit och ska ut på en runda. Jag äter aldrig frukost före jag går ut. Ett glas av denna däremot funkar perfekt. Kör jag tabata eller intervaller har jag alltid med en flaska på ett pass.

IMG_2079.JPG

IMG_2075.JPG

Dagens lunch blev sallad med kyckling, sparris, avocado och god parmesan. Olivolja också. SÅ gott och fräscht.

IMG_2011

Missa inte stort inlägg om squats i morgon. Jag skriver tips och råd till dom som vill lära sig och vill hänga på. Kanske nya läsare som inte var med i vår utmaning sist? 50 stycken om dagen gör massor! Ni kommer se resultat och förhoppningsvis vilja köra ännu mer träning om ni vill komma i gång. Squats/benböj kan man göra vart som helst.

Puss och god natt! Nu kör en väldigt rolig vecka igång!

 

 

2015-05-31 Hälsa ,

Kommentarer

Annette 5 år sen

MM Sports kommer till Jönköping i sommar, det blir perfekt. Ringde och bokade en extranatt till helgen men det skulle kosta 1.000 kr? Jag har fattat det som att det skulle kosta 500kr. Ser mycket fram emot helgen, så betalar gärna för att slippa stressa på fredagsmorgonen. Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

KUL!! MMsports är grymma!

500Kr/per person. Inte 1000?? Då har det blivit fel och ring tillbaka. Vår deal är 500kr/pp. Inget annat.

Hade det varit 250kr/pp hade det varit väl billigt för det hotellet ;) men svårt att veta om man uppfattat fel förstås.

Snart ses vi!!!!

Annette 5 år sen

Hej Johanna och ett stort Grattis på födelsedagen! Jag har ringt hotellet och dom står fast vid att jag ska betala 1.000 kr för en extranatt och det beror på att jag är själv i ett dubbelrum så då blir det inte 500kr/person. Kram

Sussie 5 år sen

Varför inte köra hela sommar perioden, start 1/6 – 31/8 91 dagar!!!!! 50 är ju också bra, jag hakar på……

Kram Sussie =)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Absolut!
Men grejen är just samma antal som dagar, när jag drog igång 100 squats om dagen 100 dagar blev “det en grej”.
Därför jag körde 50 i 50 dagar. :)

kram!

Camilla 5 år sen

Tack för snabbt svar :)
Ja, jag hoppas det kmr fler inbjudningar framöver…
Sköt om dig..

Camilla 5 år sen

Hej Johanna!
Vilken modell har du på din Louis Vitton?
Ha en rolig vecka, följer dig/er på bloggen =)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Hej Camilla:)
Osäker på namn nu, kolla deras hemsida så tror jag du hittar den. Tycker den är riktigt grym. Påsmodell men inte snöre utan dragkedja. Bra storlek och mycket får plats.

Vad kul att du följer oss, hoppas du kanske kan följa med nästa gång!

kram!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Då kör vi utmaning dag 4 torsdag den 22/1 Nu börjar vi trappa upp det lite men än så länge är det mjukstart. Är ni vältränade dubblar ni, har ni inte tränat…

I fredags hämtade jag min nya Lexus på Lexus Jönköping! Wow vilken känsla det var! Jag var pirrig som ett barn på julafton, en fredag dessutom och champagnens dag. Kunde ju inte…