ANNONS
Integritet på Tailsweep

Tacopaj 56 kilo

/

Copyright 2014


Första gången jag gjorde den här pajen blev jag knockad. Jag har gjort en hel del recept från Åse 56 kilo men detta är min och tjejernas favorit. God, smakrik Tacopaj med frasigt skal av mandelmjöl, sesamfrön mm. Man blir inte så där proppmätt och trött som man blir av vanlig paj. Kan knappt äta sånt längre för jag mår alltid illa efteråt. Även om jag tex gör pajer till påsk eller andra tillställningar man har buffé så gör jag hellre på mandelbotten istället för vitt mjöl.

Copyright 2014


Denna är starkare, jättegod med guaccamole och alltid ett säkert kort att bjuda på. Janne tyckte om den han också och idag åt jag rester på salongen. Älskar rester.
Någon mer som gjort pajen?
Tack Åse för alla dina recept och tack för alla skratt. Speciellt det på sms igår. 😉
Nu är det natti efter kvällens givande möte. Kommer bli riktigt bra. =)


Dagens- Pleasejeans från furia.se  ( Många olika snygga jeans) Rosa top (Kolla priset) med sidenband från Clarks.nu. 

12

Häng med mig på Instagram!

@johannatoftby
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00