• 2015-07-05, 11:18
  • 3

God morgon på er! Stekhet morgon här i Göteborg men jag envisades med att ge mig ut på en joggingtur. Det är lika ljuvligt varje gång att flyga fram på rundan. Tänk på att dricka före och efter ordentligt.

IMG_4381

FullSizeRender-8

Underbart!

Jag sprang 6 km före frukost och sedan orkade jag inte en meter till. Galet varmt idag! Men det var en fin och skön runda. Det finns flera olika sätt att förbränna. Går ni ofta pw testa att börja jogga, ni kommer märka stora resultat. Gå omvartannat för att komma igång. Öka och spring så mycket du kan sedan gå. Testa att maxa prestationen så du tar ut dig lite. Det är inte farligt att ta i. Men även styrketräning är riktigt bra för din förbränning. Du får en helt annan förbränning vid vila än den som inte styrketränar.

Passa på att träna när ni är lediga på semestern, det finns ingen bättre start att komma igång och ni får samtidigt mer energi.

IMG_4388

Ge er ut på en runda, glöm inte att ni ska ha druckit mycket före. Ta även vätskersättning för det är ganska tufft speciellt om man inte är van att springa i värmen.

Nu blir det båt! Mina älsklingar är med sin pappa på Gotland och har en skön vecka där. Saknar dom redan men vi har mycket roligt framöver att se fram emot.

Tusen tack för era kommentarer och ert engagemang på inlägget om svullen mage. Det är så roligt att många delar med sig av tips och råd. Stor kram!

 

Kommentarer

The life of Rosengren 5 år sen

Jag håller med, det är underbart att springa och resultaten kommer så mycket snabbare. Jag har en runda som väntar på mig imorgon bitti, mitt i skärgårdsidyllen. Bara DET får mig att springa ännu snabbare. Älskar när jag har ljuvlig natur runt mig. :)

Agneta 5 år sen

Härligt!

Bra jobbat! Jag är verkligen avundsjuk på er som klarar av att springa i värmen. Jag får värmeslag bara jag går utanför dörren :)
Har du något tips på hur man vänjer kroppen med värme? Om det nu går.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Hej från väldigt blandat väder i Göteborg. Strålande solsken, regn och sen hagel. Vilken skur! Men jag hann med 7,5 km innan det blev kolsvart och jag lade benen på ryggen och…

Innehåller annonslänkar till Blueco. Här kommer mer tips på riktigt bra rabatt, i morgon är det Black Friday och jag vet många gillar att fynda om man letar efter julklappar eller har…

Innehåller annonslänkar Tre dagar kvar till första advent. Underbart! Här skiner solen precis så jag ska stänga datorn efter jobb sedan före åtta, tar alltid ett par timmas paus mitt på dagen,…