• 2015-06-08, 11:55
  • 6

Måndag och ny vecka! Nu kör vi igång med vardagsrutiner igen och laddar för mycket träning, jobb och slutet av veckan är det skolavslutning för Marilyn som går ur nian. Gymnasiet väntar till hösten för min yngsta, känns galet.

Jag tänkte fresta er med en nyttig och god smoothie. Jag har varit ute på min dagliga morgonrunda, idag blev det en pw på 6 km före frukost. Rosa och svarta jackan var ni många som köpte på eventet. Jag och Janne har en del kläder kvar från MXDC om ni vill beställa, ni som inte var med i helgen. Går inte att få tag på någon annanstans än så här. Och den är super.

IMG_2601.JPG

Inte tightsen som är prickiga, det är spegeln. Linnet och byxorna ser ut så här:

IMG_2343.JPG

Vet många undrar mina storlekar, antar det är för att ni ska få en uppfattning om hur dom är. Mina tights är XS men har S också. ta inte för stora, störande om dom hasar ner. Linnet är S. Normala storlekar. Har även sportBH, den är jättebra.

Priser: Jackorna: Svart, rosa: 599kr (ord 999) Tights: 399kr Linnet:  299kr SportBH: 199kr 

Maila [email protected] så hjälper vi er.

OBS, vi har några få plagg kvar och inte i alla storlekar.

Dagens smoothie var en riktig goding. Kokosmjölk och exotiska frukter är så gott. Mättar, lägger sig som bomull i magen.

IMG_2598.JPG

Exotisk smoothie:

1 dl kokosmjölk

1 dl äppelmust (sockerfri) eller annan vätska

2dl exotiska frukter, mango, papaya, ananas

1 tsk nyponpulver

kokosolja eller hampaolja

Några myntablad 

Mixa ihop allt, strö lite kokoschips och myntablad.

Riktigt gott, jag gör den tjockare så blir det som glass.

Dags att fortsätta jobba, idag är jag hela dagen på salongen. Vi hörs snart!

Kram

ps. Stort TACK för dom fina blommorna jag fick av några gäster på eventet i helgen. Fick flera fina buketter, gulliga ni är!

IMG_2596.JPG

 

 

2015-06-08 Hälsa, Recept

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar Vilken sommarvärme! Jag och Lisa-Marie har varit ute på en runda med Lucy, hon badar och går i vatten så fort vi hittar en bäck. Svalka av sig är skönt.…