• 2015-06-10, 15:15
  • 3

HÄR kan du läsa mer på Missing peoples facebook. Nu samlas dom klockan 16 vid Dafgårds industri i Källby. Jag ber till gud att nu det börja hända något, 3 dygn som hon varit borta och allt är bara så olustigt, otäckt och galet. Många kommer åka från Skövde och vara med och leta, jag är i Göteborg och jobbar nu men ska försöka vara med om inget hittats i morgon.

Dela och bor du i närheten kanske du kan vara med och hjälpa till med något. All info finns på Missing peoples sida.

Är du bloggare? Sprid ut så mycket du kan, kanske du har någon läsare som bor i trakterna och får se något eller hör något om denna fina Skövdetjej som är försvunnen. <3

2015-06-10 Johanna Toftby

Kommentarer

Sophia 5 år sen

Finns det inget riktigt skickligt medium som kan hjälpa till? Tyvärr verkar det bara finnas skämt-medium i Sverige som gissar högt och lågt bland buskar o träd.Kanske förutfattad mening men den enda jag tycker verkar seriös är Terry Evans. Vad tror du Johanna kan det vara någon bra idé? Finns det nån som känner nån??

MH 5 år sen

Så fruktansvärt att detta ska hända i vår värld, denna otrygghet tar så stora proportioner. Ska inte unga människor få va i fred, ja äldre med för den delen, och vart är vi på väg? Obeskrivligt för familjen att inte veta vad som hänt deras dotter. Hoppas verkligen att de finner henne, så familjen blir hel igen. Var rädda om er alla där ute i denna värld som inte är som den varit. Från Österlen/MH

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Helt för jävligt alltihop :(

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg