• 2015-07-20, 23:01
  • 16

Annica skulle egentligen skrivit ett inlägg i dagarna, men den här veckan har hon fullt fokus på alla prover. Jag ska hälsa till er fina läsare från henne och har smsat med henne i kväll. För just idag firar hon och hennes fantastiska make bröllopsdag! <3 Dom har haft en underbar dag tillsammans från morgon till kväll. Ätit på hennes favoritrestaurang, varit på bio och bara varit med varandra.

Alltså jag blir så lycklig ända in i själen av dessa två människor. Beundrar deras styrka och äkta kärlek. Länge leve kärleken.

Stort GRATTIS på er dag! 

11755824_10206156112773541_9151426094211010595_n

Till nya läsare: Jag har tillåtelse att skriva och visa bilder på Annica, hon gästbloggar här inne hos mig. Hon delar med sig om sin obotliga cancer och har spridit så mycket kärlek och pepp trots det hon kämpar med. Hon vill inte starta en egen blogg pga att hon läst för många bloggar som sedan slutat illa och en anhörig har fått skriva ett sista inlägg. Därför bestämde vi att hon skriver här inne hos mig ibland, för hennes inlägg berör och ni kan hitta dom genom att skriva Annica Thimberg längst upp i sökrutan. 

Jag vet att ni är många som ofta frågar hur det går med henne, här kommer en liten uppdatering om vad som händer.

Bilden ovan fick jag se på min facebook idag. Där har ni Annica. Alltid något lurt och busigt, alltid något charmigt och mysigt. Hon ger så mycket av sig själv, ändå sitter hon med en skitcancer som är obotlig. Jag tycker hon är så jäkla grym så det är svårt att förklara med ord.

Om jag ska gå in på känslor gråter jag. Kan sitta och läsa hennes sms ibland, fundera på allt hon går igenom som den här skitveckan som hon själv kallar det.

I morgon tisdag väntar mycket prover. Onsdag: Röntgen. Måndag svar på röntgen och tisdag gyn angående den där cystan hon skrev om här för ett ett tag sedan. Har något spridits sig? Efter dom dagarna: svar på alltihop.

Fattar ni. Spridd cancer eller inte. Vinna eller försvinna. Kanske ni tänker. Men för henne är det inte så, för henne är det livet som gäller hela vägen ända in i mål.

Jag blir så glad ända in i själen när jag ser hennes mysiga bilder som bara sprudlar livsglädje och kärlek. Den här bilden lade hon precis ut från deras kväll.

IMG_5626

Hon vill leva, men lever varje dag med den där förbannande skitcancern. En liten fläck i ryggen som var Malignt melanom hösten 2013 som också hade spridit sig till hela levern. I Skövde på KSS sa dom att hon “har några år kvar” men på Sahlgrenska i Göteborg är det något helt annat.

Nu äter hon bromsmediciner som även har mosat sönder mycket metastaser i levern. Hon är en kämpe som gör allt för att överleva. Hon fastar flera timmar varje dag, året om för att hon ska ta sina starka mediciner som ska bromsa upp cancern. Hon vet om enligt statistiken att hade hon inte fått dessa mediciner kanske hon inte hade levt idag.

Hon pratar om detta, hon är så stark.

Hon lever livet, för hennes fina tre barn och hennes man. För hela hennes familj och alla vänner. Men hon berättar också för mig hur dåligt hon kan må, att hon mår psyk och riktigt skit ibland. Som den här veckan. Nya prover ska tas, nya resultat. Hon orkade inte skriva men hälsar så mycket till er alla ska ni veta. Hon är så tacksam, glad och rörd över alla era hälsningar hon får. Folk kommer fram till henne på stan, i affären och berättar att hon läser hennes inlägg på min blogg.

11210497_10206163619041193_4670763021553482851_n

Tycker tänker extra mycket på henne nu när hon ska få ta alla prover och vänta på besked. Jag tror på Annica, jag tror på att hon kommer klara det hela vägen. Jag bara känner det i hjärtat.

Ge aldrig upp, även om det kan bli tufft så vet jag att du kommer fixa det.

Snart ska jag plocka ur hennes gamla extensions och i med nya. Om några veckor ska hon på ett efterlängtat bröllop och vill vara fin. My god så snygg du kommer bli baby! Det är roligt att få känna sig extra fin och jag vet hur mycket håret betyder för henne.

Massa kärlek från mig , jag vet att du fixar det.

Kommentarer

katja 5 år sen

Fint skrivet och styrkekramar till Annika!

Marita 5 år sen

Kärlek och kram Annica ❤️

Anna 5 år sen

Finaste Annika – skickar många varma styrkekramar till dig från London!

Camilla 5 år sen

Styrkekramar till dig fina Annica <3
Du utstrålar sån värme och styrka.
Tänker på dig varje dag.
Kram <3

C 5 år sen

<3 <3 <3

Christina 5 år sen

Blir så berörd av dina ord om din vän.. Vilken kamp o vilken kämpe….O guld värt att hon har en vän som Du<3
All Kärlek och Styrkekramar till er alla inblandade och en speciell stark till Annica<3 Ge aldrig upp!!! Din Familj och Vänner ger Dig kraft!!! Jag tror på Dig!!! Kram Christina

Ingrid 5 år sen

Oh Annika vilken kämpe du är. Jag tänker på dig och skickar tusen kramar.

Petra Nymans Dagbok 5 år sen

Ett inlägg som berör! Det går inte låta bli att gråta! <3 Alla styrkekramar till Annica och hennes familj! <3

Marie 5 år sen

Usch för denna sjukdom!! Kämpa på Annika,styrkekramar till dej!<3 Underbart att ha en vän som Johanna!!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Kram Marie!

Agneta 5 år sen

Styrkekramar❤️till dig Annica o din fina familj❤️

Helen 5 år sen

Skickar styrkekramar till dig o din familj Annica! Hoppas att proverna är bra kram!

Agneta 5 år sen

<3

Barbro 5 år sen

Många kramar till dej Annica men även du Johanna som delar med dej så mycket till oss läsare.
Ha en bra dag allihop.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Tack fina Barbro!

kram

Varvara 5 år sen

Så fint skrivet, Johanna!
Skickar massor av kärlek till dig Annica!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…