ANNONS
Integritet på Tailsweep

Krispiga cookies för kropp och själ!

/


Vem gillar gillar krispiga cookies upp med en hand?! Dessa är dom godaste jag ätit och minimalt med socker och glutenfria. Kolla nedan.
I natt kom vi hem till Sverige och resan gick bra! Vi fick med oss solen från Italien tror jag, det är klarblå himmel i Göteborg och vi har precis tagit en långrunda.


Härliga Göteborg.
Jag fattar inte varför jag inte provat att testa detta innan. Questbars tycker jag är dom allra bästa om man vill ta en bars någon gång. Glutenfria, mycket protein och bara 1 g socker. (Stevia) Sist vi var på MMsport tipsade den gulliga tjejen, tror hon heter Gabriella, om att jag måste testa köra dom i ugnen som små cookies. Skulle ni dessutom se hennes galet vältränade kropp förstår ni att hon inte äter skräp. My god!
Nu överdriver jag inte, men dom var det godaste jag ätit. Till och med ännu godare än dom ”vanliga” kakorna.


Jag körde Questbar Double chocolate chunk och den ljusa, chocolate chip cookie dough. Den ljusa…. så god!


Sätt ugnen på 200g. Klipp isär i bitar, man kan också rulla som bollar. Sätt in i ugnen några minuter så dom smälter. Ta sedan ut plåten och platta till dom. Sedan några minuter i ugnen igen. Dom kommer höja sig och bli jättefina. Akta så du inte bränner dom.
Låt dom svalna, sedan blir dom riktigt krispiga och helt underbara!Dessa tar vi med oss ut i solen på picknick med kaffe strax!
Älskar godsaker som är nyttiga som också smakar ännu bättre än cookies med vitt socker.
Bon apetit!

18
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00