• 2015-05-31, 18:05
  • 6

Stort GRATTIS alla fina mammor på Mors dag! Hoppas ni har en riktigt fin dag. Extra grattis till min mamma, idag jobbar hon hela dagen men ett litet gammalt kort från den gamla tiden måste jag visa.

IMG_2055.JPG

Förmodligen stolt mor över tre döttrar som satt snällt hos fotografen för att fotas med brudpar. Vi var brudnäbbar åt vänner och släktingar och våra klänningar sydde mamma så stiligt åt oss. Rosa band och rosetter. Jag har dock inte ärvt hennes sytalang, hon är grym på att sy och varit slöjdlärare och sömmerska en gång i tiden.

GRATTIS lilla mamma!

Igår kväll var jag och Janne hemma hos Jessica och Johan för att planera allt inför helgens stora event på Sankt Jörgen! Oj oj, nu är det så galna roliga grejer klart att jag spricker snart. Vi har fått klart med det mesta praktiskt, det är också en hel del med alla priser, goodiebag, allt som händer under kvällen, uppträdanden, träningspassen, alla tider som ska in i programmet mm. Blueco shoppen kommer vi bygga upp dagarna före, ni kommer alltså kunna handla massa roliga grejer från Melrose och Lodge living på plats. Alla får 20% rabatt. Den shoppen är öppen från början till middagen som börjar kl 20o:00, det är även där vi kommer ha vårt “centra” som en liten informationsplats där ni kan få hjälp med ev frågor om det som sker under helgen.

IMG_2039.JPG

Här planeras det för fullt.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Johan grillade underbar röding och premiär för färsk potatis. SÅ gott!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Timmarna flög fram, det är så kul att planera sånt här! Skönt när man får saker att falla på plats.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Fick god pannacotta som smakade mums.

IMG_2050.JPG

Otroligt vackert ljusinsläpp men mörk himmel den kvällen.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

…annars hade vi nog tagit ett skönt dopp. Dom har ett väldigt härligt hus.

IMG_2052.JPG

Janne är snygg i sin nyinköpta skjorta. Min tunika är Lo-Ika från förra året men kolla hos blueco Den finns inne igen. Leopard funkar alltid.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Tack för en supermysig kväll! Nu smäller det snart, på onsdag ska vi ses och börja bygga upp allt ute på Sankt Jörgen, torsdag kommer Linda (min vän och kollega som hjälper mig med allt kring bloggen) ner från Sthlm och ska hjälpa till. Åse anländer också på torsdag så vi är ett härligt gäng på plats redan dagen innan. Kanske någon av er som också kommer på torsdagen. Ni vet att man kan boka extra nätter för endast 500kr/pp?! Vet några skulle stanna kvar på lördagen också. Sankt Jörgen har ett fint SPA och härlig relaxavdelning ni inte får missa.

Jag kommer skriva mer info nu i veckan angående schemat och vad som händer. Programmet för hela helgen kommer mailas ut och det kommer även ligga på ert hotellrum ihop med goodiebagen. Passa också på att shoppa, 30% rabatt med er personliga kod som ni fått på mail.

IMG_2078.JPG

Ser så fram emot helgen och att få träffa er alla. Det känns  fantastiskt att så många vill komma! Pratade med Åse idag, hon är också laddad till max! Hon kommer förresten sälja sina grymma recept och inspirationsböcker för 2ookr/styck. Hon signerar efter sin föreläsning men det ska nog kunna gå att köpa böckerna under hela helgen.

Dags att fortsätta här, vi ska till Nordic Wellness och köra ett träningspass. Min nacke är ok men inte bra. Jag mår dock bättre av att vara igång känner jag. Tack för era råd!

KRAM

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentarer

Cecilia 5 år sen

Grattis till alla fina mammor här och till dig Johanna! Jaa nu snart är det dax….jippi fick inga skor men hoppas på nästa chans….men har beställt till 30% …är det så som ni skrev …att det blir lämnat på rummet ???? Måste fråga för tänkte ha det fina på kvällen …Kram till alla Cecilia

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Ja absolut!! Allt ni handlar kommer stå i trevliga shoppingkassar på era rum när ni checkar in. :))
Kram och Varmt välkommen!!

Petra Nymans Dagbok 5 år sen

Grattis till dig också! Vilka dagar det kommer bli… ni är så duktiga! Nu blev jag så sugen på att följa med i sista stund <3 antar att det inte finns någon plats kvar längre?!
Kram o ha en fortsatt härlig Morsdagskväll! <3 /Petra

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Tack snälla! Ja, det är såååå kul allt som händer så jag smäller av snart! Vet du, det finns ett par platser kvar! Skynda boka, snart är det helt fullt. Vi blir sååå många!
Det finns rum kvar för vi fick loss ett par till från hotellet.
Du kommer även få ett mail efter du bokat med en kod som ger dig 30% på allt du handlar på Bluco.se
Sedan står dina kassar på rummet och väntar när du checkar in.

Gå in på Blueco.se, där hittar du all info om eventet.

Stor kram Johanna

Anna 5 år sen

Vilken helg det kommer bli!! Vad duktiga ni är som fixar så mycket.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Tack!!!! <3

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Hej finingar! Har fortfarande knappt landat efter helgen. Svävar fortfarande på moln! Så mycket kärlek och energi på en och samma gång. Att ha hand om ett sådant här stor event och…