• 2015-07-16, 23:54
  • 26

Jag har många gånger drömt om hur det ska se ut när jag gifter mig. Nu vet jag. Vi har sett så många vackra platser på den här resan, men Malcesine tog tag i mitt hjärta. Här kan jag gifta mig!

DSC_0446

Jag blev knockad av den lilla mysiga byn, vilket litet paradis. Det ligger  på östra sidan av Gardasjön, mitt emot Limone. Malcesine har en pampig medeltidsborg precis vid hamnen och väldigt charmiga små gator upp och ner. Det är kullersten, små vackra gränder som man knappt kan ta sig igenom, sedan utsikten från borgen på det. Dessutom berget Monte Baldo, (1800m) bakom. Det är höga berg runt omkring, vi cyklade mycket och har sett så fina ställen. Jag kan inte riktigt med ord beskriva hur vackert det är. Man måste uppleva detta, helst från cykel då du kan se ännu mer än när du åker med bil. Så mäktigt.

11753650_10153011652678067_2347845525118106018_n

Vi mötte ett par brudpar under dom här dagarna, jag kan verkligen förstå att man gifter sig här. Vi pratade om det, jag tror vi båda blev förälskade i den här lilla byn.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

IMG_5441-2

11046645_10153534040997608_6376842295167772705_n

DSC_0578

Här stannade vi två dagar, utsikten från vår balkong.

DSC_0602

 

DSC_0620

DSC_0588

Vi har cyklat massor! Man kan nog undra hur det funkar i 37 graders värmen mitt på dagen men det är betydligt lättare än att tex gå. Man får upp fart och då fläktar det bra. Man dricker mycket vatten, sedan stannar när vi ser något fint eller hamnar på en mysigt plats. Älskar den här typen av semester.

10985286_10153534044967608_6092249409565310277_n

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Vill frysa tiden. Har sett så många vackra platser och att cykla mellan enorma berg är oslagbart!

11667340_10153011652763067_1453167071599702774_n

SAMSUNG CAMERA PICTURES

11742897_10153009778663067_2237635289608306011_n

11752629_10153534045172608_6789842826097074776_n

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Vi gjorde förstås flera stopp för att bada, ta en kall öl eller äta en god lunch.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

DSC_0614

DSC_0550

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

DSC_0622

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Här pratade vi om bröllop… Så romantiskt ställe så jag dör. 

Det är frustrerande att jag har haft väldigt svårt att ladda upp bilder. Hur jag än gör, testar med annat internet, trixar med bilderna så har det varit oerhört segt mellan bergen. Jag har ju såå mycket fint och kul att dela med mig av, har dock förberett ett par inlägg från varje stad runt Gardasjön, jag ska ger våra bästa tips om ni kanske vill göra liknande resa.

Sedan Alperna….. det går  inte förklara med ord hur det är att cykla över 2000 m uppe bland alptopparna.

Vi har haft en spännande resa, just nu befinner vi oss i Tyskland och har precis ätit på en liten restaurang mitt i Bayern någonstans. Skrattade ihjäl mig när vi chansade att bara köra av för att se vart vi hamnade, kollade GPS och vips var vi i en supermysig liten by med slott och vingårdar. Hur är det möjligt?

Vi fick med oss värmen. 38 grader var det här i Tyskland kl åtta.

IMG_5468

IMG_5473

Ska berätta mer i morgon när jag sitter i bilen. Delar från mitt egna internet så då kommer jag kunna blogga lite bättre när vi inte är i Alperna och knappt någon mottagning. Har ju bara ca 90 mil att bränna av så det kommer finnas tid.

Bjuder på en vacker bild som jag tänkte ni kunde får ett gott skratt av. Janne har en förkärlek till att fota mig när jag sover i bilen. Jag somnar nämligen väldigt lätt och då “får jag äta upp” att sedan hamna på bild. Haha! Så sjukt ful man är när man ligger avslappnad och stensover och dreglet rinner.

IMG_5470

Hahahaha

IMG_5471

Bjuder på en till som han tyckte var ganska rolig när jag skulle fota honom på stranden. ;)

11755122_10153536031587608_7371556676858675321_n

Nu ska jag krypa ner, har suttit på balkongen och bloggat i nån timma och vi ska upp tidigt för att köra vidare.

Puss och god natt! Glad att ni följt med på vår resa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2015-07-16 Johanna Toftby, Mitt liv

Kommentarer

Anna 5 år sen

Tack för en fin blogg!
Vart kommer den långa vita klänningen ifrån? Underbar!!!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Den är från blueco.se :) kram Johanna

Sara S 5 år sen

Vilken härlig resa! Allt ser verkligen fantastiskt ut! Kram

Christine 5 år sen

Man blir såå glad av att gå in här och läsa❤️
Undrar vad du använder för solkräm! Tycker all solkräm gör kläderna gula!! Och din vita bikini ser ju så vit och fin ut!
Kram!!

Lena 5 år sen

Vilka vackra bilder.
stiljustnu.blogg.se

Marie 5 år sen

Ser helt fantastiskt ut!!! Måste ses! : )

Jag har en fråga som jag inte vet om du skrivit, jag kanske har missat det. Men hur gör ni med packning när ni cyklar? Eller cyklar ni bara på dagarna och åker bil mellan städerna sen?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Det var helt magisk upplevelse. Läs gärna inläggen tillbaka en vecka så ser du!
Vi tog vår egna bil med våra cyklar och packning. Stannade på flera ställen, olika hotell. Började i Tyskland, sedan ner till Alperna och underbara Livigno där vi mötte upp Jannes pappa och Jannes son. =)
Cyklar på dagarna och tillbaka till hotellet sedan vidare mot nästa stad. Planerade även resan när vi var där nere… bokade första dagarna hemma.

Kram på dig

Pernilla 5 år sen

Hej, jag och min man gifte oss på borgen i Malcesine 19/9 2014. Hör av dig om du vill ha lite tips :). Det är verkligen en fantastisk plats att gifta sig på…

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Åh jag förstår det! Måste varit helt fantastiskt. Otroligt mysigt och vackert ställe. <3
Maila gärna lite tips ;)
[email protected]

kram!

Agneta 5 år sen

Hej Johanna o Janne. Vilken underbar resa:) så fina bilder du delar med dig:) kram från ett soligt Gbg. Nu väntar båt o bad kram till Er.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Tack Agneta! Ja, det var verkligen häftigt! Kul att du gillar bilderna.

Båt och bad i Sverige låter underbart också, det hoppas jag vi får också nu när vi kommer hem. Svensk sommar är fantastiskt!

kram!

Camilla 5 år sen

Stort TACK Johanna för att vi fick vara med och se så mycket fint från er underbara resa. Själv bär det av till Öckerö o Joel Lundqvist hockey camp med son och övrig familj. Mina nya Salming jogging skor ska med förstås : ) Hoppas på hockey event i vinter. Vore skoj!!!!
Ha en fortsatt skön semester.
Camilla

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Hej Camilla! Vad roligt att du gillar mina inlägg, det är roligt att få dela med mig till er.

Men oj oj vad kul med Öckerö ;) Många mammor som åker med på den tror jag hehe!
Kul för sonen att vara med på hockeycamp med Joel! Hoppas ni får en underbar vecka, kul att Salming också är med ;)
Dom kommer du gilla!

kram Johanna

Ps ja, kanske ett till hockeyevent kommer!

Vilken tur att du verkar vara värmetålig. Jag hade dött av värmeslag :)

En fråga, som inte alls har med inlägget att göra, visst skulle du skriva ett inlägg om hur det är att börja med godis/socker igen efter ett uppehåll? Jag har försökt letat, men hittar inget. Men kanske har missat det?
Jag höll upp i över 4 månader och nu har jag testat att proväta igen och jag fick lite “reaktioner”, men inte så jättemycket. Mest nöjd (och chockad) var jag över att det faktiskt inte smakade gott längre.
Det skulle vara roligt att höra hur du reagerade och upplevde det.

Ha en fortsatt skön semester!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Ja, herregud vilken värme! 38-40 grader det sista. Gick faktiskt väldigt bra ändå, vi stannade ofta och drack vatten. Hade nog inte klarat av att gå… men cykla funkade! Fläktar när man har lite fart.

Jag har skrivit lite grann om det, sök längst upp. Men du har helt rätt, jag har inte gjort ett stort inlägg enbart om det. Måste se till att göra det nu när jag har lite mer tid. Ska bli kul att dela med mig! :)

Kram och ha en fin helg!

Agneta 5 år sen

Alltså dina bilder från er resa! Vilken inspirerande blogg du har. Alltid lika proffsigt och trevliga inlägg.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Tack snälla!!

Johanna Toftby 5 år sen

Tusen tack!!

Ramona 5 år sen

Haha, vilken härlig sovbild ;)
Ljuvliga bilder från er resa, och solnedgångsbilden på dig är sååå fin <3
Vilket underbart ställe att gifta sig på, kan tänka mig att kärleken är överallt i luften på en sådan plats.
Kram och ha en fin dag

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Tack söta Ramona!
Sovbilden är mindre bra, hahahaha! Bjuder på den ;)
Ja, Malcesine var underbart ställe! <3

kram och ha en fin helg!

Madde 5 år sen

Vilka bilder :-) Är inte ett dugg avundsjuk :-) :-) :-)
Men ni verkar iaf ha haft en fantastiskt semester och det är ni värda.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Tack Madde! Det var en väldigt häftig resa!

Kram på dig

Ida 5 år sen

Vackra bilder! Var har du köpt den vita klänningen ngnstans?, otroligt fin! Ha en fortsatt härlig semester!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Tack!
Den är från Blueco.se men osäker om den finns kvar? Kolla!

kram kram

Lotte 5 år sen

Vilken otroligt häftig resa :-) Å så många vackra bilder/platser!!
http://lotte4.blogspot.se

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Tack Lotte! Ja, det var så sjukt häftigt… man får se mycket när man cyklar överallt =)

Kram och ha en fin helg!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar  I dessa tider är det viktigare än någonsin att ta vara på de små sakerna i tillvaron. Det som gör mig glad utan att egentligen vara någon stor grej. Här…

Innehåller annonslänkar  I dessa tider är det viktigare än någonsin att ta vara på de små sakerna i tillvaron. Det som gör mig glad utan att egentligen vara någon stor grej. Här…

Innehåller annonslänkar Solen skiner! Nu är nog värmen på väg, tror ni inte det? Vi ska ha 17 grader på måndag, tror ju nästan inte det är sant. Man måste njuta och…