ANNONS
Integritet på Tailsweep

Kvällsgodis, hemmagjorda Bountys men nyttigare

/

God kväll!
Här har dagen rusat iväg. Var nästan som en zoombie i morse och kunde knappt ta mig ur sängen. Inte av trötthet utan att nacken och ryggen var skit. Jag har sovit bra på hotellet men kudden var ingen lek för min nacke…. visst är det hemskt när man är van vid sin riktiga säng och platta goa kudde och sedan likadant varje gång man bor på hotell- Kudden är tjock som 7 kuddar tillsammans. Får skylla mig själv att jag inte gjorde något åt det för jag glömde det varje kväll och vaknade istället med nackspärr på morgonen. Sista natten sov jag på två mjuka strandklänningar. =)
Gick ut och gick pw i morse och sedan var det bättre. Har jobbat 10 timmar på salongen och nu är det verkligen högtryck inför semestern. Alla vill bli fixade men jag tycker om när det är fullt ös.
När jag kom hem bytte jag om till träningskläder och gav mig ut och sprang. Soligt men sedan kom ösregnet. Himlen öppnade sig men när man springer är det bara att springa på.

Man får upp tempot iaf. Skrev lite om detta på instagram förut och vill peppa er att fortsätta träna när ni väl kommit igång, öka tempot och kontinuitet är  A och O. Om ni vill ha resultat. Har förberett ett inlägg som kommer om just detta i morgon och hur jag tänkte när jag kom igång ordentligt. Höll på att skratta ihjäl mig åt några bilder ni ska få se….


Efter rundan fixade jag lite tvätt från resan, plockat undan och tjejerna var på Bio. Dom är annars ganska laddade inför semesterresor som väntar så dom klagar inte så mycket på vädret ändå.
Blev sugen på dom nyttiga bountybollarna så dom gjorde vi ikväll. Snabbt och enkelt och ner med allt i en mixer sedan bara rör ihop. Inget socker utan bara dadlar, kokosmjölk, kokos, vaniljstång, kokosolja och lite kanel. Många undrar just över dadlarna när man har i dom. LOVAR er, det smakar inte dadlar. En del som inte gillar dadlar behöver inte funderar på det… Det smakar seg kola.
Recept: 
Alla ingredienser är ekologiska
10 dadlar Krav, urkärnade
1 dl kokosmjölk (Ta så mycket så du får en krämig konstisens)
200 gram kokosflingor
1/2 tsk kanel
1/2 tsk vaniljpulver
ca 100 gram mörk choklad
1 msk kokosolja
Mixa samman allt utom chokladen.


Lägg dom i frysen och sedan doppa dom i mörk smält choklad. Jag gör antingen egen eller köper mörk med råsocker.
Vill man ha något gott men undvika onyttigt är dessa super tycker jag. Älskar man kokos så kommer ni gilla dom….Både jag och tjejerna älskar dessa.


Nu ska jag krypa ner, i morgon blir det en lika lång dag och hoppas hinna ut en runda på morgonen före jag börjar.
Tack för era hälsningar! Så kul att ni gillar resetipsen.
Natti
23
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00