• 2015-06-23, 22:44
  • 23

God kväll!

Här har dagen rusat iväg. Var nästan som en zoombie i morse och kunde knappt ta mig ur sängen. Inte av trötthet utan att nacken och ryggen var skit. Jag har sovit bra på hotellet men kudden var ingen lek för min nacke…. visst är det hemskt när man är van vid sin riktiga säng och platta goa kudde och sedan likadant varje gång man bor på hotell- Kudden är tjock som 7 kuddar tillsammans. Får skylla mig själv att jag inte gjorde något åt det för jag glömde det varje kväll och vaknade istället med nackspärr på morgonen. Sista natten sov jag på två mjuka strandklänningar. =)

Gick ut och gick pw i morse och sedan var det bättre. Har jobbat 10 timmar på salongen och nu är det verkligen högtryck inför semestern. Alla vill bli fixade men jag tycker om när det är fullt ös.

När jag kom hem bytte jag om till träningskläder och gav mig ut och sprang. Soligt men sedan kom ösregnet. Himlen öppnade sig men när man springer är det bara att springa på. Man får upp tempot iaf. Skrev lite om detta på instagram förut och vill peppa er att fortsätta träna när ni väl kommit igång, öka tempot och kontinuitet är  A och O. Om ni vill ha resultat. Har förberett ett inlägg som kommer om just detta i morgon och hur jag tänkte när jag kom igång ordentligt. Höll på att skratta ihjäl mig åt några bilder ni ska få se….

IMG_3692.JPG

Efter rundan fixade jag lite tvätt från resan, plockat undan och tjejerna var på Bio. Dom är annars ganska laddade inför semesterresor som väntar så dom klagar inte så mycket på vädret ändå.

Blev sugen på dom nyttiga bountybollarna så dom gjorde vi ikväll. Snabbt och enkelt och ner med allt i en mixer sedan bara rör ihop. Inget socker utan bara dadlar, kokosmjölk, kokos, vaniljstång, kokosolja och lite kanel. Många undrar just över dadlarna när man har i dom. LOVAR er, det smakar inte dadlar. En del som inte gillar dadlar behöver inte funderar på det… Det smakar seg kola.

Recept: 

Alla ingredienser är ekologiska

10 dadlar Krav, urkärnade

1 dl kokosmjölk (Ta så mycket så du får en krämig konstisens)

200 gram kokosflingor

1/2 tsk kanel

1/2 tsk vaniljpulver

ca 100 gram mörk choklad

1 msk kokosolja

Mixa samman allt utom chokladen.

Lägg dom i frysen och sedan doppa dom i mörk smält choklad. Jag gör antingen egen eller köper mörk med råsocker.

Vill man ha något gott men undvika onyttigt är dessa super tycker jag. Älskar man kokos så kommer ni gilla dom….Både jag och tjejerna älskar dessa.

DSC_0337

Nu ska jag krypa ner, i morgon blir det en lika lång dag och hoppas hinna ut en runda på morgonen före jag börjar.

Tack för era hälsningar! Så kul att ni gillar resetipsen.

Natti

 

 

 

 

 

2015-06-23 Hälsa, Recept

Kommentarer

Matilda 6 år sen

När kommer inlägget om din träning? Jag har längtat i dagar efter det :D
Kram kram och tack föra bra träningspepp :)

Malin 6 år sen

Hej! Jag tänkte testa dina recept på godiset:) vad använder du för kokosmjölk?

Susanne 6 år sen

Hej!

Har för mig jag läst på din blogg att man kunde få rabatt på st Jörgen spa även nu efter insperationshelgen. Stämmer det? För jag hittar inte det. Sen undrar jag om du kan rekomendera något billigt bra hotell i göteborg.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Jag tycker du ska kolla in SPAR hotell i Göteborg! Jag har ett samarbete med dom och dom ger bra rabatt. Ring och säg att du läst på Johannas blogg- man fick dubbelrum för 700 för två samt flaska vin och stort fruktfat.
Billigare blir det inte…

Ligger vid Ullevi så det är gångavstånd!

kram Johanna

Susanne 6 år sen

Tack snälla för snabbt svar :-) Jag ska kolla upp det.
Kram på Dig

Masale 6 år sen

Hej, Tack för en underbar blogg. Denna kommentar kommer under helt fel inlägg, och har inget med ovan att göra. Jag bara undrar om du kan skriva lite vad/vilken filler du använt för att får bort “argrynkan” mellan ögonbrynen. Restylane eller du har kört botox? Stör mig som fasiken på min egen, och är trött på att höra kommentarer om att jag ser arg ut… :-( Var har du gjort detta? Pris? Funkar det? Hur ofta fyller du på? Kram o tack på förhand!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Hej Masale!

Gör absolut ingenting att den frågan inte har med det att göra.

Jag gjorde för 7 år sedan det bästa jag gjort- Tog restylane mellan rynkan, jag såg SÅ arg ut jämt… hatade den.
Sedan tog jag botox två ggr och sim salamim, borta. Ingen rynka kvar….

Jag går hos lite olika beroende på, Sthlm eller Göteborg.
Man får kanske göra oftare i början, kanske var 3-6 månad men sedan inte lika ofta. Kanske inte mer alls.

Daniell på Laser och estetik i Sthlm är GRYM. Löfving i Göteborg också super.

Viktigt att du går till ett ställe som många känner till och har bra rykte.

Lycka till!

kram Johanna

Lena 6 år sen

Mmmm dom är supergoda! Gjorde och bjöd på jobbet……….nu vill alla ha receptet. :=)
Kram Lena

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Vad kul!! :)) kramar

Rina L 6 år sen

kommet du jobba på Main i mitten av augusti? Hoppas. Skall till Göteborg då. Du är bäst på att fixa mitt hår. Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Heeej Rina! Tack vad glad jag blir :) Ha riste bokat det än men måste se till att få in ett datum!! Kolla om nån vecka!

ha en skön sommar på Gotland, Sveriges paradis! Saknar det såå mycket så vi måste nog åka dit snart. kram Johanna

Cecilia 6 år sen

Gud så goda de ser ut! Ska prova!!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Älskar dom!!

Madde 6 år sen

Dom är verkligen supergoda trots att jag inte gillar dadlar :-) Som den godisråtta jag är uppskattar jag godis som inte triggar igång något eller som man mår illa av efteråt :-)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Vad roligt! Ja, även om man inte gillar dadlar så brukar man tycka om dom!

Cecilia 6 år sen

Hej Johanna!
Vill bara tacka dig för en inspirerande blogg. Din blandning mellan vardag, fest, träning, hälsa och kost är superhärlig!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Tack Cecilia! kram på dig

Lotte 6 år sen

Igår flög träningslusten på mig efter graviditet o bebis så jag tog tag i den o jäklar va skönt :-) Så nu ska jag börja regelbundet igen!! Då är dina inlägg peppande och bra :-)
http://lotte4.blogspot.se

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Härligt Lotte! Kör på :))

Minna 6 år sen

Jaa det har varit jätte roligt att få följa dig ( och Janne) på resan med dina fantastiska bilder. Alla tips om bl a cava och restaurang besök. Nu måste jag ta mig i kragen och åka dit i år!!! Har sagt det länge nu!! Och super snygga träningskläder, ska absolut köpa sen!

Svar på kommentaren:
maria g 6 år sen

Hej j kan ej kommentera länge är ledsen för det kramis.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Varför? Vad händer när du skriver?

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg