• 2015-06-07, 23:36
  • 7

Hej finingar!

Har fortfarande knappt landat efter helgen. Svävar fortfarande på moln! Så mycket kärlek och energi på en och samma gång. Att ha hand om ett sådant här stor event och ansvara för allt krävs bra medarbetare, just i detta inlägg vill jag tacka er lite extra.

DSC_0551

Jag är nog lite halvgalen ändå, är trött så jag vet inte vad men ändå sitter jag redan och planerar nästa event. Har redan tidigt i våras planerat in ett annat event här i Göteborg på ett centralt hotell så nu ska jag ta tag i det. Tycker det är väldigt roligt att arrangera sånt här och brinner för att dela med mig av inspiration, träning, hälsa, fashion och god mat. Det allra viktigaste i livet är att ha kul! Just det pratade båda våra föreläsare om. Ha roligt!

Ni anar inte hur mycket bilder jag har. Vet knappt vart jag ska börja men i fm satte jag mig i några timmar för att rensa ut och plocka fram dom bästa. Har även fått många från en del andra som var med så nu är allt samlat i en stor mapp. Hundratals. I morgon kommer vi lägga ut alla bilder i ett bildspel så blir det enklare för er att se. Skulle blivit Km långt det här inlägget annars.

Jag vill med detta inlägg tacka framför allt ER gäster. För inga gäster, inget event. Jag har äntligen fått träffa så många fina läsare in real life och även fått  lära känna en del. Ni är underbara! Hoppas vi ses till hösten igen, tror det kan bli ett datum ganska snart så håll utkik här inne. Det blir lite liknande upplägg fast ännu större. Om vi kan fixa ett eventbolag som hjälper till så kanske jag till och med kan hinna med att hålla en föreläsning om hur träningen hjälpte mig att bli fri från panikångest och sockerberoende. Har föreläst om det några ggr och det är riktigt roligt. Om hur jag fick in kontinuitet i träningen och även kost.

IMG_2343.JPG

TACK till Jessica och Johan på Blueco.se  Vi har suttit i många timmar varje dag, pratat säkert tio ggr per kväll i bland och vi är så lyckliga för att det blev så bra vi önskade.  Det har varit väldigt roligt att få göra detta stora event tillsammans med er.

1Tack också till Sara, Henrik för allt ni gjort. Utan er hade det aldrig gått. Tack också alla som jobbar på Melrose och Lodge Living.

Vi börjar från början. Hela veckan har vi hållit på att hämta grejer, ta emot paket och hämtat paket från alla företag som är våra sponsorer både som priser och i goodiebagen. I torsdags checkade vi in på Sankt Jörgen och där satte jag, Jessica och linda fart med allt som skulle fixas.

IMG_2287.JPG

Goodiebag. Jag har drömt om dom här rosa påsarna med alla grejer i. För när vi skulle lägga i allt tog det typ aldrig slut, haha!

IMG_2295.JPG

IMG_2318.JPG

Dagen D på fredag morgon smög vi runt före alla checkade in och ställde ut allt som skulle stå på rummen.

Roomservice!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

IMG_2571.JPG

IMG_2563.JPG

Och detta stod på alla rum.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Våra små påsar blev ganska omtyckta tror jag, det är roligt att fylla goodiebag med riktiga grejer som går att använda och inte bara reklam…

SAMSUNG CAMERA PICTURES

(Rosa stor Shake fattas och en chokladbit från cloetta på bilden) Kolla presentkortet från Saga of Sweden. 400kr som varje gäst kunde handla för HÄR. Ni som var med på eventet- glöm inte använda det nu!

DSC_0657

Kvällen före slog vi även in alla priser….och jag lovar….Det var inte vilka priser som helst. Vi hade fått massor!

TACK alla sponsorer: 

Blueco.se, Melrose, Lodge Living, Saga of Sweden, GHD, Tendenz, Löfvingkliniken, Jeanreborn, MAIN, Cloetta, Bonnier, Chriss Divane, MXDC, Back to Basic PT, Böcker från Åse Falkman Fredriksson, Estetikkliniken, Nilfisk, MM sports, ASIF, Calwine AB.

Så otroligt fina grejer! Hoppas jag inte glömt något, påminn mig isf!

DSC_0497

DSC_0500

IMG_2328.JPG

Lite senare kom Janne hem från Prag och åkte direkt ut för att hjälpa till. Mycket lådor skulle vikas.

Tack fina Linda för att du varit med oss hela helgen och hjälpt till med allt. Tack även min syster Linnea. Du är grym! Också hjälpt mig med mycket.

DSC_0503

IMG_2323.JPG

Och sedan kom Åse! Hon körde ju igång sin föreläsning ganska tidigt på fredagen så därför ville hon komma upp på torsdag så hon kunde installera sig. Så kul att ses äntligen!

IMG_2564.JPG

IMG_2325.JPG

När vi började bli klara med allt öppnade vi en flaska champagne.

IMG_2327.JPG

IMG_2298.JPG

Gissa om jag sov skönt när vi kröp ner. Fick chansen att bo i den här fina sviten, gott om plats också för allt vi hade med oss.

IMG_2303.JPG

IMG_2299.JPG

IMG_2389.JPG

Sov gott kan man säga…….

IMG_2331.JPG

IMG_2570.JPG

Sankt Jörgen Park resort. Vilket hotell! Jag har bott där några gånger och det var nu en märklig känsla att abonnera hela hotellet, haha! Så fint det är och jag tror alla trivdes. Vi hade ju dessutom så jäkla tur med vädret! Sol!!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Tusen tack all personal och Ian som hade hand om middagen på kvällen. Jag är riktigt imponerad över att lyckas servera så god, vällagad, varm mat till SÅ många gäster. Inget gick fel. Allt flöt på precis hela kvällen och maten smakade så bra. Jag och Åse pratade om just detta. Det är underbart med bra service från början till slut som serverar god mat och allt funkar.

Ni måste åka till Sankt Jörgen! SPA, golf, bröllop, fester, event. Man kan göra allt! Ligger några Km bara från centrala Göteborg.

Här är den duktiga supertrion från salong Main här i Göteborg.Vad dom jobbade! Dom erbjöd fix inför kvällens middag och dom hade ett stressigt schema men hann med väldigt många. Tack tjejer!

IMG_2457.JPG

IMG_2447.JPG

Även jag fick fina lockar trots träningskläder jag hade hela dan.

IMG_2448.JPG

Många satt ute i solen och njöt efter träningspassen.

IMG_2440.JPG

IMG_2380.JPG

Blueco.se hade byggt upp en grym shop! Som dom handlade! Hörde att det var uppskattat att vi hade grejer till försäljning.

IMG_2386.JPG

IMG_2387.JPG

Snygga LDIR, Jsquad, Just R mm mm. Här ser ni även Linda i en nyinköpt rosa MXDC jacka! Janne och jag hade med oss lite träningskläder vi köpt in. Även en del mössor mm.

DSC_0542

Janne hade fullt ös hehe

IMG_2430.JPG

Hotellet hade ordnat extra fina priser i shopen mm.

Vill tacka från hjärtat till våra duktiga föreläsare och inspiratörer!

Åse Falkman Fredriksson 56 kilo föreläste om: Ditt bästa jag- Kost för kropp och själ! Åse är Kostrådgivare, koksboksförfattare, bloggare och inspirerar tusentals att hitta en sundare inställning till just kost. Ät och njut!

Hon hade en jätteintressant föreläsning och pratade om just kost. Om hennes viktresa och sockrberoende, periodisk fasta, belöningssystemet mm mm.  Även om hur kosten påverkar oss, att vi behöver också se till att ha roligt. Man äter faktiskt “mindre” när man kanske sitter med ett gäng vänner, har roligt och umgås. Tusen TACK Åse. är så glad att du var med! Du var jätteduktig! Hon har även bloggat och lagt upp fina bilder från helgen. Tack för dina fina ord.

IMG_2368.JPG IMG_2388.JPG

Blommor till alla förstås.

IMG_2365.JPG

IMG_2336.JPG

IMG_2565.JPG

IMG_2450.JPG

Marcus Olausson föreläste om: Vad gör träningen för dig!

Marcus är PT, läkarstudent fjärde året, Herkulses i Gladiatornerna och fd handbollsproffs.

IMG_2568.JPG

Oj oj, vilken grym föreläsning om allt vad träning gör med kroppen. Myter och sanningar, mycket fakta och intressant att lyssna på. Ögongodis till gästerna också. ;)

IMG_2567.JPG

IMG_2566.JPG

Vet ni, Marcus är redan klar till höstens event, nu ska vi bara sätta ett datum och börja planera resten!

IMG_2416.JPG

Sedan hoppar vi till träningen! Anders fernett är CrossFit instruktör och driver även Borgen i Alingås. Han var med oss för att få med så många som möjligt och visa att just CrossFit inte alls är något man inte kan vara med på. Många är rädda och tror dom inte kan. Jag vet också att vi tjejer är lite rädda för att “ta i”. Att det kanske är lite för svårt, för tungt.

Anders tog hål på den myten och var med när vi hälsade alla välkomna vid 11, där fick han chansen att presentera vad det är för träning och att det är både roligt och ger väldigt mycket…..

Gissa hur många som var med på första passet? 55 stycken! Vi var så många så vi trodde först inte vi skulle få plats. Vi värmde upp utomhus och det var skönt att solen var framme.

IMG_2410.JPG

IMG_2411.JPG

IMG_2423.JPG

Sedan jäklar körde vi järnet!! Vi var i lag- körde olika repetitioner med vikter. Sedan kör man så många varv man bara orkar på en viss tid. Jag har läst på mångas instagram att flera knappt kunde ta sig upp ur sängen, att dom hade en galen träningsvärk. Haha, skönt och härligt! Då händer det grejer. Högintensiva pass är grymt!

IMG_2582.JPG

En övning var denna: Vi skulle bära sin lagkompis och springa ut och runt en bit sedan tillbaka. Galet roligt och sjukt jobbigt. Jag och Åse bar varandra, fick världens skrattaattack åt att den enda vi pratade om medan vi sprang : VAR ÄR KAMERAN! Vi mååååååste ta kort!! Skadade bloggare. 

Jag måste säga, ni som var med på det här passet- SÅ BRA kämpat allihop!

DSC_0585

DSC_0580

DSC_0597

DSC_0640

DSC_0607

Tack Anders! För ett vansinnigt roligt, inspirerande pass. Du är grym på att få med alla, ta i lite mer och även lära ut. Hoppas vi ses igen!

Stort TACK också till Pontus Borg som underhöll under middagen. Han var den som spelade även på min 40-årsfest! Jag visste att han levererar, är bäst på att få igång folk och köra allsång, raj raj och ta med dom bästa låtarna.

Stress inför middagen men hann med en snabbdusch och på med festkläder.

IMG_2456.JPG

Min stiliga Janne. <3

IMG_2454.JPG

Fick många fina bilder från Åse. Tack vännen!

IMG_2578.JPG

Vid förrätten stod gästerna på stolarna. =)

IMG_2585.PNG

IMG_2461.JPG

Vilken middag! Det var fullt ös och så kul vi hade!

IMG_2577.JPG

Vi tävlade ut priser, sjöng allsång, det var galet! Mer bilder i bildspelet i morgon.

Sedan var det modevisning, Brasilianska dansare som uppträdde och vår duktiga DJ Felicia som även ingår  gruppen Grabb som spelar på stora nattklubbar runt om i Sverige och i sommar kör dom även på Bråvalla!

IMG_2579.JPG

Puss på dig! Du var grym DJ! Dessutom även den som såg till att allt funkade när vår allra sista artist skulle överraska. Om ni visste vad roligt det var att smussla in Magnus källarvägen! Han tog sedan hissen upp och DÄR small det ordentligt och vilken entre!

IMG_2589.PNG

 

Tack Magnus för att du och Mats körde efter genrepet på Diggiloo i Tanumstrand. Sedan tillbaka igen för att upp tidigt och jobba. Magnus levererar och det var ett enda glädjerus band gästerna och jag tror dom flesta gillade vår lilla överraskning.

 

IMG_2580.JPG

Fler bilder i bildspelet ni inte får missa i morgon. Kommer även en film.

IMG_2573.JPG

Jag är evigt tacksam för alla som varit med i helgen och den här bilden talar för sig själv. Glädje, energi och till hösten kör vi igen. Hoppas vi ses!

Bildbomb i morgon, då kommer det festbilder från kvällen. Vill ni kolla gästernas bilder på instagram kolla in vår hashtagg för eventet: #feelgoodfeelyou

Puss och kram alla   

Uppdatering. Har inte hunnit läsa några bloggar mm alls i helgen men såg nu att Magnus lagt ut bilder från festen! Ni hittar hans fina blogg HÄR. 

Lånade bilder från Magnus och Mats. Fler finns på bloggen.

jt4

Foto: Mats Carlsson

Outfit: Kort topp, lång kjol, One days lovin från Blueco.se (Hade två olika, denna är den sista.) 

jt5

Foto: Mats Carlsson

 

 

 

Kommentarer

Erika 6 år sen

Hej Johanna. jag vill bara skriva till dej att du är en av mina förebilder, Jag vill berätta att jag under snart 13 månaders tid inte ätit godsaker, t ex godis chips och läsk mm . faktiskt tagit bort sockret helt från mitt nya liv. Bättre självförtroende och en bra balans i humöret. Dessutom tappat 22 kilo i vikt. Jag vill ändra min mode stil. roligare att shoppa nu med, men behöver lite råd, gillar att det ska sitta snyggt och lite tight. tacksam för svar :)

Cecilia 6 år sen

Hej och Tack för en trevlig helg! Mycket intressant och skojigt! Nu åker snart dom nya tränings grejorna på och ut och PWá. Och en finaste finaste blus fick jag köpt oxå, den kommer åka på många gånger i sommar ! P.S. var där några som vant priset på hela vistelsen som du skrev i inbjudan ???
Ha en go dag
Kram
Cecilia

Madde 6 år sen

Vilket härligt event det verkar ha varit.. Hoppas verkligen det funkar så jag kan vara med till hösten :-)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

JA!! Du måste anmäla dig när det kommer :)
kram

Alice 6 år sen

Vilket event du verkar ha ordnat. Bra gjort! Du verkar vara så go och energigivande, har gillat dig ändå sedan EMS. :)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Tack snälla!

kram!

Malin 6 år sen

God möööra!
Vill inte vara den, men din klädbild som dubbla ut nu, den du tog i hissen, var det dom kläderna du hade på dig i lördags?? Anledningen till att jag undrar är att jag fastnade så dant för blusen du la ut på insta i lördags o den hade lång vid ärm med spets.. Tänkte, snart lägger hon ut den o så får jag reda på var den är köpt :)) . Men icke sa Nicke!! Hihi.
Jag har säkert hel fel:))
Kram

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Jag blir kär i den här söta kimonon! Ett måste i vinter och funkar både till jeans eller festklänning. Så skönt att ha något över sig i bland och man är ändå…

Hoppas ni haft en riktigt skön helg, vilket väder vi haft. Riktigt härligt vinterväder med strålande sol, krispigt klart och kallt. Igår lördag tog vi en skön långrunda ut på Eriksberg och…

Innehåller annonslänkar Fredag är här! Har ni kallt? Shit vilken kyla idag, men klart och fint ute. Jag vaknade på så bra humör efter sovit 7,5 timmar, hoppade i understället och har…